Issizdi. Annesi ve kardesi ile yasiyor. Sonucta pandemi surecide olunca bu durumu sorgulasamda kendi kuzenimde ara ara hep issiz kaldigi icin anladim. Ama elbette isteyen gunubirlik yine gelirdi haklisiniz. Insan iste bir gun gelecek elbet diye sabir ediyor sonra bitirdim inanmadim artik. Zaten bir defa gelsen ikinciye gelirmisin bilmiyorum dedim. Birde isini kaybedene dek iyi maasli bi isi vardi. Tasinma durumuna girince birikmis parasi gitti. Iste sonra yine iyi is bulur diye ona iyi niyetine inanip bekledim deli gibi.öyle konu sahibi fazla iyi niyetli .adam 15 ay boyunca hiç mi bir iş yapmadı?asgari ücret bile 4000 üstü artık.yol parası nasıl bulamayıp gelemez?yol parası yoksa ne yiyip ne içiyor bu adam yıllardır?ve ne diye bir kadına umut veriyor bu kadar parasız haliyle?konu sahibini asla üzmek istemem ama tuhaflıklar var bu ilişkide.iyi ki bitmiş diyorum ben
Sagolun biliyorum yazan herkesten Allah razi olsun. Netten birine guvenilirmi hemde bu yasta diye "linclenirim" diye cekinmistim yazmasammi demistim ama herkes destek oldu sagolunrica ederim.bak burada da kadınlar sohbet ediyoruz hep.bu da bir çeşit ilgi sevgi alışverişi.
Cok sagolun evet ben bi belgesel izlemistim hatta hic goruntulu konusmadan bile kanip giden insanlar varmis. Dediginiz gibi reelde yanlis bi insan olsa daha cok uzulurdum. Buda tecrube oldu. Ilk zamanlar can acitiyor elde olmadan ama buda gececek Allah in izniyle tabiiki. Cok sagolunkonu sahibi hiç üzülmeyinn hepimiz toksik tiplerle çıktık zamanında.15 ay güzel zaman geçirdim bana da bir zararı olmadı bunun deyin geçin.belki adamın psikolojik sorunları var ekran arkasından farketmediniz bile.belki iyi bir yalancı.dün gene netflix de bir belgesel izledim mini dizi gibi.kadın çok zeki vegan lüks bir restaurantın sahibi ünlüler geliyor oraya başka girişimleri de var.ama bir gün netten bir adamla tanışıyor hayatı mahvoluyor.adam öyle bir manipüle ediyor ki o zeki kadını görseniz.evleniyorlar da.ve kadın maddi manevi bitiyor bu ilişki de.seviliyorum sanıyor sevgi açlığından her dediğini yapıyor.siz böyle değilsiniz.o sebepten bir kaybınız yokk
Siz aldatıldığım için değersiz hissediyorum minvalinde bir cümle kurmustunuz, sonrasında linclemeyin yazınca galiba böyle anladık.Linclemeyin yazmamin sebebi netten birine guvenilirmi diye linclemeyin dedim asla iliski yasamam yasak ayip diye dusunecek insan degilim ben zaten. Ama cogu insan öyle algilamis nedense. Yani mutlu olmayi niye kendime hak gormeyeyim. Yanlış anlasilma olmus
Amin inşallah. Dogrudur belki o yuzden oyle anlasildi. Bilmiyorum oyle tabii aslinda tamamen boslukta olmaktan. Teşekkür ederim yazdiklariniz içinSiz aldatıldığım için değersiz hissediyorum minvalinde bir cümle kurmustunuz, sonrasında linclemeyin yazınca galiba böyle anladık.
Bu galiba tamamen şans işi. Ben forumda çok okudum netten tanistim, netten tanışıp evlendim diyenleri. Bana gore netten daha temkinli olunmalı. Güven konusuna gelirsek insan tanımadığı, görmediği birine güvenemez zaten ama sizin boslugunuza geldi demek ki.
insanın yanında guvenecegi, sevecegi birini istemesi de çok insanı duygular. umarım doğru zamanda, doğru yerde karşınıza çıkar.
Soyle demek istedim insan degersiz oldugu icin aldatilmaz. Mantik ve akil bunu bilir ama ruh oyle hissetmiyormus. O yuzdende yara aliyor insan. Hem şok hem o degersizlik duygusu. Ve yine bi erkek canimi acitir korkusu oluyor yine değersizlik duygusu yasamamak icin daha temkinli olmaliyim duygusu ile reeldede temkinliyim demek istedim. Tabii nette hic dusunmuyordum ama en azindan uc bes konusur laflar uymazsa keserim derken 15 ay surdu isteSiz aldatıldığım için değersiz hissediyorum minvalinde bir cümle kurmustunuz, sonrasında linclemeyin yazınca galiba böyle anladık.
Bu galiba tamamen şans işi. Ben forumda çok okudum netten tanistim, netten tanışıp evlendim diyenleri. Bana gore netten daha temkinli olunmalı. Güven konusuna gelirsek insan tanımadığı, görmediği birine güvenemez zaten ama sizin boslugunuza geldi demek ki.
insanın yanında guvenecegi, sevecegi birini istemesi de çok insanı duygular. umarım doğru zamanda, doğru yerde karşınıza çıkar.
Soyle demek istedim insan degersiz oldugu icin aldatilmaz. Mantik ve akil bunu bilir ama ruh oyle hissetmiyormus. O yuzdende yara aliyor insan. Hem şok hem o degersizlik duygusu. Ve yine bi erkek canimi acitir korkusu oluyor yine değersizlik duygusu yasamamak icin daha temkinli olmaliyim duygusu ile reeldede temkinliyim demek istedim. Tabii nette hic dusunmuyordum ama en azindan uc bes konusur laflar uymazsa keserim derken 15 ay surdu iste
Amiin rabbim hepimisze mutlu bir hayat nasip etsin inşaallahSizin adiniza cok sevindim keske daha erken olsaydi ama kadere hukmumuz yok. 42 yasta genc bi yaş. Inşallah bundan sonra herşey gonlunuzce olur.
Inşallah nasip eder amin cok sağolun. Rabbim herkesin gönlünde olanlarin en hayırlısıni versin.Konunuzda linclenecek bir durum yok, olsaydı da bizlere ne, herkes hayatı kendine, bence herkes birilerini linclenemek yerine dönüp kendine, kendi hayatına bakmalı, savundukları neye göre kime göre doğru diye,
Yazdıklarınıza göre gerçekten temiz iyi niyetli biri gibisiniz, inşaallah Allah kalbinize göre birini nasip eder, nasip etmezse de bilin ki böylesi sizin için daha hayırlıdır, çokta fazla bir şey kaybetmezsiniz bence
Cok gecmis olsun sizede. Bende oyle düşünüyorum benim reelde birinin beni kandirmasi vb bi durum cok daha fazla canimi acitirdi. Sadece keske bazi seyler farkli olsaydi cok mutlu olsaydim ama dediginiz gibi ser bildigimiz hayir hayir bildigimiz ser olabilir. Cok sagolunBen hayata söyle bakıyorum bir olay yaşıyorsak bunun muhakkak bir sebebi vardır diye bakıyorum. Mesela bir süre o kadar çok şeyle sınandım ki. Kendi sağlık sorunlarım, eşimin sağlık sorunları, kayıplar derken kafam Leyla gibi olmuştu. Sonra o saglik sorunlarında ah vah edip moralimin bozulduğu şeyler daha hayırlı şekilde sonuçlandı. İnsan o an anlamıyor ama vakit geçince her şerde bir hayır varmış diyor. Sizin durum da böyle. Belki karşınıza çıkacak insanda görmeniz ve dikkat etmeniz gereken konularda bu yaşadığınız olay bir sebep olacaktır. Her şerde bir hayır olduğuna inanırım ben.
Siz değersiz değilsiniz.. kendi değerinizin farkında değilsiniz.Yasim 42. Yaklasik 9 sene once ayrildim ve bir cocugum var. Bosanma süreci 4 yila yakin surdu. 5 senedir oncede resmi olarak bosandim. Sonra ulke degisikligi derken yeni bi hayat vs vede cevremin olmayisi evden calismam dolayisi ile kimseyi tanima firsatimin olmamasi birde zaten bosanmis kadınlari kullanmaya yonelik yaklasiyor cogu erkek diyede yalniz kaldim gittim. Aldatildigim icin insanda illaki derinlerde bir yerlerde degersizlik duygusu olusuyor ve belkide bu yuzden ozellikle tekrar bir erkegin size zarar vermesinden cok korkuyorsunuz.
Sosyal medyada birini tanidim. Ucakla 1 saat. Hic guvenmez iken oyle farkli oyle iyi birine benziyorduki bellimi olur kadere nasibe diyerek konusmaya devam ettim. Issiz kaldi kisa sure sonra ve yanima bi turlu gelemedi. Evli degil anne ve kizkardesi ile yasiyor. Goruntulu konustugumiz icin biliyorum. Durustce herseyide anlattigi icin ona inaniyordum. Mesela beni tanimadan sirf cinsellik amacli iliskiler yasadigini ve benden bu yuzden utandigini cunki sen cok temizsin vs derdi. Soylemese bilmezdim.
inanin yasamadan birebir gormeden anlamaniz mumkun degil
Bende saf bi insan degilim ama bazen ulasilmaz olmasina vs hep anlatinca anlardim. Ama kac kere ayrildim. Uzaktan niye ugrasayim istesem sana deger vermesem uzatmazdim diyordu. Gerçekten de bazen mesela uykuda oldugunu anlardim vs.
Neyse gel zaman git zaman 1 sene oldu ve o hala parasizlik issizlik sebebiyle yanima gelemedi. Tabii artik huzursuz olmaya baslamistim sorgulamayq vs
15 ayin sonunda ayrildim. Niye bu kadar uzadi derseniz yalnizliktan korkmamvede cocugum oldugu için onun guvenilecek bi irtiba birakmasi vs. Lutfen linclemeyin. Zaten defalarca bulusup edip oyle ciddiye binecekti anlasirsak bu durum.
Neyse sonunda ayrildim ama degersizlik duygusu ile bas edemiyorum. Her neckadar beni bana ne kadar cok deger verdigine ikna etsede bu kadar uzun zaman gelmeyen insana vakit harcayip umut baglamamaliydim. Aradi ama engelledim cikmadim artik telefonlarina.
Insanın yuvasinin bozulmasi ve Yalnizlik cok zor. Cocugum var Allah acisini derdini yasatmasin ama aile olgusuda istiyor insan hem kendim hem evladim icin. Zaten kendi annem sinir hastasi onlardan o anlamda fayda yok. Haliyle bu boslukta hata yapiyor insan
Lincten ziyade teselliye cok ihtiyacim var bu gece.
Bir kere ben sorumsuz cahil mantiksiz bir insan heleki oyle bir anne hic degilim. Ben iyi biri olduguna inandigim icin 15 ay gelmemesine ragmen sundugu sebepleri kabul edip kizima olursa o kisi ile iyi bi aile ortami sunabilecegim ihtimaline karşın son defa denemek icin sans verdim dedim. Surekli sevgili nerden cikardiniz. Iyi okuyun!Cocugunuzla aktiviteler yapin, bol bol eglenin ogrenin demis bir uye cok katildim kendisine.
Ama siz cocugunuzun istemedigini, evi sevdigini soylemissiniz. Ayrica cocugunuz surekli yalnizliginizdan dem vurdugunu ve bu yuzden de sizin surekli birilerine şans verdiginizi belirtmissiniz.
Allah askina anneliginizi sorgulamak degil derdim ama sizce kizinizin yalnizligina sizin sevgililieriniz mi derman olacak?
Cocugunuz kac yasinda bilmiyorum ama onu farkli ortamlara, parklara, aktivitelere, yasina gore arkadas edinebilecegi cevrelere sokmalisiniz. Cocuk yalniz, asosyal ve belli ki mutsuz. Allah askina buna cozum bulmaya mecbursunuz.
Flortten once lutfen cocugunuzu dusunun ve onu saglikli yetistirin. Madem anne oldunuz bu durumda sizin oncelikli goreviniz bu... once gorevlerinizi sorumluluklarini yerine getirmelisiniz , keyifler sonra gelmeli...
Ayrica sunu belirtmeyi unuttum. Ergen yaslarda bi kizim var ve elinden tutup parka goturemiyorum bu bir. Yasini bilmeden arkadas ortamina sokun falan yazmissinizda benim kizimin yasinda cocugu olan bi tanidigim yok. Ayrıca mahallemizde olmayan bi koleje gidiyor. Mahallemizde yoktu zaten. Dolayisi ile mahalleden hic bi arkadasi yok. Zaten binada falan cocugu olan kimse yok. Okuldan aksam 17 de evde sonrada ödevdi sinavdi disaricikmayi sevmeyen de bi cocuk. Yoksa gunluk turlara bile benim hatrim icin gelen bi cocuk. Ama o kardesim olsun iaterdim aile ortami isterdim diyor. Buda cok benim elimde olmayan bi durum malesef. Daha once yasadigimiz ulkede kizimin sosyal hayati superdi. Dogumgunleri yok bahar partileri yaz partileri hepsini organize eder kizlari bizde yatirir gezdirir oyle bi cocukluk gecirttim cok şükür. Bilmeden baya atip tutmussunuz. Iyi akşamlarCocugunuzla aktiviteler yapin, bol bol eglenin ogrenin demis bir uye cok katildim kendisine.
Ama siz cocugunuzun istemedigini, evi sevdigini soylemissiniz. Ayrica cocugunuz surekli yalnizliginizdan dem vurdugunu ve bu yuzden de sizin surekli birilerine şans verdiginizi belirtmissiniz.
Allah askina anneliginizi sorgulamak degil derdim ama sizce kizinizin yalnizligina sizin sevgililieriniz mi derman olacak?
Cocugunuz kac yasinda bilmiyorum ama onu farkli ortamlara, parklara, aktivitelere, yasina gore arkadas edinebilecegi cevrelere sokmalisiniz. Cocuk yalniz, asosyal ve belli ki mutsuz. Allah askina buna cozum bulmaya mecbursunuz.
Flortten once lutfen cocugunuzu dusunun ve onu saglikli yetistirin. Madem anne oldunuz bu durumda sizin oncelikli goreviniz bu... once gorevlerinizi sorumluluklarini yerine getirmelisiniz , keyifler sonra gelmeli...
kolejde zaten müzik spor her türlü aktivite vardır.ayrıca ders saatleri de fazla olur yorulur zaten çocuk.büyük şehirlerde mahalle arkadaşlığı apartman arkadaşlığı da pek kalmadı bir iki tane anca olursa oluyor çocukların.haftasonu 1 gün beraber yemek yiyin dışarda kitapçı gezin alışverişinizi yapın isterse çocuk sinemaya gidin yeterli.çocuğa güven vermeniz sevildiğini hissetmesi zaten herşeye bedel.her çocuğun da başka huyu var özellikle ergenlik de .kimi içe dönüktür yalnızlığı sever kimi sosyalliği.iki türlüsü de yanlış değildirAyrica sunu belirtmeyi unuttum. Ergen yaslarda bi kizim var ve elinden tutup parka goturemiyorum bu bir. Yasini bilmeden arkadas ortamina sokun falan yazmissinizda benim kizimin yasinda cocugu olan bi tanidigim yok. Ayrıca mahallemizde olmayan bi koleje gidiyor. Mahallemizde yoktu zaten. Dolayisi ile mahalleden hic bi arkadasi yok. Zaten binada falan cocugu olan kimse yok. Okuldan aksam 17 de evde sonrada ödevdi sinavdi disaricikmayi sevmeyen de bi cocuk. Yoksa gunluk turlara bile benim hatrim icin gelen bi cocuk. Ama o kardesim olsun iaterdim aile ortami isterdim diyor. Buda cok benim elimde olmayan bi durum malesef. Daha once yasadigimiz ulkede kizimin sosyal hayati superdi. Dogumgunleri yok bahar partileri yaz partileri hepsini organize eder kizlari bizde yatirir gezdirir oyle bi cocukluk gecirttim cok şükür. Bilmeden baya atip tutmussunuz. Iyi akşamlar
Evet cok haklisinizkolejde zaten müzik spor her türlü aktivite vardır.ayrıca ders saatleri de fazla olur yorulur zaten çocuk.büyük şehirlerde mahalle arkadaşlığı apartman arkadaşlığı da pek kalmadı bir iki tane anca olursa oluyor çocukların.haftasonu 1 gün beraber yemek yiyin dışarda kitapçı gezin alışverişinizi yapın isterse çocuk sinemaya gidin yeterli.çocuğa güven vermeniz sevildiğini hissetmesi zaten herşeye bedel.her çocuğun da başka huyu var özellikle ergenlik de .kimi içe dönüktür yalnızlığı sever kimi sosyalliği.iki türlüsü de yanlış değildir
Super bi yaziymis. Gozlerim dolarak okudum. Iyiki paylastiniz benimlede. Cok cok sagolunKural 1: Asla kendinden şüphe etme… Sen ne hissediyorsan o her zaman doğrudur. Dünyadaki bütün insanlar toplansa ve sana aksini söylese bile, senin hissettiklerin senin için doğrudur. Onlar farklı hissedebilir, farklı düşünebilir ama bu senin hissettiklerinin yanlış olduğunu göstermez, sadece onlardan farklı olduğunu gösterir.
Kural 2: Asla farklı olduğun için utanma. Eğer çevrende senin gibi düşünen, seni anlayan insanlar yoksa, o zaman çirkin ördek yavrusu hikayesini hatırla… Muhtemelen yanlış yerde, yanlış insanlarla birlikte olduğun için seni anlamıyorlardır. O halde hedefin, ait olduğun yeri bulmak olmalıdır. Asla muhteşem bir kuğu olduğun gerçeğini unutma ve ördek olmak için uğraşma.
Kural 3: Geçmişte yaptıkların için pişmanlık duyma. Yaşadıklarının senin için önemli bir ders olduğunu kendine hatırlat. Bu tecrübe ile aldığın bilgiyi özenle incele, yaptığın hataları ve yeniden aynı durumda olsan nasıl davranacağını iyice düşün ve gelecek olaylar için kendini hazırla. Kırılan vazo tamir edilemez ama gelecekte başka vazoların kırılması önlenebilir.
Kural 4: Mümkün olduğunca kimsenin senin adına karar vermesine izin verme ama başkalarının haklı olabileceğini de unutma. Bu hayat senin ve istediğin gibi yaşamaya hakkın var, fakat başkalarını dinle ve onların bakış açısını da anlamaya çalış. (alıntı)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?