- Konu Sahibi eksikklavye
-
tekme attığını iddia ettiğiniz
pamko ve derins arkadaşlar... ne yapmaya çalıştığınızı anlamıyorum hakkaten. ne tam olarak parmak bastığınız bir nokta var, ne yapıcı bir üslubunuz...
şu an daha fazla bir şey söylemeyeceğim ama ne yapmaya çalıştığınızı gerçekten anlamadım.
gereksiz...
Siz hangi yetkiye gerekli veya gereksiz mesajlara karar veriyorsunuz.
Kendi yorumunuzla muhatap olun,lütfen..
allah'a şükür bir beynim var, onun bana verdiği yetkiyle karar veriyorum. kötü niyetle de bir şey demedim. arkadaş o gün bir olay yaşamış, bunu paylaşmış. karşınızdaki insanı kırmanız ve ona bu olayı negatif şekilde hatırlatırcasına konuşmanız gerçekten çok acımasızca... bunu gördüm, bundan rahatsız oldum ve yorumumu yaptım.
sizin amacınız tartışmak. lütfen üslubunuzu biraz yapıcı hale getirin.
bir insanı kırıp kırmadığınızın, üzüp üzmediğinizin hiç mi önemi yok sizin için?
Ben yaşadığımı açıkca anlatmışım... artık yanlış anlayan arkadaşlar,kendince başka yorumlayanları eleştirmeyi sizlere bırakıyorum...Ben her ne kadar derdimi anlatmaya çalıştıkça ,herkezin kendi anlayabildiği açıdan yorumlar okuyorum.Bir fayda beklediğimden paylaşmadım... zaten bazı yorumlarda; biz kadınların bir brimize bakış açısnında tıpkı bizim doğuruğ yetiştirmiş olduğumuz erkeklerin fikirlerinden farksız olduğunu gösteriyor...Bazılarının ohh demedi kaldı.... pamko ben seni cidden anlayamıyorum ....ama sen ümidini kaybetme belki bir gün anlarım.
sizin dediklerinizi onaylayan varsa sizde konuşuyor fakat tersi eleştiren yada sizi uyarmak isteyen olunca tersi savunma tipi tartışmaya falan başlıyorsunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?