Hangi yabancı dizi

adventurerpassenger

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
21 Temmuz 2016
1.219
1.594
133
40
Kızlar yabancı dizi izlemeyi çok seviyorum...bolca da zamanim var şu dönemde...ama ne yazık ki dizilerim bitti...her diziyi de izleyemiyorum... fringe, killing, lost izledigim ve sevdigim dizilerden bazilari...buna benzer diziler tavsiye ederseniz cok sevinirim....

Bende severim yabancı dizi izlemeyi. The Walking Dead, Supernatural, Breaking Bad falan.
Ama derdinize özendim doğrusu

Zombili vampirli dizileri sevmiyorum hic walking dead sarmaz beni...supernaturala baktim fringe den sonra cok basit geldi...breaking bad de hic ilgimi cekmedi niyeyse...

Zombili vampirli dizileri sevmiyorum hic walking dead sarmaz beni...supernaturala baktim fringe den sonra cok basit geldi...breaking bad de hic ilgimi cekmedi niyeyse...
Breaking Bad başta biraz sıkabiliyor. Beni de sarmamıştı biraz sabrettim. 3. sezondan sonra sarmaya başlıyor, haraketleniyor dizi. Ama o da sabır işi

24
House md
Breaking bad
Prison break
The walking dead
Game of thrones
Sopranos
Dexter
Six feet under
Csi
Scrubs
Gilmore girls
2broke girls
New girl

Son dördü eğlenceli, gerisi sağlam diziler.

Six feet under boguyo belli zaman sonra...en guzeli game of thrones digerleri sarmadi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…