Hangi yabancı dizi

Sherlock
Şiddetle tavsiye şahane birşey
Ancak sadece 4 sezon ve 12 bölüm. 2 tane de özel bölüm var

Cnm her bolumde ayri ayri cinayet sevmiyorum ben..bi de cok hizli cozuyo hoslanmiyorum..daha durgun katili bulmanin bi sezona yayildigi ters köseli diziler benlik...killing broadchurch gibi mesela..

Cnm her bolumde ayri ayri cinayet sevmiyorum ben..bi de cok hizli cozuyo hoslanmiyorum..daha durgun katili bulmanin bi sezona yayildigi ters köseli diziler benlik...killing broadchurch gibi mesela..
Sherlock cinayet değil ki :) bi kaç bölümde var onda da zaten cinayete takılmazsın bile. Sherlock Holmes hikayelerinin günümüze uyarlanmış hali

Doctor who beğenmeyen çıkmaz sanıyodum valla efsane bir dizi ilk bölümlerinde sıkılabilirsin eski olduğu için 90lar falan o eski takoz cep telefonlarını falan görüyosun ama hele son 2sezon bi cırpıda bitti
Lucifer dene shameless dene Penny 3sezon ztn ama muhakkak izle
ben de hareketli dizi severim akıcı olacak sıkmıycak Breaking bad izleyemedim mesela

Ya mesela pretty little liars da cok hosuma gitti...bi kisiyi ariyolar surekl gizem surekli bi ters koşe...

"Lie to me" izleyebilirsiniz. Burdaki herkes izlesin yazilan dertlerin ve acilan konularin dogru olup olmadigini kritik edelim

Gizemi yok derken gayet gizemli ve merak uyandiran bir dizi paganizm baştan başa gizem zaten hem de kültürel katkısı var . Hic izlemediyseniz oneririm

Izledim bi bolum arkadas onermisti yanlis hatirlamiyosam her bölumde bi olay var..oyle her bolum farkli farkli seyler anlatan dizileri sevmiyorum...bi olay ve o olayi bulmaya calisirken ortaya cikan sirlar gizemler killing broadchurch preety little liars onun gibi diziler hosuma gidiyo..yine de sagolun oneriniz icin...bunlara benzer baska dizi oneriniz varsa listeme ekleyeyim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…