- 15 Aralık 2014
- 8.315
- 7.544
- 398
- Konu Sahibi adventurerpassenger
-
Kesinlikle bu akşam hatta şimdi aç 1.bolum izle :) bnada yorum yapmayı unutma.Yaaa cok sagol bakayim bunlara o zaman...
Evet hırçın sevgilim bende bayilmistim. Bunun gibi güzel filmler biliyorum kore istersen yazarimKore dizisi izlemedim ama bikac film izledim bayildim...mesela hırcın sevgilim var kore filmi bayildim...karım hakkinda hersey var onu da cok sevdim...
En iyi 10 dizi arasinda dedigin gibi six feet under...ama beni bogdu ...ben gizem cinayet tarzi orman manzarali dizilere hastayim yaa...
İsmini tam hatırlamıyorum ama the bridge olabilir tam istediğin gibi bir danimarka yapımı dizi. Amerika versiyonu da çekildi ama ilki daha iyi. Adından emin değilim ama dur bi bakayım.
Tabi kis
Kesinlikle bu akşam hatta şimdi aç 1.bolum izle :) bnada yorum yapmayı unutma.
Ben kore filmlerine dizilerine hastayım çok duygulular oyuncular çok basarili
Evet hırçın sevgilim bende bayilmistim. Bunun gibi güzel filmler biliyorum kore istersen yazarim
Kore dizisi izlerim dersen Kill me Heal me ile başla derim..
Kore dizilerine de bakicam artik..sadece aşk dizisi olmasin yeter...
stranger things, fringe seviyorsan kesin bunu da seversin gerçi 8 bölümcük, black mirror izle değişik
Limitless ın filmini izledim bayildim..dizisi mini dizi olarak yapildi galiba...
Içinde aşk var ama bu psikoloji ağırlıklı bir dizi.
bence dizisi filmden daha güzel. Mutlaka izle canım :)
Kızlar yabancı dizi izlemeyi çok seviyorum...bolca da zamanim var şu dönemde...ama ne yazık ki dizilerim bitti...her diziyi de izleyemiyorum... fringe, killing, lost izledigim ve sevdigim dizilerden bazilari...buna benzer diziler tavsiye ederseniz cok sevinirim....
Dead of summer , supernatural , the stranger things , wayward pines , the exorcihst
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?