Hanımlar lütfen yardım aklımı yiyecem :(

Beni güzel hatırlasın diye cesaretim yok anlatamıyorum kendime bile itiraf edemezken ona Nasıl anlatıcam
mektup yazmayı deneyebılırsın..yada uzun bır mesaj atmayı..sebeb sız yere gıtmen de onun canını cok yakacaktır..bırseylerı yasanmadan ne olacagını bılemessın..belkı sana olan sevgısı daha agır basacak..bılmıyorum ama anlatın ve ayrılacaksanızda hayatınız boyunca soru ısaretlerıyle degıl..yasadıklarını asla haketmeyen ve kesınlıkle sucu olmayan dık gururlu kendı ne guvenen ve ınanan bır kadın olarak ayrılın....bu sızın ımtıhanınız ama bazen asla olmaz yapamayız dedıgımız seylerı de yapıyoruz bunuda unutmayın..

Evet insanın bazen kendine bile itiraf edemediği şeyler var üzüldüm bak şimdi. ..

hıcbısey gızlı kalmaz
memurlardan ogrenmez ama baska bırınden enı sonu duyacaktır
evlılık bu asla saklayamazsın boyle bısey saklanmamalıda

size demedim kendinize saygınız olsun diye,arkadaşa dedim.Avukatlık yapma gibi bir derdim yok,mesajı fazla eleştirel buldum.Ayrıca diğer mesajları okumadım,en son sizin mesajınızı gördüğüm için size yazdım.Yazdığımda da ayıp bir şey göremiyorum.

bu konuya inanmadim. kimse bu kadar cesaretli olamaz hele turkiye gibi aile ve arkadaslik ilişkilerinin bu kadar sıkı oldugu biir yerde aala olamaz

Tamam herseyi sakladn dyelim sagdan soldan duymaz mii ila biyerden duyulur dusün evlisinn duyulduu ee o zman nolcakk evlendikten sonra kaybetmek daha kotu olacaktir yaptigin cesarett bilemedimm

Soracaklarını sanmıyorum ama ilerde duyunca sana olan güvenini sarstığın için kesin ayrılır ayrıca kesin duyar akrabalarından komşularından biri kesin söyleyecek en iyisi sen söyle

İyi de bu adam salak mı, anlayacak bakire olmadığını.
Bir de daha önce evlenip helaliyle ilişkiye girdiği için bir kadını istemeyen bu adama kendini yalanla dolanla yamamaya çalışıyor ya, Allah'ım sen sabır ver.

Adam çok düzgün biriymiş gibi.

Rabbim bana güç ve sabır versin:'(

okumadan yorum yap yazdığını ne anlama geldiğini bilme birde acayip cevaplar ver seni görmezden geliyorum eğer bir daha bana yazarsan seni kib şikayet ederim kara listemdesin ne yazdığına ve ne anlama geldiğine bak ve tüğm yorumları oku üşenmeeeee

Halimden kimse anlayamaz Allah kimseyi bu duruma düşürmesin eski evliliğim kara bir leke gibi alnımda zorla olan bişey ve derdimi kimseye anlatamıyorum
Evlenip ayrılmak ne zamandır ayıp bir şey oldu?
Saçmalıyorsunuz.
Sizi olduğunuz gibi kabul etmeyen adamın hayatınızda işi yok. Yarın başka nedenden bırakıp gider.

Bosanmaniza takan adam sizin bekaretinizede takar
Nufus dairesindeki evliliginizi saklamayi basardiktan sonra bekaretle ilgilide konu acacakmisiniz

Peki bekaret kısmını nasıl halledeceksin?
Evlenip ayrılmana karşı olan bakire olmadığını anladığında da ayrılır senden?

Boşanmış kadını kabul etmeme ihtimali olan adam ile şimdiki evliliğini yalan üzerine kurmaya niyetlenen kadın arasında çok da bi fark yok bence. He onunki ihtimal seninki yalan.

Beni güzel hatırlasın diye cesaretim yok anlatamıyorum kendime bile itiraf edemezken ona Nasıl anlatıcam

Kendinize neyi itiraf edemiyorsunuz anlamadım ?
Dul bir kadın olduğunuzu itiraf edemiyorsunuz ama adamı aldatmayı mübah görüyorsunuz..
Burada herkes saklayamazsın elbet açığa çıkar dedikçe kimse beni anlayamaz tarzında alakasız bir şey söylüyorsunuz..
Bende bu konunun sahte olduğunu düşünüyorum

Iyi de erkeklerin her yaptığı çok mu doğru ağaç kav ugu ndan mi çıkıyor bu düşünceler yüzünden erkekler herseye haklari olduğunu düşünüyor kız tecavüze uğramış hemde seviyor bakire biriyle belki bu kadar mutlu olamicak hersey iki bacak arasını hem yamalak ne kelime

İyi de ben konuyu okudum sadece evlendiğini yazıyor, ben ayrıntı bilmiyorum, dolayısıyla buna göre yazdım.
Ayrıca ne olursa olsun saklanmasını doğru bulmuyorum.
Sorun bekaret değil, yalan söylemesi.

Yaşadıkların çok zor şeyler belli ki. Allah sabır versin. Ama yeni bir hayata başlarken yalanı tercih edersen 2. hayal kırıklığını yaşarsın. Ayrılmak istediğini söylemek yerine herşeyi anlat ona. İçinden nasıl geliyorsa, ne geliyorsa söyle. Samimiyet her zaman kazandırır. Aranızdaki sevgi kuvvetliyse bu sıkıntıyıda yener. Belki biraz sancılı bir süreç olur ama gelir geçer.
Ayrıca bak bir çok arkadaş yazmış. Evli olduğunu dert eden adam bekaretide eder. Bu konuda başına bela olacak. Dürüst olmaktan başka çıkış yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…