Hanımlar lütfen yardım aklımı yiyecem :(

Hic mi ogrenmiyecek eğer gerçekten aile zoruyla evlendi iseniz. Bu durumu tüm sülale bilir ve illa ki duyar.Duymadı diyelim vicdaniniz rahat olacak mi?Beş on yıl sonra farz etki öğrendi tepkisi değisirmi sizce.Bana aileniz den gizli bir evlilik yapış duygunuzu düşündürdü konu.

Sorucaklarini zannetmiyorum canım ama bence onunla bu konuyu konusmalisin . Sonuçta hayatını geçiriceksin onunla ileride öğrenirse nasıl hayal kırıklığına uğrar .. Bir düşün derim

Biraz empati kur lütfen onun geçmişinde bi evlilik olsa ve senden saklasa ne hissederdin ona bunu yapmamalısın bekara karı boşamak kolay derler o şimdi öyle söyler evlenmeyi düşündüğü insanın geçmişini öğrenince katlanır ayrıca böyle şeyler resmiyette gizli kalmaz mutlaka ortaya çıkıcaktır

nasil cesaret edebiliyorsunuz boyle bi adamla gecmisinizi saklayarak evlenmeye?
erkek milletinin kokune kiran mi girdi,madem evlenip bosanmis birini istemiyor yol verin gitsin..
yalanin uzerine hayat mi kurulur aklinizi mi kacirdiniz siz?

Ya hadi söylemedin bu adamla evlensen zaten ilk gece anlayacak bakire olmadığını o zaman ne diyeceksin?

Bence saklamanız imkansız herkesi bir bir tembihleyecek misiniz söyleme diye etrafımızda sizden hazetmeyen biri vardır mutlaka ve duyurursa ya hiç düşünmüyor musunuz bunları zorla olmuş zaten ve reşit olunca ayrılmışsınız...
Kaldı ki arkadaşların dediği gibi bakire olmadığını nasıl açıklayacaksın evlenmiş ayrılmış birini kabul etmeyen bakire olmamanızı hiç kabul etmez diye düşünüyorum...

Allah herkesi iyi insanlarla karşılaştırsın.
Sorsan herkes mükemmel.
Pes diyorum size pess

Nufus kayitlarinda hersey ortaya cikar ! ne kadar saklayabilirsin'ki ! hem bunda saklanacak ne var ! bosanmis kadinlar degersiz'mi oluyo ! hem sizi seviyorsa neden ayrilsin, eger bosandiniz diye sizden ayrilacaksa hic sevmesin zaten ! artik su bakire olaylari iyice sinirimi bozmaya basladi benim ! sanki erkekler bakirmis gibi kendinizi asagiliyorsunuz !

onu kaybetmemek için saklamak zorundayım çünkü onu çok seviyorum ve evlenmiş ayrılmış birini asla isteyecek biri degil

Boyle biriyle evlenme zaten daha bastan belli etmis zihniyeti kotu.

Birsey sormak istiyorum. Haydi resmiyette hallettiniz. Cevrenizdeki herkesi tek tek tembihleyecek misiniz? Hadi tembihlediniz size gicik olan biri dugun gunu "ahh ah eski evliliginde yuzu gulmedi bari bunda gulsun" gibi birsey soylerse ne olacak? Yada biri unutup laf arasinda sen filancayla evliyken diye agzindan kacirirsa ne olacak?

Bu derece iyimser olmak icin saf olmak gerekir bence.

Canım benim nikah için başvurduğunda alınan belgeler arasında hangisi olduğunu hatırlamıyorum ama birinde yazıyor önceki evliliğin

Benim hiç kimsem yok ailem tarafından silindim ayrıldığım için kendi ayaklarımın üzerinde dürüyorum ve evlenirsek eğer başka bir ülkede yaşayacağız. Geçmişime dair arkadaş çevrenden hiç kimse bilmiyor bir tek aile var onlarda yıllar oldu beni sileli bu yüzden dedim ya ondan başka kimsem yok bu hayatta

Sinir oluyorum artik su kadinlarain bosanmis kadinlara dul demelerinden ! dul esi vefat etmislere denir ! bosanmis bir bayana denmez ayrica cok kaba bir tabir ! konu sahibi'de belliki aklini yitirmis ! Tovbe Yarabbim

hersey yalan üzerine olacagina simdiden bitsin
onun gibi düsünmeyen erkekte cok

Canım size bi kagit veriyolar hani nikah için gün aldığınızda onda yazıyo zaten görmemesi mümkün degil
Vukuatlı nüfus kağıdı istiyorlar nikah için orada zaten yazıyor evlenme ve boşanma tarihini.bekar yerine boşanmış yazıyor.ikinci evliliğimi yaparken bende dd çıkmıştı.

Sinir oldum ben konu sahibine ! resmen burada bosanmis kadinlar asagilaniyo gibime geldi !sanki bosandigini soylese birsey olacakmis gibi, bosanmak cok buyuk suc ya, bakire degil, dul offfff yani ! artik bu kafalarin degismesi lagzim ! Sizi harfiyen katiliyorum ..

Erkek arkadasiniz nufus kaydinizi cikartsa her sey ortaya cikar.
Hatta onu birakin sizin tc numaranizla bile her turlu bilgiye ulasir.
Bu gercegi saklamaniz evlendiginizde evliliginizin bitmesi demek, yalan demek, sahtekarlik demek, size olan guvenini tamamen yerle bir etmeniz demek deger mi?
Yazik etmeyin soyleyin gitsin, birakirsada kendi bilir!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…