Hanimlar lutfen bana destek olun

kaçak vegan şan şöhret şaibeyi -izliyorum dünden beri .kadın iş kadını çok akıllı ama bir adamla tanışıyor netten ve hayatı kayıyor.adam inanılmaz yönlendirici inanılmaz bir yalancı.
Demek ki bizler de inanılmaz akıllı adeta bir Einstein olmalıyız diyeceğim de onu da dolandırabilirlerdi böyle tipler Akıl değil psikolojisine yönelik çalışıyorlar genelde.

Nasil ogrenmis

Demek ki bizler de inanılmaz akıllı adeta bir Einstein olmalıyız diyeceğim de onu da dolandırabilirlerdi böyle tipler Akıl değil psikolojisine yönelik çalışıyorlar genelde.
kalpsiz varliklar ne olcek

arkadaşım da netten tanışmıştı.adam rütbeli subayım demiş ama sonra hem evli hem de uzman çavuş çıkmıştı 15 günde anlamıştı o ama
Nasil ogrenmis peki arkadaşıniz

kalpsiz varliklar ne olcek
Kalpsiz olabilirler ama biz de tetikte olmalıyız hayatımıza almayı düşünüyorsak. Hep tek gece takıldım diyen birine hiç yoktan başka şey aklımıza gelmese bile bu 3 sene sonra tek kişiden sıkılıp yine tek gecelik şeylere yönelebilir demeliyiz.
Hoş bence o da yalan tek gecelik derken bir sağ eli bir sol eli ile takılıyordur da size anlatmak istediği şey kadınlar tarafından çok tercih ediliyorum bir gün biriyle diğer hafta başkası ileyim aman hepsi bana bayılıyor illüzyonu yaratmak. Hayaller&hayatlar kısmının, hayaller tarafını anlatmış salak. Nasıl da inananarak anlattıysa artık

Yani hep tek gecelik takılıyorum demedi. Bunuda bi marifet gibi anlatmadi. Yinede bi art niyeti varmiydi Allah bilir. Ama o dediginizi bende dusunurum alismis insan illaki bir gun yine degisiklik isteyebilirdi.

Tabii kesinlikle tetikte olmak herseye suphe ile yaklasmak sart. Bilmiyorum gercekten insan bazen karsindakini 3 asagi 5 yukari kendi gibi goruyor. Kisi nasilsa oyle dusunur ya az cok. Allah kotulerden bizi korusun duygudan ziyade aklimizi kullandirtsin.

o birlikte tesadüfen tanıdık biri varmış.ondan öğrenmişler.zaten herkese aynı numarayı yapar.hatta steteskopu dr önlüğü falan da var.arada da askeri dr um der demişler
Ay inanmıyorum ekipmani bile hazirlamis ruh hastasi ya

Yanlizlik Allaha mahsus aslında bekarlık sultanlık da neyse insan sevmek sevilmek istiyor ...cok büyük hata yapmış gibi konuşuyorsunuz. İnsanlar hayatımıza girer çıkar arkadaşlar sevgililer vs vs..bu olmaz başkası olur o olmaz bambaşka biri olur.umarim yalnızlığınizi gidereceginiz iyi niyetli biri en yakın zamanda çıkar karşınıza üzülmeyin hayatın ne getirecwgi hiç belli olmuyor

Yok ama 15 ay bekleyecek kadar aptal veya gereksiz iyi niyetli olmus olmama üzülüyorum. Cok teşekkür ederim, inşallah güzel günler gorelim hepimiz

Daha once cok benzer bir konu vardi ayrilmamisti ne yapmaliyim diyordu . Seni kandiriyor dediler diye beddua etmisti kk uyelerine . Insallah sizin eski konunuzdur yada o sahista gorup basar tekmeyi . Degeri baskasinda ararsaniz hep degersiz hissedersiniz. Yaniniza gelmis olsa, hatta evlenmis olsaydiniz bile yine degersiz hissedecektiniz

Yok ben o kişi degilim. Bilakis kimseye beddua etmem dua ederim. Sonuçta herkes iyi niyetle dusuncesini yaziyor. Haklısınız bazen bi insanin art niyeti olmasa dahi bi turlu size uygun degilse evlensekte torun tombalaga karissakta mutsuz olabiliriz. Bence gelse bile bazi seyler yolunda gitse bile cok mutsuz olurdum bi ihtimal. Bunu ara ara dusunuyordum bazi huylarindan dolayi ama iste hem yalnizlik korkusu hemde mutlu olacagimiza inandigim anlar beni yanlis yonlendirdi. Teşekkür ederim

O kadar zamanda bir kere bile gelmemesi size verdiği değerin göstergesi.

O kadar zamanda bir kere bile gelmemesi size verdiği değerin göstergesi.
Elbette zaten bende kendisine diyordum insan gunubirlik icin para bulup bulusturur yine gelir diye hatta evlilik bile olsa bunca zaman gelmemis olmanin kirginligi omur boyu kalbimin bi tarafinda kalacak diye.

Dizinin ismini hatirliyormusunuz :)?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…