hanginiz eşi için bunu yapar

bebixsxim

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Ocak 2007
16
0
86
Kayseri
kızlar hanginiz eşi için anesiyle bir ömür boyu aynı evde oturmayı kabul eder yazarsanız sevinirim
CADIARZU

bunu yapan cok kadın var, kayinvalidesiyle yasayan milyonlarca kadin var sanırım, sartlar gerektiriyorsa mecbur kalinabilir

Ben oturamam herhalde cünküm zati odamda tekkalmaya alışmışım..Bir günde 2 kişiyi odamda kaldıramam...tek tek gelirlerse düşünürüz bişilerrrrrtatlicadiarzu

ben yaparım. tatlı dilli ise başımın üstünde yeri var ama yok huysuzsa ve hayatta oğlundan başka bakacak kimsesi yok ise yine de katlanırım. böyle birşeyi kabul etmeyecek olsam eşimden evvel annem- babam gösterir bana en sert tepkiyi :1closedeyes:

Ben de kabul etmem!!!
Birincisi eşim için herşeyi yaparım diye bir şey yok! Severek evlendiysek gözüm de kör değildi herhalde! İnsanlar karı koca bile olsalar birbirleri için herşeyi yapmamalılar. Sonra; kendi benliklerini ve kendilerine olan saygılarını yitirirler, bana göre.
İkincisi böyle bir şeyi istemediğimi hatta aynı evde yaşamayı değil, yatılı misafir bile sevmediğimi (hastalık,ölüm dışında) bilen adamın böyle bir şeyi teklif etmesi, bana yapılan bir saygısızlıktır.

ben kabul ederim
tamam kaynanam biraz fazla konuşur ama özünde iyi insandır tatlicadiarzu

lalecim genel anlamda fikirlerimiz hep uyuşur yani katılırım senin yazdığına ama
bu konuda neden bu kadar tepkilisin
bide kendi anneni düşün
varsayalım yanlız ve senden başkası yok onu tek başınamı bırakırdın sırf kocanla yanlız oturmak için yoksa yanınamı alırdın
almak istediğinde kocan senin gösterdiğin bu tepkiyi gösterseydi ne düşünürdün benneyaptımki

ben birinci kocamda k.valideme,babasına,bacısına,erkek kardeşine herşeyine razı geldim,madolyan tatı dostuyla kaçtı gitti,şimdiki evliliğimdede ne hikmetse bana gelen adam anasını babasınıda istiyor yanında,bunun bişeyini kabul etmedim,buda madalyonla ödüllendirebilir dimi?ben bugüne kadar kim için fedakarlık edip iyilik yaptıysan ağ....sı....bundan sonra bencilim ben ne istersem öyle olur olmazsa kapı orda

Ben kabul ederdim ömür boyu benimle yaşayacak değil ya yaşlı kadın zaten bi kaç senelik ömrü kalmıştır beni tanıyınca erkenden ölmek isteyecektir zaten:icecream:

Ben kabul ederdim ömür boyu benimle yaşayacak değil ya yaşlı kadın zaten bi kaç senelik ömrü kalmıştır beni tanıyınca erkenden ölmek isteyecektir zaten:icecream:

ondan bi şüphemiz yok zaten canım
seninle tanışır tanışmaz kadın kalpten gider allah korusun tatlicadiarzu

Kutlarım sizi İlona Hanım..:smiley-cool:

Mecbur kalınacaksa sokağa atamıycağımıza göre bakarım evet...:smiley-cool:

Bak canım; öyle bir durumda kayınvalidemin evini bize yakın bir yere taşınmasını sağlarım,yanına da bir kadın koyarım. Kendim hergün gider dolaşırım. Kontrol ederim. Belki ben bunu yapmak isteyince görümcem de bize yakın taşınır. Böylece gidip dolaşma,gönül alma işleri paylaşılmış olur.
Anneme gelince zaten yakın oturuyoruz. Aynısını onun için de geçerli! Büyük sözüme tövbe! Yapamam ben! O kadar alışmışım ki bu evde yalnız yaşamaya, sanırım tahammül edemezdim, olan eşimle bana olurdu! Boşanırdık!
Hep yalnızım bu evde ben ilonacım!!! Kocam gecenin bir yarısı geliyor; mesaiye kalır,arkadaşlarıyla takılır bir defa bile surat asmam, her gece güler yüzle karşılarım onu.. O kadar rahata alıştım ki azıcık huzurum kaçsa kıyametleri koparırırm..

eğer bakıma muhtaç durumduysa ve benden başka bakacak biri yoksa beraber yaşarım ama durum böyle değilse olmazzz tabii büyük konuşmamak lazımmm

Normal şartlarda kimse istemez zaten , ayrı ev tutmak vs.. olaylarına girilir doğal olarak ama burda arkadaşın sorduğu sanırım başka çare yoksa , mecburiyet varsa ne yaparsınız??????

a= Bakarım
b= Boşanırım

Bebişim olaya biraz açıklık getirdim müsadenle....:smiley-cool:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…