Hic gitmiyorum. Cok sukur kafam cok rahat. Tavsiye ederim..KK'nın gülleri merhaba... Yakın oturanınız var uzak oturanınız... Sizler ne sıklıkla ziyaret edersiniz kayınvalidenizi? Ben haftada 2 kere gidince trip atıyor benim ki Gün aşırı gitmeliymişim onu dolaşmalı mışım sürekli... Sizler de benim gibi bu konudan muzdarip misiniz? Yoksa yalnız mıyım ?...
Yok iş güç yapmam istemedi hiç ama istese de yapamam .. kendisi zaten pek temizliğe düşkün birisi değil eşim diyor anne dolapların yağ olmus yerler yağ olmuş yağ çözücü ile temizle diye..ooo önünü al bu durumun. sürekli bi ayağın onun evinde mi olacak ya. bu erkek ailelerinin beklentileri beni deli ediyor sanki kendileriyle evleniyoruz. kayınbabanın evine bu kadar meraklı olsaydın onlara evlatlık giderdin zaten. herkesin evi var düzeni var sanki bize bayılıyolarmış gibi neden sık sık gitmemizi isterler anlamam. işini mi yaptırıyor?
aylarca kaldiginda napiyorsunuz nasil katlaniyorsunuz?Ben hiç... İzmir'de oturuyor zaten kendisi. Yeterince de geliyor saolsun aylarca bende kalıyor. Ama her gün arayacaksın muhabbetleri yapıp duruyor. Ben de inatla aramıyorum. Dünyada en nefret ettiğim ve tanıdıklarım içerisinde en kötü, en fesat ve en iki yüzlü insan olur kendisi. Onu arayıp sinirlerimi bozmam... Hatta şu aralar kayınvalidemi evimden tamamen uzaklaştırma planları yapıyorum. Gelip kalmasın benim evimde öyle aylarca diye.
Yani gün aşırı biraz fazla olabilir tabi..Ben hiçbir zaman saygıda kusur etmedim kuaföre para vermesin diye kaş saç ben ilgilendim hasta olunca çorbasını yaptım ama gün aşırı görüşmek beni aşıyor.. hareketleriyle soğuttu belkide ondan sevsem bende her gün gitmek isterdim belki bilemem ki
Benim tek hedefim maydanoz olmamak.O gelmez ben çağırırım keyfi bilir defalarca ısrar etmenin gereksiz sözler söylemenin lüzumu yok.Annemin bir lafı var oğlunu seven geliniyle uğraşmaz diye bende uğraşmamayı düşünüyorum.Ben de ileride kaynana olacağım belki bilemem gelin hafta 1 gelse de olur ayda 1 gelse de yeter kii mutlu olsunlar diye düşünürüm.
Ben de anca eşimle giderim bu saatten sonra mecburen bayramlarda birde... benim için bitti kendisi yani sevmiyordum zaten şimdi hepten tiksindimHic gitmiyorum. Cok sukur kafam cok rahat. Tavsiye ederim..
İlk kaynan gibi benimkide anlayışlı değil. Hafta sonu çat kapı geliyor biz iş üstündeyken mecbur kapıyı açamıyoruz bu durumu kaç defa yaşadık böyle şeylerden hep soğudum düşüncesiz ince fikirli değil ve çok bencil.. Keşke benimkide öyle olsaydıYani gün aşırı biraz fazla olabilir tabi..
Ben kayınvalidemi kayınpederimi çok sevdğim için hafta da 2-3 kere gidiyorum..
ya da dediğim gibi gdemediğim zamanlar mutlaka hadi yemeğe gelin işten çıktım eve geçiorum diye arıyorum..
kızım yorgunsun bosver çalışıyorsun dedikleri zaman da trip yapıyorum
siz beni sevmiyorsunuz gelmiyorsunuz diye.. ama dediğim gibi ben gerçekten çok sevdiğim için hafta da 3 gün görüyorum.. yoksa sanırım bende hafta da 1 yetinirdim..
önce ki kaynanam olacak şahsa mesela 10 günde 1 gidiyordum oda zorla ayaklarım geri basa basa..
Aynen oğlunun halini görmedi dün ne kadar üzdü onu dedim hadi ben el kızıyım salla beni oğluna yaptığına bak dedim utansa anlasa keşkeBenim tek hedefim maydanoz olmamak.O gelmez ben çağırırım keyfi bilir defalarca ısrar etmenin gereksiz sözler söylemenin lüzumu yok.Annemin bir lafı var oğlunu seven geliniyle uğraşmaz diye bende uğraşmamayı düşünüyorum.
hee o zaman iş değişir canımm..İlk kaynan gibi benimkide anlayışlı değil. Hafta sonu çat kapı geliyor biz iş üstündeyken mecbur kapıyı açamıyoruz bu durumu kaç defa yaşadık böyle şeylerden hep soğudum düşüncesiz ince fikirli değil ve çok bencil.. Keşke benimkide öyle olsaydı
Bizim bir dede var onun için gidiyorum ben gidince çok seviniyor o vefat ettiğinde ayda bir mı giderim üç ayda mı altı ayda mı Allah bilirAynen oğlunun halini görmedi dün ne kadar üzdü onu dedim hadi ben el kızıyım salla beni oğluna yaptığına bak dedim utansa anlasa keşke
Öyle işte... Size kayınvalidenizle maşallah allah böyle devam ettirsiniz aranız böyle tatlış olsun dilerim :)hee o zaman iş değişir canımm..
öyle habersiz gelinmezz..
yani o durumu bende sevmem.. yapmaz benimkiler asla ama yapsalar bende sinirlenirdim büyük ihtimal..
asla onaylamadığım bir durum habersiz gelmek, aramadan etmeden.. hoş değil.
haklılık payınız var
Ben esimle de gitmiyorum. Kendisi gitmek isterse gider , istemezse gitmez. Onlardan da bir beklentim uok o yuzden kafam cok rahat.Ben de anca eşimle giderim bu saatten sonra mecburen bayramlarda birde... benim için bitti kendisi yani sevmiyordum zaten şimdi hepten tiksindim
İnşallaahhh :)Öyle işte... Size kayınvalidenizle maşallah allah böyle devam ettirsiniz aranız böyle tatlış olsun dilerim :)
Yeni evlendiğimizde sürekli yemeğe çağırıyordu hayır demeye ben bıkıyordum artık kaç kere uyardım ben işten sonra evimde olup dinlenmek istiyorum diye.O da burda da dinlenirsin iş yaptırmayız diyodu ben de öyle olmuyor işte,ben evcimenim şöyle böyle anlattım hep.En sonunda tamam çağırmıcam siz ne zaman gelmek isterseniz o zaman gelin diyordu.Şimdi torun olunca tabi özlüyorlar,fakat iki haftada bir üç haftada bir gidiyorum.Bana kalsa ayda bir gideyim :)KK'nın gülleri merhaba... Yakın oturanınız var uzak oturanınız... Sizler ne sıklıkla ziyaret edersiniz kayınvalidenizi? Ben haftada 2 kere gidince trip atıyor benim ki Gün aşırı gitmeliymişim onu dolaşmalı mışım sürekli... Sizler de benim gibi bu konudan muzdarip misiniz? Yoksa yalnız mıyım ?...
Katlanamıyorum canım. Sinir hastası olmak üzereyim. Burada 1 tane konum var zaten o da bunun hakkında. Saolsun buradaki arkadaşlar nasihatlar verdiler onları uygulamaya çalışıyorum. İnşallah kurtulacağım...aylarca kaldiginda napiyorsunuz nasil katlaniyorsunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?