- 20 Mayıs 2009
- 23.910
- 63.650
- 598
- Konu Sahibi adventurerpassenger
-
Six feet under boguyo belli zaman sonra...en guzeli game of thrones digerleri sarmadi...
Kore severmisin? Kesinlikle moon lovers scarlet heart ryeo 2016 yapım 20 bölüm mukemmeeelllKızlar yabancı dizi izlemeyi çok seviyorum...bolca da zamanim var şu dönemde...ama ne yazık ki dizilerim bitti...her diziyi de izleyemiyorum... fringe, killing, lost izledigim ve sevdigim dizilerden bazilari...buna benzer diziler tavsiye ederseniz cok sevinirim....
CSI miami veya CSI Newyork olabilir yada Bron Broen
Humans izle çok güzel bir dizi.
Bir de bir İsveç dizisi var ki bir harika.
Äkta människor
Nikita
Agents of shield
Limitless
Diğer yazacaklarım zaten yazılmış :)
Kore severmisin? Kesinlikle moon lovers scarlet heart ryeo 2016 yapım 20 bölüm mukemmeeelll
Ben bu akşam Trapped diye bir diziye başlayacağım. 10 bölümlük mini bir dizi ama sanırım sevdiğin türde, tek bir cinayet çözüyorlar , ben de öyle seviyorum
Bana inan kosa kosa teşekkür edeceksin bana ciddi söylüyorum konusu tarih aşk gizem hepsi var bir harikaydı yemin ederimBikac kore filmi izleyip bayilmisligim var ama dizi olayina girmedim hic...bu dizilerin konusu ne...
İmdbde en yüksek puanı olan dizi six feet under
Diğerleri yanına yaklaşamadı henüz.
Breaking Bad başta biraz sıkabiliyor. Beni de sarmamıştı biraz sabrettim. 3. sezondan sonra sarmaya başlıyor, haraketleniyor dizi. Ama o da sabır işi
Arkad
Bana inan kosa kosa teşekkür edeceksin bana ciddi söylüyorum konusu tarih aşk gizem hepsi var bir harikaydı yemin ederim
Muhtemelen.he ondan sarmadı demek benide
En iyi 10 dizi arasinda dedigin gibi six feet under...ama beni bogdu ...ben gizem cinayet tarzi orman manzarali dizilere hastayim yaa...
Sen hangileri izledin kore?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?