hanginiz eşi için bunu yapar

Ben çocuğuma ve eşine asla böyle bir eziyet çektirmezdim, gerekirse paşa paşa gidip huzurevinde yaşarım..Kimsenin annesiyim diye hayatını zehir etme hakkım yok...İnsan eti ağırdır.

ben kabul edemem sanırsam yine de büyük konismiim.
cünkü rahat hareket edemezsin esinle istedigini giyemezsin öpemezsin sarılamazsın zor yani ...

ederım ne olursa olsunn benım de annem var yarın bı gunnn kımın basına ne gelejegı bellı olmazzz arkadaslrrr kendınızden emın konusmayınnn merak edıorumm kabul etmıorum dıenler hersey karsılıklıı yarın bır gun sızın annenız böle bı durumda olsaa esınız kabul etmeseee ne olurduuu..

bence de karşılıklı anlayış,saygı ve sevgi olduktan sonra gerisi boş..kayınvalide ne kadar kötü olursa olsun eşlerimizi dünyaya getirdikleri için ,eşlerimizin hatrı için katlanılabilmek lazım..

Bende yaparım..
Laalemin dediğide olabilir ama bu birazda maddiyata bakıyo imkanın yoksa mecbur yanında kalıcak..
Annem olsa onu almıcakmıyım alıcam o zaman eşimin ailesinide almam gerekir..
ALLAH rızası için yaparım korkarım zaten , tek yaşamak çok zor bunu çok iyi biliyorum....

herşey nasip hanımlar nasipten ötesi yoktur eğer kayınvalidemizin kayınpederimizin yada annemizin babamızın farketmez bizim evimizde yenecek içecek rızkı varsa Rabbim öyle nasip etmişse bu elbet birgün olur yeter ki insanlar anlayış sahibi olsun eşler birbirine saygıyı yitirmesin özellikle arada problem çıkarmaya çalışan bir anne babaya karşı öz evladı eşini savunsun yıkılmayacak bir kalkan olduğunu göstersin bu her iki taraf içinde geçerli kadın yada kocası için farketmez o zaman hiçbir sorun olmaz Rabbim herşeyin sabrını ve ecrini verir en nihayetinde

hasta ve bakacak başka kimsesi yoksa ben de ancak o şartta isterim...

ben otururdum oturuyorum da a.s. aslında insan iyi bir eş için herşeyi yapar. herkes kötü olsun umrumda bile olmaz ama eşim kötüyse bu çok fena. eşin senin bütün hayatını etkiliyor. ailen, arkadaşların, çevren sana başka bir gözle bakıyor. eşim muhteşem biri. her ortamda beni gururlandırıyor. bitanem için herşeyi yaparım Şeniz

duruma göre değişir. ben de evimde sürekli yalnız kalan biriyim.eşim asker, evde olduğu gün bize bayram demektir. bana yakın bir ev tutarım. ama durumum yoksa, bakıma muhtaçsa bakarım. eli , ayağı tutuyorsa ev tutarım orada bakarım.annem de olsa aynı şeyi yaparım. evde eşim ve çocuğum dışında kimseye sürekli tahammül edeceğimi sanmıyorum.alışmayla alakalı bir şey bu.

allah kayınvalidelerimizi bizlere muhtaç etmesin

annem çok korkardı babanneniz yatalak hasta olursa ne yaparım ben diye kadın grip dahi olmadan rahmetlik oldu diyeceğim o ki kimse kimseye muhtaç olmasın

sevgilimle konusuyorken ilerde durumumuz olmadı için iki katlı ev yapıp altlı üstlü oturmayı düşünüyoruz ama ben eşime dedimm bizim özel hayatımıza girecek sekilde burnunu sokarsa olmaz bizimde yasam analımız kısıtlanmassa annen ve babam basım üstüne dedim oda zaten cok sıkılgan bi insan benim annemde babanemle aynı evde yasıyor ama eger ararndaki mesafeyi koyarsan ve saygını eksik etmezsen saten kocanda mantıklı bi insanda aradaki dengeyi kurabiliyorsa bir sorun cıkmıyor hemde suda var inanın bi kaynana gelinle olunun arasını bozmak isterse emin olun dünyanın öbür ucunda olsanızda gelir bulur gelmezse bile bi yolunu bulur o evliliği burnunuzdan getirir hersey size ve kocanıza baglı

bizde bu yaza doğru nişan yapacağız. ben kayınvalidenle oturmak istiyorum çünkü eşim yanımda olmıcak, kayınvalidem de yanlız şimdi iyi sağlıklı ama yarın hastalanabilir kim ilgilenir onunla ne yapar tek başına..gözümün önünde olsun yanımda olsun istiyorum ama o istemiyor bakalım ikna etmek için vaktimiz var olmadı emrivaki yaparım bende yanlızım oda yanlız otursun benimle. yanımda ev tutucam birde ekstra masrafa ne gerek var. gereksiz gelin kaynana tartışmalarına anlam veremiyorum:S

Benim sevgilimin annesi de çok istiyor BeraBer oturmayı.. bi çok kez dile getirdi.. Ben sessiz kaldım.. Ben yapamam.. Bi mutfakta 2 hanım olmaz.. ama altı üstlü oturmayı isterim.. çok severim ailesini.. her zaman Bir arada olmak isterim ama kapımı kapattiğimda Bi göz odada olsa kocamla BaşBaşa kalaBileceğim Bi yer olmalı.. aynı evde kocamla ağiz tadiyla kavga Bile edemem kii.. ama hasta olur, Bakıma muhtaç olur, Baş tacı.. evladı olarak atacak değiliz.. ama onun dışında herkes kendi evinde otursun, gereksiz..

şartlar bunu gerektiriyorsa ve ben bu şartları görüp,bilip evlendiysem eğer zaten ağzımı acmaya hakkım yoktur..bile bile lades dediysem eğer pasa pasa gider otururum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…