- 15 Ağustos 2021
- 252
- 352
- 33
- 44
Endişenizi çok yerinde ve haklı buldum. Eşinizin de bunu düşünüp ona göre davranması gerekir ama. Kesinlikle açıkça konuşulması gereken bir konu.Merhaba kızlar
Şu anlık sorun olmayan ama önümüzdeki zamanlarda sorun olabilecek bir şey hakkında danışacağım size
Kızım henüz 1.5 yaşında. Eşimin ailesi bize baya uzak bir şehirde. Eşim zaten ailesinden kimseyle görüşmüyor, araları bozuk. Ama aralarından iki yeğeniyle görüşür. Özellikle bir tanesiyle arası baya iyi. O yeğeni bize bu yaz geldi 1 hafta kaldı. 16 yaşında bir çocuk zaten.
İlk iki üç gün aklıma kötü bir şey gelmese de, iki gün sonra içgüdüsel olarak yeğeniyle kızımı aynı odada anlık da olsa tek bırakmamaya başladım. Mutfakta dakikalık olarak işim olsa bile eşim lavabodaysa mesela gelmesini bekledim, sonra kendim mutfağa geçtim. (Bu arada eşim öğretmen olduğu için yazın evde sürekli)
Ben aslında bu kadar pimpirikli bir insan değildim ama şu an bu kadar pimpirikli olduğum için rahatsız da değilim. Abartıyorsun diyenler açıp Emre Yıldır diye aratsın Google'dan tabi kaldırabilen okusun...
Her neyse konuya geleyim. Yeğeni, 8 yıldır evliyim ilk kez evime geldi. Ama eşim bu yeğenini, bir de aynı yaşta diğer yeğenini çağırıp duruyor. İşte "seneye de gelirsiniz, yok sen gelmedin seni de bekliyorum" bilmem ne. Aileleriyle de görüşmediği için başıboş şekilde geliyorlar. Ben evimde artık kızım varken bu şekilde erkekler istemiyorum. Bu senelik kafam rahat ama seneye yaz, sonraki yaz gelirlerse istemiyorum diye bunu eşime nasıl söyleyebilirim?
Eşim, benim kasıtlı olarak bebeğimle yeğenini aynı odada tek bırakmadığımı fark etmiş ve anlayışla karşıladığını söyledi söylemesine de madem benim kaygılarımın farkındasın neden hâlâ "gelin gelin" ısrar ediyorsun değil mi? Herkes otursun evinde
Neredeydi ki zatenOlay nerelere gelmiş
Dünyanın öbür ucuna gider,gitmesi ona bir şeyler katar en azından. Yurt benzeri bir pansiyonda kalır, dil öğrenir, kendi başının çaresine bakmayı öğrenmek üzere gider zaten. Ama benim evime gelince ne katacak bu ona? Yiyecek içecek yatacak. Tüm sorumluluğu bende,günde 3 öğün hazırla,meyvesi kuruyemişi her şeyi tam ona göre olsun, gezilecek aktivite yapılacak,hadi işi gücü bırak onun programını yap. İkisi aynı şey mi gerçekten size göre? Bana göre biri deneyim,diğeri lüzumsuz ve domestik bir ev oturması çünkü.bu ev gezmesi değil ki amca/dayı görmek ve başka bir şehir tecrübesi
16 yaşında insanlar dünyanın öbür ucuna gidiyor yahu! sanki 6 yaşında.
hem siz ülkenin öbür ucundaki yeğenlerinizle nasıl görüşüyorsunuz?
özellikle de kardeşinizle görüşmeyip yeğeninizle görüşmek istediğinizde?
Temkinli davranmanız çok iyi ,1 hafta kısa bir süre idare edilir yanlış hareketlerini görmediyseniz ama sürenin uzamasina da izin vermeyin sizde rahat etmezsiniz, sonuçta size yabancı bir erkek.Merhaba kızlar
Şu anlık sorun olmayan ama önümüzdeki zamanlarda sorun olabilecek bir şey hakkında danışacağım size
Kızım henüz 1.5 yaşında. Eşimin ailesi bize baya uzak bir şehirde. Eşim zaten ailesinden kimseyle görüşmüyor, araları bozuk. Ama aralarından iki yeğeniyle görüşür. Özellikle bir tanesiyle arası baya iyi. O yeğeni bize bu yaz geldi 1 hafta kaldı. 16 yaşında bir çocuk zaten.
İlk iki üç gün aklıma kötü bir şey gelmese de, iki gün sonra içgüdüsel olarak yeğeniyle kızımı aynı odada anlık da olsa tek bırakmamaya başladım. Mutfakta dakikalık olarak işim olsa bile eşim lavabodaysa mesela gelmesini bekledim, sonra kendim mutfağa geçtim. (Bu arada eşim öğretmen olduğu için yazın evde sürekli)
Ben aslında bu kadar pimpirikli bir insan değildim ama şu an bu kadar pimpirikli olduğum için rahatsız da değilim. Abartıyorsun diyenler açıp Emre Yıldır diye aratsın Google'dan tabi kaldırabilen okusun...
Her neyse konuya geleyim. Yeğeni, 8 yıldır evliyim ilk kez evime geldi. Ama eşim bu yeğenini, bir de aynı yaşta diğer yeğenini çağırıp duruyor. İşte "seneye de gelirsiniz, yok sen gelmedin seni de bekliyorum" bilmem ne. Aileleriyle de görüşmediği için başıboş şekilde geliyorlar. Ben evimde artık kızım varken bu şekilde erkekler istemiyorum. Bu senelik kafam rahat ama seneye yaz, sonraki yaz gelirlerse istemiyorum diye bunu eşime nasıl söyleyebilirim?
Eşim, benim kasıtlı olarak bebeğimle yeğenini aynı odada tek bırakmadığımı fark etmiş ve anlayışla karşıladığını söyledi söylemesine de madem benim kaygılarımın farkındasın neden hâlâ "gelin gelin" ısrar ediyorsun değil mi? Herkes otursun evinde
Olay benim misafir ağırlamak istemememe gelmiş. Ne alaka nerden nasıl çıkarımlar beynim yanıyorNeredeydi ki zaten
Misafir ağırlamak istemeyebilirsiniz bunda ne sorun var ki çocuğunuz çok küçük elli ayaklı 16 yaşındaki cocuklarin sorumluluğunu almak istememeniz kadar doğal birşey yok .Olay benim misafir ağırlamak istemememe gelmiş. Ne alaka nerden nasıl çıkarımlar beynim yanıyorneyse anlayanlar daha fazla
Misafir ağırlamak sadece hizmet değildir. Çocuğuna sahip çıkarak rahatından kısacaksın ya ve sen de bunu istemiyorsun. Anlamadın etmedin deme şimdi. Evet forumun çoğu da aman keyfim bozulmasın kafasında olduğu için sana hak verirler de bu anlamak olmuyorOlay benim misafir ağırlamak istemememe gelmiş. Ne alaka nerden nasıl çıkarımlar beynim yanıyorneyse anlayanlar daha fazla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?