Allah razi olsun. Hepiniz ne iyi insanlarsiniz. Netten tanismak mantikli olabilir sonu iyiyse ama bu durumda 15 ay ve bu yasta nasil bu hata diye linclenmekten cekindim yoksa tabii yalnizlik Allah a mahsus. O konuda linclenecegimi dusunmem.Canım benim linclenecek hiç bir şey yok
Bir söz var çok hoşuma gidiyor
Taşın kalbi yok ama onu da yosun sarar
Sevgi ilgi hayat arkadaşı arayışında olman kadar doğal hiç bir şey yok
İnan bana yine şanslısın ki neler okuyor izliyoruz trilyonlarca borca sokup birakiyorlar kadınları Allah korusun
Bana kalırsa bu defteri kapatın önünüze bakın o kişi size ulaşmaya çalışacak sakın ama sakın kabul etmeyin 15 ayda yani taş taşısa gene yanınıza gelecek para birikirdi
yine çok sevdiğim bir söz var diyor ki isteyen çaresini istemeyen bahanesini bulur bunu unutmayın olur mu
Yavrunuzla size ömür boyu mutluluklar dilerim Allah karşınıza iyi ki dediğiniz birini çıkarıp yolunuzu onunla birleştirsin sevgilerimle
Yanlis anlasilmasin netten tanimak mantikli gelmiyordu banada ama hani mutlu bi evlilik yapanlarda cikabiliyor. Oyle olsa iyiki olmus iyiki onyargiyla netten olmaz dememisim derdim ama zaten sonu boyle olunca cokta sasirmamak lazim sanirimCanım benim linclenecek hiç bir şey yok
Bir söz var çok hoşuma gidiyor
Taşın kalbi yok ama onu da yosun sarar
Sevgi ilgi hayat arkadaşı arayışında olman kadar doğal hiç bir şey yok
İnan bana yine şanslısın ki neler okuyor izliyoruz trilyonlarca borca sokup birakiyorlar kadınları Allah korusun
Bana kalırsa bu defteri kapatın önünüze bakın o kişi size ulaşmaya çalışacak sakın ama sakın kabul etmeyin 15 ayda yani taş taşısa gene yanınıza gelecek para birikirdi
yine çok sevdiğim bir söz var diyor ki isteyen çaresini istemeyen bahanesini bulur bunu unutmayın olur mu
Yavrunuzla size ömür boyu mutluluklar dilerim Allah karşınıza iyi ki dediğiniz birini çıkarıp yolunuzu onunla birleştirsin sevgilerimle
netten tanışmak yanlış değil tanışan tonla hatta sevgili olan evlenen.sizin tanıştığınız adam sorunlu.ister netten olsun ister reelde tanıyın adam sizin denginiz değil.zaten olmazdı aynı şehirde bile olsanız emin olun.uzakta olduğu için adam da gelmediği için böyle uzun sürmüş.aynı şehirde 1 ayda adamdan soğurdunuzYanlis anlasilmasin netten tanimak mantikli gelmiyordu banada ama hani mutlu bi evlilik yapanlarda cikabiliyor. Oyle olsa iyiki olmus iyiki onyargiyla netten olmaz dememisim derdim ama zaten sonu boyle olunca cokta sasirmamak lazim sanirim
Insan biliyor kimsenin degerini kimse belirlemiyor ama ruh eger taa kucukken annesi tarafından hep ezilip itilip kakildi ve rencide edildiyse o degersizlik duygusu kontrolsuzce olusmus oluyor ve pusuda bekliyor. Zamanla azaliyor elbette yetişkin oldukca ama bazi olaylarda hortluyor az da olsa. Ama degerimi biliyorum ahlakimi karakterimi vicdanimi severim cok sukur sadece insan duygusallasiyor belki oda o degersizlik duygusunu tetikliyor sanirimDeğerli veya değersiz olma neden muhatabın davranışına göre değerlendirilir ki!
Evet bbana biri değer verebilir veya değersiz görebilir,Fakat benim kendime biçtiğim değerden bir şey eksiltip çoğaltamaz. Aksi oluyorsa bu kendinizi tanımadığınız anlamı taşır diye düşünüyorum. Nacizane fikrim tabii :)
Ben kendime değer veriyorsam kimin hakkımda ne düşündüğü umurumda bile olmazdı
Sizin ilişkinize gelirsek; Bir insan muhatabını önemsiyorsa ne yapar eder bir şekilde Onu görürdü. Maddi olarak bunu yapamamak hiç inandırıcı gelmedi. Ki zaten üç kuruşu bir araya getiremeyn biriyle de hayat boyu ne yapacaksınız. Bir insanın kenarda uçak bileti alacak parası da mı olmaz yani
Velhasıl ı kelam ainesi iştir kişinin lafa bakılmaz
Lafla peynir gemisi yürümez
Amin cok sagolun. Yok netten tanisma genelde lincleniyor o yuzden demistim. Tekrar teşekkürler yazdıklarınız icin ❤Linclenecek ne var ki sevgili alime. Bekar bir annesin, hayatına arkadaş araman çok normal.
Verdiğin karar en doğru karar olmuş bence. Belki de biraz zaman gecseydi, ya da senden o yüzü bulsaydi yol masraflarini bile.senin karsilamani isteyebilirdi. İyi olmuş, hiç suçluluk duygusu da hissetme.
Rabbim en yakın zamanda en doğru insanı çıkarsın inşallah karsina
Haklisiniz oyle olma ihtimali yuksekti haklisiniz. Cok sagolun.netten tanışmak yanlış değil tanışan tonla hatta sevgili olan evlenen.sizin tanıştığınız adam sorunlu.ister netten olsun ister reelde tanıyın adam sizin denginiz değil.zaten olmazdı aynı şehirde bile olsanız emin olun.uzakta olduğu için adam da gelmediği için böyle uzun sürmüş.aynı şehirde 1 ayda adamdan soğurdunuz
Bu yaştan sonra işi gücü cebinde beş parası olmayan, 40lı yaşlarına gelip hala anasının dibinde oturan adamı ne yapacaksın ayolYasim 42. Yaklasik 9 sene once ayrildim ve bir cocugum var. Bosanma süreci 4 yila yakin surdu. 5 senedir oncede resmi olarak bosandim. Sonra ulke degisikligi derken yeni bi hayat vs vede cevremin olmayisi evden calismam dolayisi ile kimseyi tanima firsatimin olmamasi birde zaten bosanmis kadınlari kullanmaya yonelik yaklasiyor cogu erkek diyede yalniz kaldim gittim. Aldatildigim icin insanda illaki derinlerde bir yerlerde degersizlik duygusu olusuyor ve belkide bu yuzden ozellikle tekrar bir erkegin size zarar vermesinden cok korkuyorsunuz.
Sosyal medyada birini tanidim. Ucakla 1 saat. Hic guvenmez iken oyle farkli oyle iyi birine benziyorduki bellimi olur kadere nasibe diyerek konusmaya devam ettim. Issiz kaldi kisa sure sonra ve yanima bi turlu gelemedi. Evli degil anne ve kizkardesi ile yasiyor. Goruntulu konustugumiz icin biliyorum. Durustce herseyide anlattigi icin ona inaniyordum. Mesela beni tanimadan sirf cinsellik amacli iliskiler yasadigini ve benden bu yuzden utandigini cunki sen cok temizsin vs derdi. Soylemese bilmezdim.
inanin yasamadan birebir gormeden anlamaniz mumkun degil
Bende saf bi insan degilim ama bazen ulasilmaz olmasina vs hep anlatinca anlardim. Ama kac kere ayrildim. Uzaktan niye ugrasayim istesem sana deger vermesem uzatmazdim diyordu. Gerçekten de bazen mesela uykuda oldugunu anlardim vs.
Neyse gel zaman git zaman 1 sene oldu ve o hala parasizlik issizlik sebebiyle yanima gelemedi. Tabii artik huzursuz olmaya baslamistim sorgulamayq vs
15 ayin sonunda ayrildim. Niye bu kadar uzadi derseniz yalnizliktan korkmamvede cocugum oldugu için onun guvenilecek bi irtiba birakmasi vs. Lutfen linclemeyin. Zaten defalarca bulusup edip oyle ciddiye binecekti anlasirsak bu durum.
Neyse sonunda ayrildim ama degersizlik duygusu ile bas edemiyorum. Her neckadar beni bana ne kadar cok deger verdigine ikna etsede bu kadar uzun zaman gelmeyen insana vakit harcayip umut baglamamaliydim. Aradi ama engelledim cikmadim artik telefonlarina.
Insanın yuvasinin bozulmasi ve Yalnizlik cok zor. Cocugum var Allah acisini derdini yasatmasin ama aile olgusuda istiyor insan hem kendim hem evladim icin. Zaten kendi annem sinir hastasi onlardan o anlamda fayda yok. Haliyle bu boslukta hata yapiyor insan
Lincten ziyade teselliye cok ihtiyacim var bu gece.
Anlıyorum.. Anne faktörünü düşündüm fakat haddime değil diye konuya değinmek istemedim :)Insan biliyor kimsenin degerini kimse belirlemiyor ama ruh eger taa kucukken annesi tarafından hep ezilip itilip kakildi ve rencide edildiyse o degersizlik duygusu kontrolsuzce olusmus oluyor ve pusuda bekliyor. Zamanla azaliyor elbette yetişkin oldukca ama bazi olaylarda hortluyor az da olsa. Ama degerimi biliyorum ahlakimi karakterimi vicdanimi severim cok sukur sadece insan duygusallasiyor belki oda o degersizlik duygusunu tetikliyor sanirim
Kesinlikle arkadaşınki alışkanlık .aslinda kendide biliyor bunun saçma olduğunu fakat alışkanlıkları bırakmak çok zordur.onla konuşmak uzaktan alıştı yalnizlivini giderdiUmarim gönlünüze göre bir hayat arkadasi bulur, mutlu olursunuz. İnternet uzerinden tanimadiginiz kisilerle konusmayin, bulusmayin. Bu cok cesaret isteyen bir durum. Telefonu elinize alip yalnizliginza birini aramak yerine sosyallesin.
Allah razi olsun. Hepiniz ne iyi insanlarsiniz. Netten tanismak mantikli olabilir sonu iyiyse ama bu durumda 15 ay ve bu yasta nasil bu hata diye linclenmekten cekindim yoksa tabii yalnizlik Allah a mahsus. O konuda linclenecegimi dusunmem.
Evet bi cok kez zaten hep oyle geri döndüm. Ama bu sefer son. Inşallah bir daha hata yapmam
Amin Rabbim hepimizin karsisina iyi insanlar cikarsin. Cok sagolun❤
Oyle tabiide :) ama iste son isinde iyi para kazaniyordu arabasindan görüntülü arayinca arabasinin modelini gormustum falan. Araba onemseyen insan degilim yani iyi kazanmasa o arabayi alamaz yani yalan degildi. Haliyle tecrübesi vardi yine is bulur diye bekledim iste sabirla. Ama o konuda rahat oldugunu zamanla anladim sonradan. Vazgecmemde oda rol oynadi ister istemez.Bu yaştan sonra işi gücü cebinde beş parası olmayan, 40lı yaşlarına gelip hala anasının dibinde oturan adamı ne yapacaksın ayol
Allah rahmet eylesin anneciginize. Sizede cok tesekkur ederim yazdiklariniz icin.Rahmetli anneciğimin bir lafı aklıma geldi. Hata yapmaktan korkma derdi. Yeter ki geri donulmeyecek hata yapma derdi. Bu lafı o kadar benimsemişim ki bu laf ve bu rahatlıgin bana çok şey kattığını düşünüyorum. İnsanın hata payını düşürdüğünü düşünüyorum. Siz de bu sefer son, inşallah bir daha hata yapmam diyerek yola çıkmışsınız ve yolun sonunda yine bu cümleyi kuruyorsunuz. Bence biraz rahatlayın ve hayatın akışına güvenin.
Ozelestirinizi yapın ve yolunuza devam edin. Adamın söyledikleri ben kırliyım bilmem ne, yok gelmemesi baştan falso zaten ama siz o kadar kendinizi kasmışsınız ki hata yapmamalıyım derken bunlara bile çok iyi niyetli bakmışsınız.
Arkadaşının arabasıdır gülüm bu gözler neler gördüOyle tabiide :) ama iste son isinde iyi para kazaniyordu arabasindan görüntülü arayinca arabasinin modelini gormustum falan. Araba onemseyen insan degilim yani iyi kazanmasa o arabayi alamaz yani yalan degildi. Haliyle tecrübesi vardi yine is bulur diye bekledim iste sabirla. Ama o konuda rahat oldugunu zamanla anladim sonradan. Vazgecmemde oda rol oynadi ister istemez.
Haklisiniz tabii cagimizda boyle bi cag bi yerde. Uzmanlar bile artik onyargili konusmuyorlar net uzeri tanismalar hakkinda. Aynen tabii kalabalik yerlerde bulusup konusmak sartiyla emin olana dek. Nasip cogu yanlis kisi olabilir ortaya cikmaz diyerek yalan konusanlar vs ama genellemekte dogru olmaz tabii. Yinede daha temkinli olacagim kesin Allah in izniyleYalnız değilsiniz herkes hayatının bir döneminde hatalar yapar boşluğa düşer.
O lincleyen tayfa linclemeye bahane arıyor zaten.
Ben internetten görüşmeye buluşmaya karşı değilim çok fazla arkadaşım var ilişki yaşayan evlenen vs.
Ama gerçekten görüşüp buluşmak lazım kalabalık yerlerde güvenliği de gözeterek mutlaka.
Bence yeni insanlara kendinizi kapatmayın denemeye devam edin çok kaptirmadan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?