Hanımlar, anneler bir bakın

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kaygılarınızda haklısınız fakat seneye istesenizde o ergenuslar gelip evinizde kalmazlar. Ola ki geldiler o zaman da abartmadan çocuğunuza yine dikkat edersiniz.

Valla cok haklisin insanlar babayla kizi bile yalniz bırakmaya korkuyor. Esine kibarca de ki ya aileleri ile baris ziyarete birlikte gelsinler ya da bu çocukları eve cagirma biliyorum seviyosun ve nezaketen de söylüyosun ama neler neler duyuyoruz belki konduramazsin hos ben de kondurup suphelendigimden degil ama hak verirsin ki annelik ic güdüsüyle yaklasiyorum beni anla falan de. Ha bide yeğenlerini gerçekten ben de seviyorum efendi çocuklar gelmesin demiyorum ama aileleriyle gelsinler de esin zaten küsmüş aileleriyle nasilsa gelmezler ama iyi niyetini anlasin esin

Peki ya eşiniz. Babası tarafından cinsel istismara uğrayan çok çocuk örneği var maalesef. Nasıl yapsak acaba. Siz bence en iyisi çocuk büyüyüp aklı erinceye kadar ayrı eve çıkın
Bu nasıl bir kiyaslama anlamadım . Beraber her gün uyuduğum adamla başka tanımadığım insanları kıyaslamak nedir ?

Bence de haklısınız. Kaşla göz arasında hiç beklenmedik şeyler yaşanabiliyor bu yaşlarda. Ayrıca sizinle bir paylaşım yapamayacak yaştaki insanları bir hafta misafir etmenin de zevkli hiçbir tarafı yok. Eşimin böyle bir taleple geldiğini hayal bile edemedim yani ne yapcam ben 1 hafta 16 yaşında ergenle.

Eşiniz yazın evde olmasa hakkınız var diyeceğim ama 2 kişi evdesiniz yahu. Markete bile gitse siz evdesiniz.

Bu nasıl bir kiyaslama anlamadım . Beraber her gün uyuduğum adamla başka tanımadığım insanları kıyaslamak nedir ?
Nesini beğenmedin yok mu istismara uğrayan babası tarafından ilk benden mi duydun yoksa. Herkesi hiçbir şey yapmamışken sapık potansiyeli olarak değerlendirmek nasıl bir kafa. Babaları napalım hangi kandın eşim çocuğuna kötü bir şey yaparsa diye düşünüyor ama yapan var. 25 senelik karı koca tanıyorum. eşini öld*rdü. 25 senelik karı koca dile kolay. Eee kim kimi tanımış şimdi . Soruyorum ya neyin garantisi var?

O zaman salalim gitsin ? Böyle bir mantık mi var ? Burada ben şunu anlayamıyorum . İnsan evi kendi özel alanıdır . Rahat edeceği insanlar o evde olabilir. Beni de evde yanlız kalırken eşimin erkek kardeşini istemiyorum diye linclemislerdi . Kimsenin kimseye sapik muamelesi yaptığı yok . Tanımadığın sayılı gördüğün bir insanı evinde istememek en doğal hakkı birinin. Malesef ülkemiz şarklı olduğu için bunu çok acayip karşılıyor . Beni annem kimsenin evinde bırakmadı çok şükür bir yerim eksilmedi . Bende kızımı eşim ve kendi ebeveynlerimiz hariç kimsede bırakmayı düşünmüyorum.

Lisede öğretmenim bahsettiğiniz yaş grubuyla çalışıyorum sizi abartılı buldum. Ben de her daim kız ya da erkek farketmez küçük çocuklari kimseyle yalnız birakmam mahremiyet lerini kendi cocuklarimin arasında bile sağlarım. Ama benim çocuğumda amcasına dayısına halasina teyzesine tek başına gidip kalabilir, eşimin yeğenleri de gelir kalır. Birşey mi sezdiniz? Yanlış bir davranış mi gördünüz? Hiç birşey yokken bu tavrıniz bana abartı geldi. Herkese sapik muamelesi yaparsak insansız kalırız. Sadece erkeklere karşı da değil böyle düşününce kadınlar bile tehlike olabilir. Gözümüzü dört açacağız en ufak suphede uzak tutacağız çocuklarımızı. Yabancı misafir yatılı geldiğinde çocuklarımızla yatacağız belki ama bu kadar takmamak lazım bence. Gerçekten abartı oluyor.

Kızınızı yalnız bırakmayarak doğru yapıyorsunuz. Ben de olsam yalnız bırakmam.
Ama hareketleriniz, yeğenler evinize girmesin diye kızınızı kullanıyorsunuz izlenimi yaratıyor.
Eşiniz nasıl düşünür bilemem.

Deprem bölgesinde yaşıyorsunuz diyelim depreme dayanıklı zemin ve evde mi oturmak istersiniz yoksa deprem olduğunda evde olmayabilirim diğer binalarda olup enkazda kalabilirim deyip yıkılacak dünden belli bir evde mi oturmak istersiniz? Sonuçta neyin garantisi var?
Çocuğun babası da birgun ensest olabilir diye ergenlik çağındaki 2 erkek çocuğunu yatılı ağırlamak mantıksız. Hayatta risk sıfıra indirilemez amacı azaltmak.

O zaman dışarıda çıkarmayın. İşe de girmesin çocuğunuz her an herşey olabilir Bu mantıkla. Nasıl bir düşünce yapınız var ya allah aşkına. Eşinin akrabalarını evine davet etmeden tanışmadan görmeden nasıl tanıyacaksınız acaba. O zaman ne eşinizin tarafından ne sizin taraftan evinize kimsenin gelmemesi gerekiyor bu mantıkla. Son cümleye ithafen Çocuğunuzu nasıl Yetiştireceğiniz beni ilgilendirmiyor ayrıca

Sorunda o değil mi zaten zeminin sağlam olduğuna nasıl bu kadar inancınız tam. Kavun değil ki koklayasın insanoğlunu

Sorunda o değil mi zaten zeminin sağlam olduğuna nasıl bu kadar inancınız tam. Kavun değil ki koklayasın insanoğlunu
Şimdi baba da her zaman risk en düzgün adam da olsa. Ama hiçbir falsosu görülmemiş bir adamı kızıyla, basbasa, hayatta böyle birsey var diye bırakmamak mantıksız. Ona kalsa burda cinsel içerikli konuşma yaptığı adama ergenlik çağındaki kızının fotosunu yollayan anne de vardı. Kızı yazmıştı çok tedirginim diye.
Sizin mantiginiza göre kız çocuklarını doğar doğmaz babalarından ayıralım, asla aynı odada bırakmayalım.

Siz baya uç noktalarda yaşıyorsunuz .

Bazen yazarsın yazarsın da Olmaz. Rüzgara karşı ıslık çalıyor gibi hissediyorum kendimi

Şimdi aynı durumda sizin yeğenleriniz gelse ve eşiniz istemese, eşinizi burada linçlecek tayfa tabi ki erkek tarafının akrabası olunca size hak vermiş. Arkadaşım kızını niye karıştırıyorsun, açık açık ben yeğenlerini yatılı evimde istemiyorum. Senede 1 hafta bana yük oluyor desene. Diyeceğim evde eşin olmasa tamamda adam evdeymiş sende evdesin. Neden korkuyorsun

İş babaya kadar varmış ta böyle düşündüğüm adam ile ne aynı yatağa girerim ne çocuk yaparım yok artık ya. E ömrüme garanti almadiysam çocuk yapmak çok yanlış karar olur. O apayrı bir durum

Konu sahibine birsey diyemedim, haklı da ama ortada birsey yokken keskin çizgiler de içime sinmiyor eşi evdeymis. Birsey mi sezdi birsey mi gördü bunun cevabı net olmalı.
Ben dünyada tanıyan herkesin asla yapmaz diyeceği birine şahit oldum. Ben ilk olduğunu düşünmüyorum ve diğer tacize uğrayanlarda aynı şok yaşadığına eminim o yüzden fırsat vermeme konusuna katılıyorum ama ztn eşiniz evde.
Ben iş arkadaşlarıma bile kızdım, çocuklar kucaktan kucağa geziyordu öyle bir haslardim ki şaşırıp kalirlardi ev sizin eviniz çocuk sizin çocuğunuz ama vaktiniz şartlarınız müsait oldurmaya bakın derim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…