hanginiz eşi için bunu yapar

ben valla kaynanamın şu hallerini bildikten sonra haytta kabul etmem hee nedir bi kaç hafta bişi deil tekrar nasıl olsa evime dönecegim duygusu var içimde nede olsa ama devamlı onla kalmak allahım dayanamam ben

aslında bu konu kişiden kişye değişir ama evde olan sürekli bayan oldugu için ev ferklerine o karar vermeli düşünsenize kayınvalidene veya kayınbabana sen bakıp sen hizmet edecen ama bunu eşim kara veriyo olmaz işde senin fikrin onayın alınmalı ben bana sıkıntı yaratmazsa bakarım onunla otururum ama suistimal edecekse olmaz

babam memlekete gitti abim 3 gündür gece çalışıyor eşim her akşam neden annen bize gelmiyor diye söylenip duruyor
zorla kadını getiriyor şimid ben bu adamın anasını babasını başımda atşımaz mıyım?
Allah razı olsun zaten onlarda bana külfet olmazlar ama ben zaten kayınpederimede kayınvaliemede söyledim
Allah gecinden versin birine birşey olsa sırf yalnız kalmamak adına evlenmelerini istemem başımın üstünde yerleri var ikisinede bakarım
ama durup dururken iki evi bir araya sokmak gereksiz ....

çok hasta ise olabilir ama diğer zamanlarda olmaz.Evlilik özeldir insan kayınvalidesi olunca eşine çok içten olamıyor.Ben asıl turp gibi olupta korkuyorum yanlızlıktan deyip oğlunun yanında kalanlara hastayım.

eğer eşim bana değer veriyorsa, ailesi baştacımdır elbette.... onun için, ailesine bakabilirim bakdımda üstelik.... ama bana karşı anlayışsız olduğu takdirde böyle birşey beklemeye hakkı olduğunu düşünmüyorum...

ben kayınvalidemle otururum evlerimiz ayrı ama sık sık görüşüyoruz gelip bazen 1 ay bazen 2 ay kalırlar kızlar onlar sonuçta anne eşimizin annesi kendi annem için neyi arzu ediyorsam kayınvalidem için de aynı şeyleri dilerim kimsenin annemi üzmesini istemem o yüzden ben de kimsenin annesini üzmem hele eşimin annesini hiç.

bende asla kabul etmem ne olursa olsun yapamam zaten eşimde böle bi teklifi bana yapmaz kabul etmiyeceğimi oda biliyoa.s

3 ay kaldim yeterli degil mi ? :)
saka bi yana bilmem ki esim icin herseyi yaparim degil
istesin kalirim ama omur boyu ayni evde olmaz
bi aile dedin mi bence esler ve varsa cocuklari olur evde yeterli bence

eşimin hatırı için ilk başta bunu kabul etmiştim...önceleri melek olan kayınvalidem sonrasında öyle çaçaronluk yaptı ki...dayanılır gibi değildi...oğluma sıçan yavrusu,bana da o...puymuşum gibi davrandı...hatta bunları sürekli yüzüme söyledi...eşimle boşanabilmemiz için kurbanlar bile adadı...büyüler yaptı...velhasıl çok çektim...sonuçta eşim annesiyle benim aramda kaldı...bende ayrı bir eve çıkabilmek için eşime baskı yaptım,evimiz ayrılınca da herkes rahatladı.. valide hanımla bir süre dargın kalsakta zamanla aramız düzeldi...hatta yaptıkları ve söyledikleri için benden özür bile diledi...allah rahmet etsin,etrafında ki insanların dolduruşuna geldiğini itiraf etti...neyse,demek istediğim şey kısaca:ev üstüne ev kurulmazmış...saygı ve sevgi için ayrı oturmak daha iyidir...

bende kabul etmezdim çünki herkesin bi özeli var yani zaten kayınvalidemde kabul etmez malesef asla kalmam demişti arada seviyorum bu kadını yaw

her ne kadar iyi olsalarda kabul edemem.bu sadece kayınvalidem için değil kendi ailem içinde aynı durum geçerli hastalık vs olsa tamam kabul ama diğer türlü ev üstüne ev olmaz düşüncesindeyim.eşinle ufacık bir tartışman dahi olsa büyük yıkımlara neden olabilir ailelerin içlerinde.herkes sağolsun evinde olsun.

kızlar ben eşim için zaten kayınvalidemle oturuyorum onu çok seviyorum oda benim için çok fedakarlık yaptı bunu hakediyor..

Ben yaparım... Annelere saygım sonsuzdur.... Ama eşim için değil Allah rızası için bakarım annesine...

ben istemem açıkçası. eğer annesine bakmamız gerekiyorsa ki, annesidir tabi ki ihtiyaç duyduğunda bakmamız gerekir, aynı evde oturmamız şart değil ya. yakın bir yerden ev tutulur. böylece ne şiş yanar, ne kebap:) hem eşimin gönlü olur, hem benim :) ama aynı ev konusuna karşıyım. yerimseniben

ben kararımı verdim bile... 2 ay sonra kayınvaldemle beraber oturmaya başlıcaz.o benim sevdiğim insanın annesi onun hayatta ki en değerlisiydi ben gelene kadar. herşey elimizde yaşanan hiçbişey sebepsiz değildir.

ama sırf eşim istediği içinde fedakarlıklarım olacaktır tabiki o da benim için yapar..

Ben tahammül edemezdim, yatıya misafir bile birkaç gün sonra dayanılmaz oluyor,
hayır hayır evimi paylaşamam kimseyle..
Ben almiyim...
:1no2:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…