Hanimiş 2009 Nisan Kuzularının Ek Gıdaları........:))

keremin bugünkü sebze püresi

yarım patates
yarım kabak
yarım çarliston biberi
1dal karnıbahar
yarım havuç
2 tatlı kaşığı zaytinyağ
severek yedi tadı güzel oldu

anne sütü pişirilmiyor diye okumuştum netten bir araştır istersen daha iyi olur.
evet pişirilmez benmari usulüyle ısıtılır

arkadaşlar merhaba benim kızım 5.5 aylık ama ben daha hiçbişi vermedim desem yeridir.bi kaç kez su verdik sadece.acaba doktoru dinlemeyip versemmi???

anne sütüyle mi besliyosun sadece

Sultan biz kızartmalara sos olsun diye yaptık.Rendeledik ve pişirdik,sonra buzdolabı poşetlerine koyduk ve dondurucuya attık.
Ama rendeleyip kavanozlara doldurup sonra onların hepsini birden kaynatabilirsin de,o zaman taze gibi oluyor.

Son düzenleme:
evet sultan yerin varsa öle yap canım daha çok kullanabilirsin.....ben öle kavanozda olanlara kışın taze soğan ve kornişon turşu doğrayıp ortaya iştah açıcı olarak sunuyorum.........

vavvvvvv o kadar çokmu sütler canım anne sütü kaynatılmıyor malesef içindeki canlı mikroorganizmlar ölüyor benmari usulu ısıtılıyor şöle yapabilirsin pirinçunnu çok az suyla baya koyu yaparsın tencerede sonra suladırmak için ısıttığın sütü kullanabilirsin çorbalarına katarsın ve en öenmlisi ısıt kahvaltı karışımını sütünün içine yap anne sütü olsunda

hay aklınla bin yaşa ne yapıcam die düşünmekten beynim durdu fikir yürütemiyorum yapıcaz bişeyler yoğurtta yapabilirm boşa gitmesin ya ben ne emeklerle sağıp donduruyorum çok şükür var sütümüz gece emmediği için böyle gece kalkıp sağıyorum tşkler cmöa.s.

evet yoğurt yaparsın nasılsa kaynar sıcaklık gerekmiyor.....kahvaltısını hazırlamak en güzeli....yaptığın sebze pürelerinide eklersin kıvam tutturmak için.........

ya ben haşlanmış tavuktan limon çorbası yaptım.herşey güzel iyi hoş yedirirken boğazına kaçtı bikaç kez.üstelik bilenderdan bile geçirmiştim parçaladığım etleri.dişte yokki çiğneyip yutsun.tavut etini siz nasıl veriyorsunuz benim yaptığımdan başka bi anlatırmısınız?
hoş benimkisine su verirken bile boğazına kaçırıyor.yarım ağızlı sanırım

sabah kahvaltımız: labne peyniri-yumurta sarısı-bebe bisküvisi-pekmez yanında devam sütü..

öğlen:sebze çorbası veya tarhana veya yoğurt çorbası.
akşam üzeri:meyve püresi yada meyve suyu
aralarda 4-6 kez devam sütü.

canım ben tavuk suyu çorba yapıp verdim.,
tavuk etini denemedim daha ama 1 ay sonra denerim.
ama bende merak ettim nasıl yutuyor bebişler tavuk etini

Son düzenleme:

Canım maşallah çok güzel ayarlamışsın bebişin menüsünü
Biz çorbadan başladık bakalım..
Benim bebiş 6. ayın içinde
Ben neler verebilirim yardımcı olur musunuz..
Ufaktan başladık ama..

bilgileriniz için tşkler kızlar bugün markette milupanın kahvaltı maması vardı anne sütüyle yapılabilir yazıyodu gerçi mama verme taraftarı değilim ama bakalım belki onuda denerim

şu ayıda bi atlatalımda cnm dr.unada danışayım ondan sonra gönül rahatlıyla veririm herhalde 2 gündür ishal olduğu için muz veriyorum sıpa çok gzl yiyo :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…