Ben kabul ederdim ömür boyu benimle yaşayacak değil ya yaşlı kadın zaten bi kaç senelik ömrü kalmıştır beni tanıyınca erkenden ölmek isteyecektir zaten:icecream:
kızlar hanginiz eşi için anesiyle bir ömür boyu aynı evde oturmayı kabul eder yazarsanız sevinirim
CADIARZU
Allah kimseyi kimseye muhtaç etmesin ama yarın bigün siz de erkek evlat sahibi olunca başınıza böyle birşey gelirse ve gelininiz kat'i suretle bakmam derse ne denli üzüleceğinizi bir düşünün...
kim ister ki oğlu-gelini-kızı bile olsa birilerine muhtaç yaşamayı?
bugün biz onlara tahammül göstermezsek yarın bize tahammül gösterilmesini beklememiz ne kadar vicdani olur?
nihayetinde herkes ektiğini biçiyor...
Allah kimseyi kimseye muhtaç etmesin ama yarın bigün siz de erkek evlat sahibi olunca başınıza böyle birşey gelirse ve gelininiz kat'i suretle bakmam derse ne denli üzüleceğinizi bir düşünün...
kim ister ki oğlu-gelini-kızı bile olsa birilerine muhtaç yaşamayı?
bugün biz onlara tahammül göstermezsek yarın bize tahammül gösterilmesini beklememiz ne kadar vicdani olur?
nihayetinde herkes ektiğini biçiyor...
ne doğrarsan tabağına,o gelir kaşığınaa.s
demek istediklerimi yazmışsın sende...bazı durumlarda sadece kaynanamla değil görümcemle falanda otururum.istisna durumlarda...yeter ki arada iyi niyet olsun...
(nan gurbaa seni erkek kardeşime alsam mı:uhm:sen bana bile bakarsın bu gidişleetatlicadiarzu)
Bana gelinim böyle birşey diyemez, çünkü ben buna fırsat vermem. Yaşlı olsamda kendi evimde kalırım. Hergün onlara yük olacağımı düşünerek yaşayamam çünkü......:1no2:
Eğer Allah korusun yatalak hasta falan olsa bunlar özel durumlar, tabi kim olsa bakılır o zaman.
bakarım nan kro kafa niye bakmiim :asigim:
de öncesinde bi sualim olacak;
how much money do you have tatlicadiarzu
bence bu kadar kesin konuşma eylül.günün birinde mecbur kalırsan tek başına bir evde yaşayamayabilirsin.korkabilirsin...her şey olabilir....
anne-babayı yük görmessen sende bir gün mecbur kalırsan yük olabileceğin fikrinden kurtulursun belkiyerimseniben
Kronickcim sen beni yanlış anlamışsın ya da ben yanlış anlatmışım. Asla ama asla anne babayı yük görmem ben. Haşa, şuan bu mevkideysem, rahatça paramı harcayabiliyorsam annem babam ve tabikide kocamın anne babası sayesinde. Allah asla başımdan eksik etmesin.
Sadece kendi ailem için değil. Ben kocamın ailesiylede çok iyi geçinirim. Saygı, sevgi hatsafhada!!! Ama aynı evde bu sevgimiz azalır, kalbimiz kırılmaya başlar, tahammül sınırlarımızı aşarız.
Dediğim gibi Allah korusun hastalık falann olursa başımın üztünde yeri var hepsinin tabii. Bende gelinimin evinde kalmam değil, kalamam!!! Rahat edemem ki!! Ben sevgi arsızıyımdır. Sevgisizlik beni öldürür. Eğer aynı evde birbirimizi kırar da sevgimizi azaltırsak çok ama çok üzülürüm ben..........:çok üzgünüm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?