- 21 Temmuz 2016
- 1.219
- 1.594
- 133
- 40
- Konu Sahibi adventurerpassenger
-
Sherlock
Şiddetle tavsiye şahane birşey
Ancak sadece 4 sezon ve 12 bölüm. 2 tane de özel bölüm var
Sherlock cinayet değil ki :) bi kaç bölümde var onda da zaten cinayete takılmazsın bile. Sherlock Holmes hikayelerinin günümüze uyarlanmış haliCnm her bolumde ayri ayri cinayet sevmiyorum ben..bi de cok hizli cozuyo hoslanmiyorum..daha durgun katili bulmanin bi sezona yayildigi ters köseli diziler benlik...killing broadchurch gibi mesela..
Doctor who beğenmeyen çıkmaz sanıyodum valla efsane bir dizi ilk bölümlerinde sıkılabilirsin eski olduğu için 90lar falan o eski takoz cep telefonlarını falan görüyosun ama hele son 2sezon bi cırpıda bitti
Lucifer dene shameless dene Penny 3sezon ztn ama muhakkak izle
ben de hareketli dizi severim akıcı olacak sıkmıycak Breaking bad izleyemedim mesela
kesinlikle game of thornes
ikinci olarak westworld
son olarak the walking dead herkez hoşlanmaz belki ama seviyorum ben
aynı dizileri izlemişiz öyle ise şunları beğeneceğini düşünüyorum
black mirror
game of the lord
presonbereak
vikings
"Lie to me" izleyebilirsiniz. Burdaki herkes izlesin yazilan dertlerin ve acilan konularin dogru olup olmadigini kritik edelim
Gizemi yok derken gayet gizemli ve merak uyandiran bir dizi paganizm baştan başa gizem zaten hem de kültürel katkısı var . Hic izlemediyseniz oneririmEşim izliyo tarihi dizi o ya gizemi yok ...twin peaks e başladım...
Gizemi yok derken gayet gizemli ve merak uyandiran bir dizi paganizm baştan başa gizem zaten hem de kültürel katkısı var . Hic izlemediyseniz oneririm
Breaking bad gercekten efsanedir. Ilk birkaç bölümden sıkılıp birakip sonra gece gunduz izleyen biri olarak söylüyorum.Desperate housewifes i izledim game of thrones u da...breaking bad sarmadi person of interest de...black mirror a bakicam...
Lostu bende cok begenmistim. Diger begendigim diziler Revenge ve Dexter
westworld bilimkurgu fantastik farzında bir dizi konu açmıştım ordan bakabilirsiniz spoiler vermek istemiyomGame of thrones u cok begendim...westworld konusu nedir...digeri benlik degil zaten...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?