Hangisi daha kötü..

erkeklerrr
bana da 2 gün önce otobüste orta yaşlı bi adam arkadan arkadan yaklaşmış. üstümde bi sürü kalın mont bişey var farketmedim. bi baktım adam tepeme çıkacak nerdeyse. temas etmeye çalışıyor sanki tutunuyomuş ayağına yatıp resmen taciz edecek.. tam döndüm, laf edecektim, otobüs durdu adam da hızlıca indi gitti. yaşından da mı utanmadı pis herif..

sizin de çok fena olmuş, fiziksel şiddet resmen üstelik karşılık veremeyince insan daha da kötü oluyor. Benim de içim içimi yedi neden haddini bildiremiyoruz diye geçmiş olsun.

tekme mi attı yumruk mu nasıl vurdu?
bundan sonra böyle bir olayda daha sert tepki verirsin, hiç kafanı takma. haa, eğer dönüp bulabileceğin biriyse istersen şimdi de bir şeyler yapabilirsin.

bundan sonra hiç durmayın kızlar. anında haddini bildirin. yanlış mı anladım falan diye de düşünmeyin, yanlışlıkla bile olsa ellerini ayaklarını nereye koyduklarına dikkat etsinler.
zaten televizyonda falan dekolte giyene tecavüz ederler bilmem ne diyen profesörler cirit atıyor, iyice hadlerini bilmez oldular bunlar.
karşınıza çıktı mı mahvedin bunları. ama sakın canınızı sıkmayın, kafanıza takmayın. hiç değmez üç beş köpek için.

Adamın yaşı başı vardır 50 kızlar ,kucağında çocuk olmasa bizim çocuklara kalk şu sandalyeden diyip alıp kafasına indircektım...Nasıl vurduğunu bilmıyorum ama eliyle vurdu ve şu an bile acıyor vurduğu yer...aslında pek öyle susan yutan biri değilimdir..Ama 4 tane çocuk var ve hepsinin ailesini tanıyorum..reklam olmak var hepsine...yoksa orayı sanırım bir birine katıp çıkardım..çok sinirlendim çokkk bana 17 yaşındaki kız çocuğu gıbı davrandı adam ya ,ki ölede olsa hiç kimseye öyle vurma hakkı yok !! birde ben çıkıp gittikten sonra çocuklar bizim söylenmiş adama ,çocuklarada bağırmış...ilkez gittim bir yer ..bazı erkekler cidden çok vahşi...bir daha bulabilceğimi sanmıyorum o adamı bulursam kı yüzünü bile tam göremedım karanlıktı tanıyamam..

hiiiç canını sıkma. hanzonun teki işte, orda sen değil de bir erkek olsa ona tekme yumruk girişecekti belli ki. bundan sonra böyle bir şey olursa kime reklam olurum falan diye düşünmeden katarsın ortalığı birbirine.

Eve geldimde kimseye bile diyemedim..Şunu düşünüyorum şu an bu toplumda kadınlara hep bir şiddet var ve bu benım başımdan geçenden daha kötü şeyler yaşayanlar var bunu gelip en yakınına bile diyemeyenler.. toplum kadını sindirmiş artık buna inanıyorum..o adam zaten oraya dayak yemeye gelmiş ama malisef bana denk geldi ...arızayı çekmek gibi bir özellim var sanırım..

tabi ki öyle. kadına şiddet, taciz, sarkıntılık, tecavüz... akıl almayacak şekilde insanlıktan çıkabiliyorlar.
sanki bunu çekmek zorundaymışız gibi!
yanımızda biber spreyi falan taşımak lazım hatta kezap

pis herıf Allahım yarabbım içimden baska seyler soylemek gelıyo o adama ne hakla vuruyo canım sen nıye cocukları goturdun kı keske arabanın ıcınde bekleseydın

Çocuklar 12 yaşında ..ben beklemedım zaten içerde bırakıp eve gıtmıstım tekrar çağırınca gerı bakmaya gıttım gittimde işte tam bakıp çıkacakken böyle oldu ...benden başka bayanda vardı..yanı benım orda olmam değil bu nasıl arızalı kafakı kendınde bırıne vurma haddını buluyor ve ne için bir topun peşinde koşan 12 futbolcu için...sanki savaş varda cepheden haber verıyorlar memleket meselesi...

çok üzüldüm canım,
aslında bu tür şiddet olayları biz kadınların hergün ama hergün başına geliyor...
sadece fiziksel şiddetten bahsetmiyorum, otobüste giderken, yolda yürürken çarşıda pazarda, hastanede okulda heryerde!

bi düşünün kaç kez bi erkeğin bakışlarından iğrendik, sözlü sataşmalarına maruz kaldık!
yolda otobüste banka kuyruğunda beklerken bi erkeğin bize dokunmasından, çarpmasından rahatsız olmadık mı?

arkadaşlardan biri de söylemiş; tecavüzü şiddeti hakettiğimizi ima eden sözde profösörler doldu ortalık..
medenileştikçe hayvanlaşan bi dünyada yaşıyoruz ve şiddet bize müstehak olarak görülüyor başınıza böyle tatsız bişey geldiğinde avazınız çıktığı kadar bağırın ortalığı ayağa kaldırın,

yasaların biz kadınları koruduğu falan yok, ne varsa eli maşalı olmakta var!

:113:

yasadiklarin üzücü gercekten
ama o tür ortamlar malum.
hele hele GS FB macinda küfür, siddet ne ararsan oluyor
ben sahsen cesaret edemezdim öyle bi ortama girmeyi, ne kdr iyi niyetli olursa olsun
zarar gören sen olmusun...

bu nası laf şimdi tuce. yakıştı mı hiç?
millet insan olmayı beceremiyor diye biz istediğimiz yere gidemeyecek miyiz?

canım haklısın da . millet de insan olamıyo malesef. bende çok kızdım ama. sinirlerin bozulmaması için böyle ortamlarda bulunmaktan kaçınmalı

kıyamam canım ya üzülme bazıları gerçekten öyle vahşi, cahilliklerinden vahşiler,
biz alışık olmadığımız için üzülüyoruz, bize hitab etmiyo öyle davranışlar,
o adamın eşini zaten düşünemiyorum bile,
ama geçti boşver üzülme artık

ne işin var o ortamda. çocukları ps3 e götürmek sana mı kalmış be yavrum

Ben zaten bırakıp çıktım çocukları...Bana kaldı ..Ama siz sanırım annenizin size 20 sene önce tembihlediği bir zamanda yaşıyorsunuz...Bana vuran adamda sizin gibi düşünenlerdendi kesin..
Durduğum sürece küfür veya taşkın hiç bir hareket yoktu cafede...bulundum ortamda bir sorun yoktu evimize yakın ...Bu olay bakkalda markettede basıma gelebılırdı yanı maç ortamı dıye basıma geldını düşünmüyorum...Bir çoğumuz böyle ve buna benzer şeyleri yaşamıyormuyuz başka yerlerde ...o zaman kitleyelım kendimizi eve o beğenmedimiz vahşi türlere bırakalım hayatı onlar yaşasın !

o adamın yaptıkları hiç hoş değil ama sizinde sırf erkek dolu ve gs fb maçı izlenen bir ortamda bulunmamanız gerekirdi böyle bir ortamda heleki ekranın önüne geçmişseniz görmüş olduğunuz muamele kötü çirkin ama malesef ki kaçınılmaz çünkü gs fb maçı izlerken erkekler gol olduğunda vb birbirini yiyiyor siz bayan olarak öyle bir ortamda bulunmamalıydınız tabiki de suç sizde değil o kaba şiddete eğilimli insanda suç ama ne yazıkki böyle ortamlarda bu tür olaylara çok sık rastlanıyor hatta elle taciz bile olabiliyor duyuyoruz o yüzden onlar değişmiyorsa sizde o insanların bulundukları ortamlarda bulunmayın ki üzülmeyesiniz

kızlar hemen birbrinize tepki göstermeyin
herkesin fikri farklı olabilir
oyle bi ortama gittysen en azından birsürü küfür duycaktın bunları göze alıp gtmişsin bence:S
ama hiçbisey sana karsı yapılan davranısı dogru gösteremez tabiki elleri kırılsın....
herkesin fikrine saygı duymak lazım:93:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…