hanginiz eşi için bunu yapar

bizden başka kimsesi yoksa ve yalnız kalamıyorsa,bakacak başkaları var ama bakmıyorsa,bakıma muhtaçsa (eşimlede huzurum yerindeyse:asigim:) bakarım gibime geliyo.ama eşim için değil.eş için bu yapılmaz.Allah rızası için bakarım.mükafatını elbet göreceğimi bilerek bakarım.üzerimde bir hakkı olmasada sırf annelik mertebesine saygımdan,huyluda olsa huysuzda olsa bakarım.(tabi önce diğer alternatifleri bi denerim.karşı dairemde ev tutmak gibi.)
ama sırf inattan bir arada oturmayı istiyorsa ne yaparım bilmiyorumklava:

Allah kimseyi kimseye muhtaç etmesin ama yarın bigün siz de erkek evlat sahibi olunca başınıza böyle birşey gelirse ve gelininiz kat'i suretle bakmam derse ne denli üzüleceğinizi bir düşünün...
kim ister ki oğlu-gelini-kızı bile olsa birilerine muhtaç yaşamayı?
bugün biz onlara tahammül göstermezsek yarın bize tahammül gösterilmesini beklememiz ne kadar vicdani olur?
nihayetinde herkes ektiğini biçiyor...

Ben aynı evde kalmayı hiç istemem. Benim kayınvalidem çok iyidir, yardımcıdır ama bu az görüştüğümüzden. Eğer hergün aynı evin içinde olsak eminim belli bir süre sonra birbirimizi yerdik. Çünkü ben biraz yaşanılası zor biriyim. Tuzluğumun yeri değişse sinir olurum. şakkıdı

Eğer yanlız kalıyorsa aynı apartmandan ev tutarım, yanında olurum; ama aynı evde olmaz arkadaşlar, sorun çıkar. Kendi ailem içinde aynı şeyi düşünüyorum. Az görüşelim, öz görüşelim.
a.s

Ben kabul ederdim ömür boyu benimle yaşayacak değil ya yaşlı kadın zaten bi kaç senelik ömrü kalmıştır beni tanıyınca erkenden ölmek isteyecektir zaten:icecream:

Allah ta seni güldürsün ya ..ikinci kısım bitirdi benisırnaşık şey

kızlar hanginiz eşi için anesiyle bir ömür boyu aynı evde oturmayı kabul eder yazarsanız sevinirim
CADIARZU

walla büyük ihtimal bende beraber olcam kimsesi olmayan insana çek git denmez diyemezsinde bizimde anamız babamız var Allah göstermesin arkadaslar + bizde yaşlancas ya bakıma muhtaç olursak...:enbuyukkk:

Bana gelinim böyle birşey diyemez, çünkü ben buna fırsat vermem. Yaşlı olsamda kendi evimde kalırım. Hergün onlara yük olacağımı düşünerek yaşayamam çünkü......:1no2:

Eğer Allah korusun yatalak hasta falan olsa bunlar özel durumlar, tabi kim olsa bakılır o zaman.

ne doğrarsan tabağına,o gelir kaşığınaa.s
demek istediklerimi yazmışsın sende...bazı durumlarda sadece kaynanamla değil görümcemle falanda otururum.istisna durumlarda...yeter ki arada iyi niyet olsun...
(nan gurbaa seni erkek kardeşime alsam mı:uhm:sen bana bile bakarsın bu gidişleetatlicadiarzu)

bende kabul etmem..büyük konuşmayım ama..ben eşimle evde yanlız kalmak rahat olmak ve özel hayatımın içinde başkalarını istemem.jeyyar...
ben zati basta söledim olmaz dedim...ben annenlerle oturmak istemiyorum dedim...ev,ev üstüne olmaz dedim.sevgilimde böle düşünüyor oda rahat olmak istiyor...ben sennle cilveleşmek.....kedi gibi oynamak istiyorum diyo..Şeniz:1hug:.eşofmanlarımı giyip sennle sarmaş dolaş tv izlemek istiyorum.....
aman ben 23 sene ...
aşkım ise 25 senedir ailesiyle kalıyor artık ayrı bi evimiz olsun değilmi buda bizim hakkımız ama...jeyyar.
evimiz özelimizzzzŞeniz

nie kabul etmiyimki haa annem ha kaynanam ne fark eder.walla ben sıkılmam sanırsam:) çmkü öle herşeye karışan kaynana modeli deil yani.hem kocamı mutlu etmek benim görevim öle deilmi.aaynı şekilde oda hiç bişey demez benim anneme

bende kabul etmem..büyük konuşmayım ama..ben eşimle evde yanlız kalmak rahat olmak ve özel hayatımın içinde başkalarını istemem...ben zati basta söledim olmaz dedim...ben annenlerle oturmak istemiyorum dedim...ev,ev üstüne olmaz dedim.sevgilimde böle düşünüyor oda rahat olmak istiyor...ben sennle cilveleşmek.....kedi gibi oynamak istiyorum diyo...eşofmanlarımı giyip sennle sarmaş dolaş tv izlemek istiyorum.....
aman ben 23 sene ...
aşkım ise 25 senedir ailesiyle kalıyor artık ayrı bi evimiz olsun değilmi buda bizim hakkımız ama....evimiz özelimizzzz

bakarım nan kro kafa niye bakmiim :asigim:
de öncesinde bi sualim olacak;
how much money do you have tatlicadiarzu

Madem tahayyül ediyoruz ayrıntısına kadar bu olayı,ben de yapayım:
Başka ev de başka kadın olmaz!
Kedi değiliz ki günde 2 kere başımızı okşayıp önümüze yemek konsa...
İnsanların fiziki bakımından öte ruhlarına önem veririm.Bana hergün kral sofrası da hazırlansa ,parayla bana bakan bir kadından öte: SEVGİ dolu beni sevdiğini hissettiğim benim de sevdiğim insanlarla yasamayı tercih ederim.
Bunu kendi düzenimden de ödün vermek istemiyorsam,başka ev tutmak yerine daha büyük bir eve çıkarım ama yine de kendi alanımdan itmem o insanı..:1closedeyes:

bence bu kadar kesin konuşma eylül.günün birinde mecbur kalırsan tek başına bir evde yaşayamayabilirsin.korkabilirsin...her şey olabilir....
anne-babayı yük görmessen sende bir gün mecbur kalırsan yük olabileceğin fikrinden kurtulursun belkiyerimseniben

ben kabul ederdim, ediyorum,ettim bile ve bi evde bi büüğün olması her zaman iyidir.zaten bizlere bi zararları yokki..yemeğimizi yer kndi odamıza geçeriz.tv de var yani anlayacağınız birbirimizi akşam yemeğinden yemeğine görüyoruz ve gayette mutluyuz,eşim için herşeyi yaparım..

Kronickcim sen beni yanlış anlamışsın ya da ben yanlış anlatmışım. Asla ama asla anne babayı yük görmem ben. Haşa, şuan bu mevkideysem, rahatça paramı harcayabiliyorsam annem babam ve tabikide kocamın anne babası sayesinde. Allah asla başımdan eksik etmesin.

Sadece kendi ailem için değil. Ben kocamın ailesiylede çok iyi geçinirim. Saygı, sevgi hatsafhada!!! Ama aynı evde bu sevgimiz azalır, kalbimiz kırılmaya başlar, tahammül sınırlarımızı aşarız.

Dediğim gibi Allah korusun hastalık falann olursa başımın üztünde yeri var hepsinin tabii. Bende gelinimin evinde kalmam değil, kalamam!!! Rahat edemem ki!! Ben sevgi arsızıyımdır. Sevgisizlik beni öldürür. Eğer aynı evde birbirimizi kırar da sevgimizi azaltırsak çok ama çok üzülürüm ben..........:çok üzgünüm:

sanırım şimdi daha iyi anladım senia.skırabileceğimden çekindiğim için aynı evde kalamam diyorsun yani:1rolleyes:aslında senin dediğinde doğru.hayır işleyeceğim diye aynı evde kalmayı kabul edipte anasından emdiği sütü burnundan getirecekse gelin ayrı dursun tabia.s
ama eminimki sen gerektiğinde bakarsın onlara.hastalık olmasada alırsın yanına.yeter ki sahiden manevi anlamda muhtaç olduklarına inana.s

sır kapısını izleye izleye bu hale geldim ben tatlicadiarzu
sokakta gördüğüm uyuz kediyi bile eve getirip beslemek geliyo içimden :icecream:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…