- Konu Sahibi gulshenidil
-
evet pişirilmez benmari usulüyle ısıtılıranne sütü pişirilmiyor diye okumuştum netten bir araştır istersen daha iyi olur.
arkadaşlar merhaba benim kızım 5.5 aylık ama ben daha hiçbişi vermedim desem yeridir.bi kaç kez su verdik sadece.acaba doktoru dinlemeyip versemmi???
anne sütü pişirilmiyor diye okumuştum netten bir araştır istersen daha iyi olur.
vavvvvvv o kadar çokmu sütlercanım anne sütü kaynatılmıyor malesef içindeki canlı mikroorganizmlar ölüyor benmari usulu ısıtılıyor şöle yapabilirsin pirinçunnu çok az suyla baya koyu yaparsın tencerede sonra suladırmak için ısıttığın sütü kullanabilirsin çorbalarına katarsın ve en öenmlisi ısıt kahvaltı karışımını sütünün içine yap anne sütü olsunda
ya ben haşlanmış tavuktan limon çorbası yaptım.herşey güzel iyi hoş yedirirken boğazına kaçtı bikaç kez.üstelik bilenderdan bile geçirmiştim parçaladığım etleri.dişte yokki çiğneyip yutsun.tavut etini siz nasıl veriyorsunuz benim yaptığımdan başka bi anlatırmısınız?
hoş benimkisine su verirken bile boğazına kaçırıyor.yarım ağızlı sanırım
sabah kahvaltımız: labne peyniri-yumurta sarısı-bebe bisküvisi-pekmez yanında devam sütü..
öğlen:sebze çorbası veya tarhana veya yoğurt çorbası.
akşam üzeri:meyve püresi yada meyve suyu
aralarda 4-6 kez devam sütü.
bilgileriniz için tşkler kızlar bugün markette milupanın kahvaltı maması vardı anne sütüyle yapılabilir yazıyodu gerçi mama verme taraftarı değilim ama bakalım belki onuda denerim
şu ayıda bi atlatalımda cnm dr.unada danışayım ondan sonra gönül rahatlıyla veririm herhalde 2 gündür ishal olduğu için muz veriyorum sıpa çok gzl yiyo :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?