Hanımlar kayınvalidenizi ne sıklıkla ziyaret edersiniz?

Spontan gelişiyor...
Yani mesela bazen haftalarca görüşmüyoruz bazen haftada 2 3 kez.
Onlar köyde biz merkezdeyiz..
Ben hastaysam mesela gelir ziyaretime oyle görüşürüz.
O hastaysa biz gideriz.
Veya canımız sıkılır bir iki bir şeyler alır gider çay kahve iceriz.
Spontan tamamen...

Denk gelince gidiyorum.
Bazen haftada 2, bazen 3 haftada bir.
Surat yapsa, sık gel dese daha az giderim.

Ben de çok ah ettim geçen yine ağlattı kocası.. Beddua ettim adam belinden çok ağrılar çekti.. Rabbim ellerini dillerini bağlasın yuvamdan uzak dursunlar yuvamı rabbime emanet ediyorum..
Amin cümlemizin. Ben de diyorum inşallah bana ettiklerinizi görmeden ölmeyin diye. Allahım affetsin, içimi yaktılar en güzel en mutlu zamanlarımda.

Senin işin daha zor canım rabbim yardımcın olsun.. Benimki de yaşlılığına zemin ayarlıyor biz bakacakmısız kocası ölünce dün kaynanasına baktığından bahsetti bende dedim ki seni çok takdir ediyorum bak bu konuda ben olsam bakamam hiç dedim yüzüne sustu

Bende aynı öyle aramam bile hatta. Ama kp fenalarda aramadım diye şekeri yükseliyormus hastanelere yatıyomus beni şikayet ediyo ya hergün arayıp ne konusayım bilmiyorum ki
Ben hic biriyle görüsmem aramam sormam cünkü görüsmüyoruz ailecek ..

İnşallah benimki de en sonunda alışır haftada 2 gayet iyi her gün yüz göz olmak sevmediğim bir şey..
Alışır alışır benim kaynana ortada hiçbirşey yokken normal görüşürken düğünden bir ay sonra gece ağlamış oğlum beni unuttu diye eşi teselli etmiş

Hafta da 2 gün giderim ben, ben gidemesem onu çağırırım..
o gelmezse trip atarım

buradan canım kaynanama ve canım kayınpederime sesleniyorumm
canlarım köyden çabuk dönünüz özlendinizzz
Seviyorsan elbet görüşmekten mutlu olursun ama benimkiler sevimsiz.. Evlerinni kokusu ağır kendileri pis ter kokuyorlar leş gibi... adam ayyaş içiyor hergün.. Bir gün bize çaya geldiler adam kolunu koltuğun sırtına yasladı koltuk altı kokusu yemin ederim 1 ay geçmedi koltukan ne ilaçlar ne parfümler kullandım.. Parfüm kokusu gitti adamın kokusu anca hafifliyor daha... :'(

İnşallah darısı başımıza 40 yıl görmesem aklıma gelmezler o derece..
Amin diyeyim o zaman sizin icin .. ben nefret ettim kendilerinden halbuki nisanliyken ne kadar sevmistim ama insan bu kadar nefret ettirebiliyormus kendinden .. isimede geldi rahatim suan valla ohh

Ya o konu da birşey diyemicem ama..
Bence gelinler biraz abartıyor yani sonuçta bütün kaynanalar mı kötü insan biraz da oturup kendini sorgulamalı bence.. benim kaynanam mesela resmen baldan tatlı kötüyken çok kötüü lafını hiç esirgemez patır patırr.. ama bana melek..
ama bende çokkk severimm annem gibi tabiki de olamaz ama bir farkı yok desem yeridir..
aynı şekilde o da beni kızından ayırmaz .. ne alıyorsa 2 şer 2 şer alır herşeyii.. biraz bu sevme sayma durumları bence karşılıklı en azından ben öyle düşünüyorum.
ne ekersen onu biçersin..
ve herşeyden önce bir laf var.. itin hatrı yoksa sahibinin var diye :)

sevmesem de .. eşimden dolayı sanırım saygımı asla eksik etmem.

Alışır alışır benim kaynana ortada hiçbirşey yokken normal görüşürken düğünden bir ay sonra gece ağlamış oğlum beni unuttu diye eşi teselli etmiş
Ben de ileride kaynana olacağım belki bilemem gelin hafta 1 gelse de olur ayda 1 gelse de yeter kii mutlu olsunlar diye düşünürüm.

ooo önünü al bu durumun. sürekli bi ayağın onun evinde mi olacak ya. bu erkek ailelerinin beklentileri beni deli ediyor sanki kendileriyle evleniyoruz. kayınbabanın evine bu kadar meraklı olsaydın onlara evlatlık giderdin zaten. herkesin evi var düzeni var sanki bize bayılıyolarmış gibi neden sık sık gitmemizi isterler anlamam. işini mi yaptırıyor?

annem vefat ettiği için açıkçası evlendiğimde aklıma esince arayıp gidebileceğim, bazen başbaşa da çıkıp gezebileceğim bir kayınvalidem olmasını çok istiyorum. konuyla direkt alakalı değil ama içimi dökesim gelmiş :)

Ben hiçbir zaman saygıda kusur etmedim kuaföre para vermesin diye kaş saç ben ilgilendim hasta olunca çorbasını yaptım ama gün aşırı görüşmek beni aşıyor.. hareketleriyle soğuttu belkide ondan sevsem bende her gün gitmek isterdim belki bilemem ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…