- 24 Nisan 2010
- 4.196
- 5.765
- 733
mektup yazmayı deneyebılırsın..yada uzun bır mesaj atmayı..sebeb sız yere gıtmen de onun canını cok yakacaktır..bırseylerı yasanmadan ne olacagını bılemessın..belkı sana olan sevgısı daha agır basacak..bılmıyorum ama anlatın ve ayrılacaksanızda hayatınız boyunca soru ısaretlerıyle degıl..yasadıklarını asla haketmeyen ve kesınlıkle sucu olmayan dık gururlu kendı ne guvenen ve ınanan bır kadın olarak ayrılın....bu sızın ımtıhanınız ama bazen asla olmaz yapamayız dedıgımız seylerı de yapıyoruz bunuda unutmayın..Beni güzel hatırlasın diye cesaretim yok anlatamıyorum kendime bile itiraf edemezken ona Nasıl anlatıcam
size demedim kendinize saygınız olsun diye,arkadaşa dedim.Avukatlık yapma gibi bir derdim yok,mesajı fazla eleştirel buldum.Ayrıca diğer mesajları okumadım,en son sizin mesajınızı gördüğüm için size yazdım.Yazdığımda da ayıp bir şey göremiyorum.kendime saygım zaten var kimseyi kınamadım buraya konu açanlara fikir veririz ha hoşuna gider ha gitmez o kişiye kalmış ama başkalarının avukatlık yapsın diye konuya dahil olmak çok ayıp yazılanlar hoşuna gitmeyecekse konu açmasın kimse ve konuya dahil olmasın o zaman ve bu kadar yorum içinden bana mı yazdın üşeme de sayfalarını tamamını oku be kardeşim sonra yorum yap
Rabbim bana güç ve sabır versin:'(mektup yazmayı deneyebılırsın..yada uzun bır mesaj atmayı..sebeb sız yere gıtmen de onun canını cok yakacaktır..bırseylerı yasanmadan ne olacagını bılemessın..belkı sana olan sevgısı daha agır basacak..bılmıyorum ama anlatın ve ayrılacaksanızda hayatınız boyunca soru ısaretlerıyle degıl..yasadıklarını asla haketmeyen ve kesınlıkle sucu olmayan dık gururlu kendı ne guvenen ve ınanan bır kadın olarak ayrılın....bu sızın ımtıhanınız ama bazen asla olmaz yapamayız dedıgımız seylerı de yapıyoruz bunuda unutmayın..
okumadan yorum yap yazdığını ne anlama geldiğini bilme birde acayip cevaplar ver seni görmezden geliyorum eğer bir daha bana yazarsan seni kib şikayet ederim kara listemdesin ne yazdığına ve ne anlama geldiğine bak ve tüğm yorumları oku üşenmeeeeesize demedim kendinize saygınız olsun diye,arkadaşa dedim.Avukatlık yapma gibi bir derdim yok,mesajı fazla eleştirel buldum.Ayrıca diğer mesajları okumadım,en son sizin mesajınızı gördüğüm için size yazdım.Yazdığımda da ayıp bir şey göremiyorum.
Evlenip ayrılmak ne zamandır ayıp bir şey oldu?Halimden kimse anlayamaz Allah kimseyi bu duruma düşürmesin eski evliliğim kara bir leke gibi alnımda zorla olan bişey ve derdimi kimseye anlatamıyorum
Konu bana sahte gelmeye başladı. Bu kadın resmen saçmalıyor.Ömrü boyunca benden nefret etmesini istemiyorum:'(
Peki bekaret kısmını nasıl halledeceksin?Burdan bir çok tepki aldım ama kim ister ki 14 yaşında tecavüze uğra sonra zorla evlendiril keyfimden mi evlendim sanki hayatim bitmişken bir arkadaş olarak hayatıma girdi ama bir arkadaşa 14 yaşında tecavüze uğradım diyemezdim sonra bana aşık oldu bende ona bana hayatımın en güzel günlerini yaşattı onu kaybetme korkusu yüzünden akli dengemi kaybedecem ve artık sırf beni güzel hatırlasın diye sebepsiz yere ondan ayrılmak istediğimi söyleyecem şuanda göz yaşları içinde yazıyorum bunları Allahım bana sabır ve güç versin onu unutmak için :'(
Beni güzel hatırlasın diye cesaretim yok anlatamıyorum kendime bile itiraf edemezken ona Nasıl anlatıcam
Iyi de erkeklerin her yaptığı çok mu doğru ağaç kav ugu ndan mi çıkıyor bu düşünceler yüzünden erkekler herseye haklari olduğunu düşünüyor kız tecavüze uğramış hemde seviyor bakire biriyle belki bu kadar mutlu olamicak hersey iki bacak arasını hem yamalak ne kelimeİyi de bu adam salak mı, anlayacak bakire olmadığını.
Bir de daha önce evlenip helaliyle ilişkiye girdiği için bir kadını istemeyen bu adama kendini yalanla dolanla yamamaya çalışıyor ya, Allah'ım sen sabır ver.
Adam çok düzgün biriymiş gibi.
İyi de ben konuyu okudum sadece evlendiğini yazıyor, ben ayrıntı bilmiyorum, dolayısıyla buna göre yazdım.Iyi de erkeklerin her yaptığı çok mu doğru ağaç kav ugu ndan mi çıkıyor bu düşünceler yüzünden erkekler herseye haklari olduğunu düşünüyor kız tecavüze uğramış hemde seviyor bakire biriyle belki bu kadar mutlu olamicak hersey iki bacak arasını hem yamalak ne kelime
Burdan bir çok tepki aldım ama kim ister ki 14 yaşında tecavüze uğra sonra zorla evlendiril keyfimden mi evlendim sanki hayatim bitmişken bir arkadaş olarak hayatıma girdi ama bir arkadaşa 14 yaşında tecavüze uğradım diyemezdim sonra bana aşık oldu bende ona bana hayatımın en güzel günlerini yaşattı onu kaybetme korkusu yüzünden akli dengemi kaybedecem ve artık sırf beni güzel hatırlasın diye sebepsiz yere ondan ayrılmak istediğimi söyleyecem şuanda göz yaşları içinde yazıyorum bunları Allahım bana sabır ve güç versin onu unutmak için :'(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?