Hangi yabancı dizi

wayward pines
westworld
under the dome
grimm
fringe
the last ship
the 100
heroes
colony
black mirror
the missing
12 monkeys
pretty little liars
%3
how to get away with murder
humans
sherlock

bunların dışında scream
greys anatomy
supernatural
the vampire diaries
sleepy hollow
house md.
dark matter
2 broke girls
rizzoli & izles
eyewitnes
lucifer
how i meet your mother
friends
dizi önerilerinizi bekliyorum

bunların dışında scream
greys anatomy
supernatural
the vampire diaries
sleepy hollow
house md.
dark matter
2 broke girls
rizzoli & izles
eyewitnes
lucifer
how i meet your mother
friends
dizi önerilerinizi bekliyorum
Mentalist,Vikings,medium, how to get away with murder...İlk aklıma gelenler

rizzoli & izles
eyewitnes biraz sıkıcı gelebilir
sherlock
pretty little liars biz de tatlı küçük yalancılar diye çevrildi
the missing konusu güzel kayıp çocuklarla ilgili

Tudors da orta cag ingiltere dizisi. 8.henry nin hayatini anlatiyor. Sahane mi dersen degil ama. Bir de 6. Sense'i onermisti arkadasim onu da izleyemedim daha
Ben polisiye,suç,gerilim aramaktayim, how to get away with murder gibi, mentalist gibi...medium güzel dizi, öneririm..

Fringe, bilimin ipinin ucunun kaçmasıyla ortaya çıkan mükemmel bir dizi. Final yaptı.
Dexter, polis departmanında adli tıp uzmanı olarak çalışan bir katilin cinayetleri, kurban seçimleri ve hayatı. Final yaptı.
Orphan Black, bir klonunuz olduğunu öğrenseniz ne yapardınız? Peki ya birden çok klonunuz varsa? İnsan klonlama üzerine bir hikaye, özellikle başrol oyuncusunun karakterlere o kadar bürünebilmesine hayran kalacaksınız. Devam edecek.
Grimm, masalsı içerikleri seviyorsanız sevebileceğiniz bir dizi. Bazen bu nedir ya dedirtse de final bölümüne kadar merakı canlı tutabiliyor. Final yaptı.
Narcos, yayınlanan iki sezonuyla uyuşturucu baronu Pablo Escobar'ın hayatını, yükselişini ve çöküşünü anlatan çok başarılı bir dizi. İzlerken gerçek hayattan sahneler de kullanmışlar ve zaman zaman yapılan vicdansızlıklara bunlar nasıl gerçek olabilir ya dedirtebiliyor. Devam Edecek.
Penny Dreadful, masalsı bir içerik yine ancak bu sefer büyüklere masallar tadında. Vampirler, kurt adamlar, Victor Frankenstein ve canavarı, ölümsüz Dorian Gray ve daha bir çok karakter, başrol oyuncusu Eva Green'e hayran kalmamak ve dizinin sadece 3 sezoncuk devam etmesine üzülmemek elde değil. Kostümler ve çekimler çok başarılı. Maalesef finali bekleneni verememiştir yalnız. Final yaptı.
Sherlock, 3 bölümden oluşan sezonlarıyla adeta film izliyormuş gibi kendisine bağlayan bir dizi. Aşırı zeki ve çıkarım üstadı danışman dedektif bir bakışıyla suçları çözüyor, polise yardım ediyor ve canı sıkıldıkça evin içinde duvarlara ateş ediyor. Devam edecek.
The Americans, soğuk savaş zamanlarında Amerika'ya yerleştirilen ve standart Amerikan vatandaşı gibi davranan Sovyet ajanları, Amerika'da kurdukları her şeyden habersiz aileleri, FBI ajanı komşuları ve bir dizide gördüğüm en başarılı kılık değiştirme üstatlarıyla çok güzel bir dizi. Son sezonu hala devam ediyor.
The Mentalist, Sherlock Holmes edasında bir adam, danışman olarak polise destek veren, bir bakışla davaları çözebilen, eski dolandırıcı, kimilerine göre medyum, karısını ve kızını kendi hatasıyla kaybettikten sonra kendini onların katilini aramaya adamış bir adam. İzlemesi keyifli, güzel bir dizi. Final yaptı.
Doctor Who, bir efsane, devam eden en uzun bilim kurgu dizisi, 2013 yılında 50. yılını kutladı. 2005 yılında modern versiyonuyla yeniden başladı. Bu diziyi size övemem çünkü seven çok seviyor sevmeyen nefret ediyor. Ben size modern versiyonu öneriyorum çünkü klasik serisi 26 sezon sürüyor ve ulaşılması biraz daha zor. Modern seriye yeni başlayanlar ilk başlarda biraz yadırgar çünkü düşük bütçeden kaynaklanan gariplikler vardır, plastik düşmanlar, garip ışıklı düşmanlar vs. ancak biraz izleyince hayran olunası yönleri vardır, bazı bölümleri defalarca izlettirir kendini. Çok başarılı bir İngiliz dizisidir, ana karakterin sıklıkla oyuncu değiştirmesi dizinin kuralı gibi bir şey. Klasik seriden itibaren, tüm hepsi sayılırsa, 13 farklı oyuncu The Doctor rolünü oynamıştır, modern seride 5 doktor izledik, ilk başta alışılmasa da sonrasında hemen hemen hepsi en sevilen doktor olabilmiştir. Zaman Lordu ırkına mensup bir uzaylının yanına dünyadan arkadaşlar alarak zaman ve uzayda gezinmesini, başını belaya sokmasını, ırkları beladan kurtarmasını ve gezegenleri korumasını konu alıyor dizi. Son sezonu hala devam ediyor.

Yukarıda anlattıklarım en az ikinci sezonları yayınlanan dizilerdi, şimdi de sadece 1. sezonu yayınlanan ve devamı beklenen dizileri yazıyorum.

Westworld, peki ya robotlar insansılaşır ve gerçek insandan ayırt edilemez hale gelirse. Ve bir şirket onları bir kasabaya koyup vahşi batıyı yeniden yaşatırsa? Para karşılığı gelen ziyaretçilere gerçek insanlarla edindiklerinden daha gerçekçi tecrübeler edindirebilir, aşık olabilir, tecavüze uğrayabilir veya öldürürlerse. İnsanların, iletişim kurdukları gerçek insanlar olmadığında nasıl vahşileşebileceğini sorgulatan, yapay zekanın daha nereye gidebileceğini düşündüren mükemmel bir dizi.
Taboo, 19. yüzyıl İngiltere'sinde geçiyor, garip adamlar, garip olaylar, her şeyi elinde tutan bir şirket, Amerika'yla gerginlikler ve bunların ortasında hiçbir şeyi umursamıyor görünen ama her şeyi elinde tutan bir adam. Devam edecek.
Legion, yeni bir dizi, karakter bölünmesi, akıl hastanesi, doğaüstü güçler mükemmel şekilde işlenmiş. Bir tek bölüm haricinde insanı sürükleyip götüren ve bir dizi. Devam edecek.
American Gods, henüz 3 bölümü yayınlandı ama aynı isimde çok ünlü bir kitaptan uyarlandığı ve şimdiye kadar çok başarılı olduğu için bunu da yazıyorum. Eski tanrılar, yeni tanrılar; bunların süregelen çatışmaları ve neden önemli olduğunu henüz çözemediğimiz başrol karakterini kendi taraflarına çekme denemeleri... Mükemmel çekimleri var ve şimdilik söyleyebileceklerim sadece bu kadar, gördüğüm kadarıyla çok başarılı. İlk sezon devam ediyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…