- Konu Sahibi eksikklavye
-
tabiki her erkek aynı değildir ....yani öyle umut ediyorum...ama ülkemizde bu gibi örnekler çokca bunuda yok sayamazsınız...kin şöyle...etrafımdada bu tür davranıslara maruz kalan kadınlar gördükçe gelde kinlenme...arkadaşa katılıyorum kendi anası bacısına yapılsa....vayy bilmem ne ne ama başka kadınlara müstehak yani ! erkek ortamlarına gıren bırı değilim , hatta üçü beşini bir arada görsem yolumu değişirim...ama ne ? kadına bir şey yapılsada kadın madur olsada susmak durmunda bırakılınıyor...nıye çünkü topluma böyle empoze edilmiş ... kadının başına bir iş gelse yine bu kadının suçu ...herhalde hiç bir kadın bır erkek bana tacız etsın veya şiddet uygulasın dıye çıkmaz sokağa...
Kızlar bu gün başımdan geçen bir şeyı anlatmak istıyorum size...Mahallenın çocuklarından bir kaç tanesini fenerbahce .gs maçını izlemesi için ps3 cafesıne götürdüm..Götürmez olaydım..sandalye kalmadığı için çocukların yanına eğildim ,o kadar erkeğin içinde bayan oldum anlaşılmasın dıye kapşonumu kafama geçirdim..zaten ışıklarıda söndürüyorlar maç izlerken ...zaten istemeye istemeye gittim bir yer maç fenerın ve gs ın ben beşiktaşlı...
arkamda kucağında çocuk olan bir adam biraz önünde dikildim diye bagırdı bende en arkaya gectım...sonra çocukların yanına ben sıkıldım gidiyorum demeye gıttım dedım tam eğilmiştim doğrulurken yine aynı adam bana bir tane arkamdan baya sert şekilde vurdu...dondum kaldımm...Bana dokunma dedım ...ses tonumdan bayan oldumu anlayıp pardon dıyeceğıne önümde ne dikiliyorsun dıye bırde bağırmazmı ....bende çocukların keyfi kaçmasın dıye terbiyesız diye bağırdım hızlıca çıktım ortamdan...ama arabaya gittim çok sinirim bozuldum.. baya bir ağladım ... hiç tanımadım bir erkek bana dokundunamı yoksa resmen bana şiddet uyguladınamı yoksa o an bir şey yapamadımamı bilmiyorum ama...erkeklerden iyice nefret kaptımm..olmaz bu kadar yaa !!!!!
Şimdi konuyu okuyorum,yorumları okuyorum.. Ben başka bir konu mu okudum diyorum.Sonra konuyu tekrar okuyorum.
Okuduğumu anlayan bir kadın olarak şu kanaate vardım ki..
-Adam sizi erkek sanıp vurmuş,bu yine de onu haklı çıkarmaz ama kadınsınız diye vurmamış
-Siz önce ben oraya çocukları bırakmaya gittim diyorsunuz sonra fb-gslilerindne içinde bir beşiktaşlı ben kaldım,yanlarına eğildim diyorsunuz.sonra arkaya geçtim diyorsunuz Yani maçı izlemeye gitmişsiniz
-ps3 kafesinden önce başka kadınlar var diyorsunuz sonra da o kadar erkeğin içinde belli olmamak için kapşonu geçirdim diyorsunuz ki demek ki bir kadının rahatsız olacağı bir ortam.
-dünyayı ülkeyi bir sihirli değnek yardımıyla değiştiremeceğimize göre biz nereye gidip nereye gitmememiz gerektiğine dikkat etmek durumundayız.
-derbileri özellikle izlerim. eşimle ve genelde cafelerde.kadın oranı %20 olur ve değil temas küfür bile etmez erkekler kadınların olduğu yerde.eden varsa da kapı dışarı edilir. ama cafe de ps3 salonu ise bildiğimiz kro tiplerin toplaştığı bir yer benim gözümde.
konuyu tecavüze bağlamanız ilginç .. bu tip az gelişmiş insanların takıldığı kıraatane ps3 salonu ateri salonu vs yerlerde küfür de olur şiddette.. amerika da olur tr de uganda da ..
Arkadaşım taciz ne demek ? İnsanı rahatsız edecek davranışta bulunmak demek değil mi...Bunun çok çeşidi var ama benim yaşadım bana vurmak suretiyle yaptığı tacizidr...Kaçmak kısmına gelince o anki şaşkınlıktan olsa gerek ,birde çocukların keyfini kaçırıp geceyi karakolda sonlandırmak istememedir...İlkkez hayatımda böyle bir durumda arkamı dönüp gittim.Yoksa sokak ortasında adam dövmüş insanım...
-Siz önce ben oraya çocukları bırakmaya gittim diyorsunuz sonra fb-gslilerindne içinde bir beşiktaşlı ben kaldım,yanlarına eğildim diyorsunuz.sonra arkaya geçtim diyorsunuz Yani maçı izlemeye gitmişsiniz
-ps3 kafesinden önce başka kadınlar var diyorsunuz sonra da o kadar erkeğin içinde belli olmamak için kapşonu geçirdim diyorsunuz ki demek ki bir kadının rahatsız olacağı bir ortam.
-dünyayı ülkeyi bir sihirli değnek yardımıyla değiştiremeceğimize göre biz nereye gidip nereye gitmememiz gerektiğine dikkat etmek durumundayız
-derbileri özellikle izlerim. eşimle ve genelde cafelerde.kadın oranı %20 olur ve değil temas küfür bile etmez erkekler kadınların olduğu yerde.eden varsa da kapı dışarı edilir. ama cafe de ps3 salonu ise bildiğimiz kro tiplerin toplaştığı bir yer benim gözümde.
Benim yaşadığımla yorumlar arasında çok fark var konu dağılmış gitmiş...farkındayım..ne yapabilirim ?...benım derdimi düzgünce okuyup anlayabilen zaten bu şekilde yorum yapmıyacakta....ne demişler...ne söylersen söyle karşındakinin anladığı kadardır...herkez kendi başından geçen bir drumu anlatmıs...
Maçı izlemeye gitsem sizdenmi çekinecem arkadasım izlemeye gıttımderim...adam bir kere seslendi ,göremiyorum diye bende geriye geçtim sözümü tamamlayamadan sonra giderken sözümü tamamlatıp hadi ben gidiyorum dicem zaman oldu bu olay...şimdi siz adam seni uyarmış hak etmişsiniz dersiniz
Bu ortamın bozukluğundan yaptığım bir saklanma değil ,ben erkeklerin çoğunlukta olduğu her ortamdan rahatsızlık duyan biriyim . herkez sizin gibi derby maçlarına erkeklerin içinde izlerken rahatsızlık duymayacak yapıda olmaya bilir değil mi ?
sen istediğin kadar dikkat et ..bu şuna benzıyor..trafiğe çıkmak için ehliyet sahibi olmak sana kaza yapmayacağın garantisini vermiyor...tek değilsin sonuçta orda senden başka insanlarda var ama düzgün ama değil... bayan olarak zaten dikkatli davranmak zorunda olduğumuzu bilecek yaşdayım.
O sizin gözünüzde, ya da sizin yaşadığınız yerdekiler öyle olabilir ...benim yaşadığım semtte çok başka ..görmediğiniz bir yer içinde fikir beyan etmemenizi tavsiye ederim.
Maçı izlemeye gitsem sizdenmi çekinecem arkadasım izlemeye gıttımderim...adam bir kere seslendi ,göremiyorum diye bende geriye geçtim sözümü tamamlayamadan sonra giderken sözümü tamamlatıp hadi ben gidiyorum dicem zaman oldu bu olay...şimdi siz adam seni uyarmış hak etmişsiniz dersiniz
Bu ortamın bozukluğundan yaptığım bir saklanma değil ,ben erkeklerin çoğunlukta olduğu her ortamdan rahatsızlık duyan biriyim . herkez sizin gibi derby maçlarına erkeklerin içinde izlerken rahatsızlık duymayacak yapıda olmaya bilir değil mi ?
sen istediğin kadar dikkat et ..bu şuna benzıyor..trafiğe çıkmak için ehliyet sahibi olmak sana kaza yapmayacağın garantisini vermiyor...tek değilsin sonuçta orda senden başka insanlarda var ama düzgün ama değil... bayan olarak zaten dikkatli davranmak zorunda olduğumuzu bilecek yaşdayım.
O sizin gözünüzde, ya da sizin yaşadığınız yerdekiler öyle olabilir ...benim yaşadığım semtte çok başka ..görmediğiniz bir yer içinde fikir beyan etmemenizi tavsiye ederim.
pamko ve derins arkadaşlar... ne yapmaya çalıştığınızı anlamıyorum hakkaten. ne tam olarak parmak bastığınız bir nokta var, ne yapıcı bir üslubunuz...
şu an daha fazla bir şey söylemeyeceğim ama ne yapmaya çalıştığınızı gerçekten anlamadım.
gereksiz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?