- Konu Sahibi Cileklivanilinn
Hakli haksız mevzusu degil bu arkadaşın seni kıskanıyor bi yerdede patlamışSelamm hanımlar bugün arkadaşlarla otururken 4 kişilik bir ekiptik iki gün önce arkadaşlardan biri diğerine tatlı ısmarlamış bunun mevzusu döndü. Sonra ısmarlayan arkadaş bana dedi ki bu sefer de sana ısmarlayayım. Ben de tatlı bi şekilde oley be falan dedim. Sonra iki gün önce tatlı ısmarlanan arkadaş aniden şey dedi “senin maddi durumun zaten iyi” ama ciddi ve sinirlenmiş bir şekilde söyledi bunu. Ben de ee napayım bu benim suçum değil dedim. Ama yine gülerek söylüyorum yanımdaki arkadaş da güldü falan biz şaka modundayız. O sinirlenen arkadaş da ellerini sallayarak allah allah yaa falan yaptı anlam veremedik. Sonra çıkışta arabayla gidecektik bu sefer şey dedi “arabanın ön koltuğu benim,ben hep oraya otururum” araba sahibi arkadaş da şey dedi kim önce binerse o oturur. Bu sefer de “yok olmaz ben otururum hahaahha” falan dedi. Normalde beni çok sevdiğini söyleyen hep görüşmek isteyen biri bu kişi ama hareketleri çok itici geliyor bazen. Amacı ne anlayamıyorum en yakın arkadaşlarımdan biri kendisi ve bazen temkinli mi yaklaşmalıyım diye düşünüyorum. Siz olsanız ne düşünürdünüz,nasıl tepki verirdiniz?