Hanimlar lutfen bana destek olun

42 yaşındasınız ama şu yaşadığınızı lise öğrencileri yaşamıyor.
İlişki dediğin yan yana, ten tene yaşanır. Öyle uzaktan mektup arkadaşı gibi.
Sosyo-ekonomik durumunuza uygun daha mantıklı, aklı selim tercihler yapın.
Sanal alem yalan alem. Bir mesajla ulaştığınız adam başkalarıyla da muhabbet ediyordur.
Bir evladınız varmış. Ona rol model olmanız lazım. Böyle çocuksu saçma duygusallıklara hayatınızda yer vermeyin.

Netten tanisma konusu genelde lincleniyor ya o yuzden oyle yazmistik. Yoksa elbette birisini tanımak cok dogal. Ciddi iliskisi olmus sadece benim evlilik disi cinsellige karsi oldugumu duydugunda ben senin yaninda "kotu" kaliyorum demisti espri olarak. Yani mesela atıyorum ayri iken cinsellik amacli bir kac kisi ile buluatugunu bile söyledi. Bende istese soylemez diye haliyle baska konulardada tecrube ettigim icin durust diye inandim onun icin.
Değersizlik duygusunu bana cok deger verip konusurken vs bi derdim oldugunda dinlemesi benimle dertlenmesi ama sonunda yinede 15 ay gelmemis olmasi nasil bunca zaman sabir ettim diyeydi. Sizede guzel mutlu nice yillar dilerim
Cok teşekkürler

Gorucu usulu olan oldu ama uygun kişiler degildi bana gore.
bu konustugum kiside cok guven hissetmistim. Cocuguma guvenilir bi abi olur gibi.

Bir gun kizim hayatimizin yalnizligindan sikayet edince bu kisi ile dertlesmek istedim.

kizim yine ayni zelzenislerde bulununca zaten kac senedir yalnizim bi ailem olsun hem kizim icin hem kendim icin diye aradim

Allah askina bakin yukardaki mesajlariniz ortada.
Sanki gerizekaliymisiz muamelesi etmeyin.
Cocugunuz yalnizliktan bunaldikca kendinize flort bulmaya calismissiniz iste, bunu da cocuguma abi diye acikliyorsunuz. He siz kendinize istediginiz kadar sevgili bulun bize ne ama 15 yasindaki ergen kizinizin ihtiyaci olan sey sizin sevgilileriniz mi olacak? Bu mantiginiz???
Ayrica yukarda daha once de gorusmeleriniz oldugunu yazmissiniz iste, olabilir de zaten ama ben bunu yazinca bide kalkip hayir sadece internetteki oldu deyip inkar edip beni sucluyorsunuz. Siz gercekten saglikli bi insan, saglikli bi anne degilsiniz.

Ayrica cocugum aktivite istemiyor, evcil, arkadasi yok deyip normallestirmissiniz. Ama biryandan da yalniz diye mutsuz diyorsunuz. Cocugunuz cikmak istemiyorum diyebilir ama Anne olarak onu sosyallestirmek, saglikli bir faaliyete yonlendirmek, arkadas cevresi edinmesini saglamak sizin sorumlulugunuzda. Istemiyor deyip cekilemezsiniz. Yani isinize gelmeyince cocugunuza bile gozlerinizi kapiyorsunuz ama isinize gelince cocugum yalniz ona abi bulmaliyim diye tırım tırım sevgili ariyorsunuz. Yani gercekten garipsiniz , garip oldugunuzu da bildiginiz icin iki lafinizdan biri aman lincemeyin olmuş, kusura bakmayin da bariz hatalariniz var iste.

Cok sagolun

Arkadaşının arabasıdır gülüm bu gözler neler gördü

O kadar iyi işte çalışıp insan kenara iki kuruş aymaz mı, anasının dibinde mi oturur. Palavereeee
Hemde ne palavereee.. Muhtemelen pandemide satılmıştır araba. bahsettiğiniz gibi iki kuruş bilet parası kenara ayırıp sevdiği insanı görebilme zahmetine bile girememiş..

Aslinda bu detayi yazmadim cunku utandim vede "linc" yemek istemedim
Lincten korkup, utanip baska vermediginiz detaylar var mi konu sahibi?
Bence var cunku.
He yine hakaret edip, hizinizi alamayıp defalarca cevap yazacaksanız siteye sikayet edecegim haberiniz olsun.

Ben görücü usulü kisilerle görüşmedim. Bu kisi ile 15 ay gorustugum surece hep evlilik olursa iyi bi abi olacagi ihtimali yuksekti. Ayrildim ama en son hem kendim hem kizim icin tekrar acaba olurmu dedim. Bunun hata bi yani yok. Dertlesebilirimde devam etmedim o an. Buda normal.
Yine bos yorum yapmissiniz. Farkli farkli sevgili aramadim. Nefretinizi kendinize kusun. Durumlari yazdim. Haşa arkadas yaratacak degilim. Cocugum ve okuldaki ogretmenleri rehberlik ne kadar iyi bi anne oldugumu biliyor. Sizin inanip inanmamaniz cokta tin hay Allah im ya. Garip olan sensin. Benim çocuğum cok iyi bi annesin deyip duruyor. Anne olmadan annecik olan tayfa buda. Ergenlik ayri bi sayfa. Sus konuşma bence artik. Rezalet

Bence var cunku.
He yine hakaret edip, hizinizi alamayıp defalarca cevap yazacaksanız siteye sikayet edecegim haberiniz olsun.
Yok ustelik o verdigim detay neki. Tekrae 4 5 gun konisup bitirdigim. Allah yardimciniz olsun. Nefret dolu ve komplekslisiniz bence. Haydi selametle.

Hemde ne palavereee.. Muhtemelen pandemide satılmıştır araba. bahsettiğiniz gibi iki kuruş bilet parası kenara ayırıp sevdiği insanı görebilme zahmetine bile girememiş..
Dogruysa yeni sattim demisti en son :))

Bence var cunku.
Ben sizi coktan ettim ☺. Hakaret te etmedim. Siz kendi yazdiklariniza bakin

siz netflix de dolandırıcı hikayelerine bir bakın.o araba onun olmayabilir.arkadaşından alıp arayabilir akrabasının kardeşinin vs de olabilir.öyle arabası olanın sizin bulunduğunuz şehre gelecek parası olmaması mümkün mü?ya da 15 ay işsiz kalması?arabaların masrafını biliyor musunuz?ödeyemezdi ki.bakın geçen sene bir dr hanım kandırıldı.adamla nette tanıştı mühendisim demiş ama adam sabıkalı çıktı.kadınla evlendi bir kaç sonra da kadın ayrılmak isteyince öldürdü kadını oğlunu da yaraladı.yani uzman dr kadın bile kandı.bazen aşırı profesyonel oluyor bu tip adamlar.netten yeni biriyle tanışırken lütfen aklınızda olsun.her duyduğunuza gördüğünüze inanmayın derim

Allah korusun tabii hersey olabilir. Hayatta neler duyuyoruz.

Allah korusun tabii hersey olabilir. Hayatta neler duyuyoruz.
dikkatli olursanız hiç birşey olmaz.nette hep kötü insanlar yok.sizin gibi tanışıp ileriye dönük arkadaşlık kurmak isteyen düzgün erkekler de var.önemli olan elemeyi doğru yapmak yalancılara kanmamak doğru insanı bulmak

Kadınlarda sorunlu erkekçeleri ben düzeltirim diye bir eğilim var. Erkekler de bunu çözmüş olmalı ki ben aslında şöyleydim ama senle düzeldim diyerek sen farklısın diyerek inandırmaya çalışıyor kadınları bence. Yani anlatmasa anlatmazdı dediğiniz durumu tam tersine bilerek anlattığını düşünüyorum. Kanmışsınız zamanında ama belli ki gereksizin yalancının biri rol yapmış işte. Boşverin uyanık olun

Tabii insan düşünüyor ben varsam baska benim gibi insanlarda vardir diye. Buda bi tecrube oldu. Normalde zaten 2x2 4 tur deyip ilk falsoda vazgecen bi yapim vardir ama bu sefer korkularim yon verdi bana. Hayat dersten tecrubeden ibaret. Rabbim cümlemizi iyi insanlara karşılaştırsin. Cok teşekkürler

kaçak vegan şan şöhret şaibeyi -izliyorum dünden beri .kadın iş kadını çok akıllı ama bir adamla tanışıyor netten ve hayatı kayıyor.adam inanılmaz yönlendirici inanılmaz bir yalancı.

Cok sagolun. Izleyecegim

kaçak vegan şan şöhret şaibeyi -izliyorum dünden beri .kadın iş kadını çok akıllı ama bir adamla tanışıyor netten ve hayatı kayıyor.adam inanılmaz yönlendirici inanılmaz bir yalancı.
Izlemek kesinlikle faydali olabilir gelecek icin dahi ☺

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…