- 13 Mart 2011
- 731
- 1
- 96
- Konu Sahibi eksikklavye
-
Kızlar bu gün başımdan geçen bir şeyı anlatmak istıyorum size...Mahallenın çocuklarından bir kaç tanesini fenerbahce .gs maçını izlemesi için ps3 cafesıne götürdüm..Götürmez olaydım..sandalye kalmadığı için çocukların yanına eğildim ,o kadar erkeğin içinde bayan oldum anlaşılmasın dıye kapşonumu kafama geçirdim..zaten ışıklarıda söndürüyorlar maç izlerken ...zaten istemeye istemeye gittim bir yer maç fenerın ve gs ın ben beşiktaşlı...
arkamda kucağında çocuk olan bir adam biraz önünde dikildim diye bagırdı bende en arkaya gectım...sonra çocukların yanına ben sıkıldım gidiyorum demeye gıttım dedım tam eğilmiştim doğrulurken yine aynı adam bana bir tane arkamdan baya sert şekilde vurdu...dondum kaldımm...Bana dokunma dedım ...ses tonumdan bayan oldumu anlayıp pardon dıyeceğıne önümde ne dikiliyorsun dıye bırde bağırmazmı ....bende çocukların keyfi kaçmasın dıye terbiyesız diye bağırdım hızlıca çıktım ortamdan...ama arabaya gittim çok sinirim bozuldum.. baya bir ağladım ... hiç tanımadım bir erkek bana dokundunamı yoksa resmen bana şiddet uyguladınamı yoksa o an bir şey yapamadımamı bilmiyorum ama...erkeklerden iyice nefret kaptımm..olmaz bu kadar yaa !!!!!
erkeklerrr
bana da 2 gün önce otobüste orta yaşlı bi adam arkadan arkadan yaklaşmış. üstümde bi sürü kalın mont bişey var farketmedim. bi baktım adam tepeme çıkacak nerdeyse. temas etmeye çalışıyor sanki tutunuyomuş ayağına yatıp resmen taciz edecek.. tam döndüm, laf edecektim, otobüs durdu adam da hızlıca indi gitti. yaşından da mı utanmadı pis herif..
sizin de çok fena olmuş, fiziksel şiddet resmenüstelik karşılık veremeyince insan daha da kötü oluyor. Benim de içim içimi yedi neden haddini bildiremiyoruz diye geçmiş olsun.
ne işin var o ortamda. çocukları ps3 e götürmek sana mı kalmış be yavrum
bu nası laf şimdi tuce. yakıştı mı hiç?
millet insan olmayı beceremiyor diye biz istediğimiz yere gidemeyecek miyiz?
ne işin var o ortamda. çocukları ps3 e götürmek sana mı kalmış be yavrum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?