Hangi yabancı dizi

Tabi kis
Yaaa cok sagol bakayim bunlara o zaman...
Kesinlikle bu akşam hatta şimdi aç 1.bolum izle :) bnada yorum yapmayı unutma.
Ben kore filmlerine dizilerine hastayım çok duygulular oyuncular çok basarili

Kore dizisi izlemedim ama bikac film izledim bayildim...mesela hırcın sevgilim var kore filmi bayildim...karım hakkinda hersey var onu da cok sevdim...
Evet hırçın sevgilim bende bayilmistim. Bunun gibi güzel filmler biliyorum kore istersen yazarim

İsmini tam hatırlamıyorum ama the bridge olabilir tam istediğin gibi bir danimarka yapımı dizi. Amerika versiyonu da çekildi ama ilki daha iyi. Adından emin değilim ama dur bi bakayım.

Bridge dizisi broen dizisinin amerikan versiyonu zaten...bunu izlicem dogru hatirladin...

Lostu sevdiysen prison breake bayilicaksin.
Oyle beyin firnitasi bi diziki. Ben gunde 6 7 bolum bitiriyordum.
Ve gecen gunler farkettim gercek hayatta bi mahkumda tam o dizide taktigi uygulamis hapisten kacmis.

Orphan black
12 Monkeys
The 100
Westworld
İzlediklerinize bakınca bunları önerebilirim.. mystery adventure scifi olsun diyerek :)

Dead of summer , supernatural , the stranger things , wayward pines , the exorcihst

Wayward pines benim favorimmmm..bayildim tam benlik....bekliyorum ya yeni sezonunu ...cekilicek mi bilmem...stranger thingsi sevmedim cok uyduruk...dead of summer in baslangicina baktim o da bana cok basit geldi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…