- 28 Mart 2008
- 3.955
- 7.113
- 358
- Konu Sahibi adventurerpassenger
-
Sherlock, supernatural, breaking bad, game of thrones,davinci's demons, hanibal... komedi istersen big bang teory, how i met your mother, friensd... Anime olarak da death note
Kızlar çok güzel diye pretty little Liars izlemisligim de varSherlock benlik degil hannibal da vincis demons game of thrones big bang theory how i met your mother izledim....twin peaks e basladim....
Kızlar çok güzel diye pretty little Liars izlemisligim de varScrubs vardı bi ara esprileri güzel ama sanırım sitelerde bulmak baya zor eşim bulamadı
Friends de izlenesi
Ben orda ki hizmetliye acaip gülüyordum... hey gidi gençlik derken??Scrubs a bayiliyodum benim donemimin dizisiydi o...turk vardi orda favorimdi yaa...ey gidi genclik...
Ben orda ki hizmetliye acaip gülüyordum... hey gidi gençlik derken??
Pretty little liarsi cok severek izledim...gizem ters kose var ya tam benlik hem de kalabalik oldugu icin dizi senaryo kısırlasmiyo...zevklerimiz ayniymis...
Aynen sizden öneri bekliyorum o zaman yeni dizi İlginizi çekerse bana da bildirinPretty little liarsi cok severek izledim...gizem ters kose var ya tam benlik hem de kalabalik oldugu icin dizi senaryo kısırlasmiyo...zevklerimiz ayniymis...
Aynen sizden öneri bekliyorum o zaman yeni dizi İlginizi çekerse bana da bildirin
benim de bitti dizilerim, ben de polisiye,suç gerilim tarzı arıyorum yana yıkılaKızlar yabancı dizi izlemeyi çok seviyorum...bolca da zamanim var şu dönemde...ama ne yazık ki dizilerim bitti...her diziyi de izleyemiyorum... fringe, killing, lost izledigim ve sevdigim dizilerden bazilari...buna benzer diziler tavsiye ederseniz cok sevinirim....
benim de bitti dizilerim, ben de polisiye,suç gerilim tarzı arıyorum yana yıkıla
vikings tavsiye edebilirim sana, süpperdirrr, ragnarrrrr
bu arada mentalistin hastası olmuştum, hem her bölüm kesinlikle keyifle izlettiren cinayetler çözülüyor hem de 6 sezon boyunca çözülemeyen bir cinayet için uğraşıyorlar...kesinlikle izlemelisin, beğeneceğini düşünüyorum..bu arada takipteyim bana da bir kaç dizi öneren olsa pek mutlu olacağım
Çok saol canim yaaa, Killing i izledim..Şimdi broadchurch e başlamayı planliyordum...Hay Allah razı olsunCnm onereyim what remains, marcella, broadchurch, killing, paranoid bunlar senin tarz...
Çok saol canim yaaa, Killing i izledim..Şimdi broadchurch e başlamayı planliyordum...Hay Allah razı olsun
Bu da Killing gibi sezon sonu çözülecek sanırım.o mu bu mu derken 3 bölümü devirmisim...Broadchurche bayilacaksin...
Çok güzel bir diziydi.bittiginde çok üzülmüştüm, yeni izleyecekler çok şanslıThe Mentalist.
Çok güzel bir diziydi.bittiginde çok üzülmüştüm, yeni izleyecekler çok şanslı
the 100 iki haftada butun sezonu bitirdim yeni bolumunu bekliyorum. the mentalist ve madmen de sevdiklerimdendir. lost ve fringe sevdiysen the 100 u seversiniz benceKızlar yabancı dizi izlemeyi çok seviyorum...bolca da zamanim var şu dönemde...ama ne yazık ki dizilerim bitti...her diziyi de izleyemiyorum... fringe, killing, lost izledigim ve sevdigim dizilerden bazilari...buna benzer diziler tavsiye ederseniz cok sevinirim....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?