hım nasıl bır evrak verıyorlar ?
Arkadaşlar yaptığım dolandırıcılık olamaz evlılık sonucu elıme her hangı bır sey geçmeyecek ama çok sevıyorum ve evlenıp boşandığımı öğrendığinde her şey bitmiş olacak bana olan aşkı saygısı daha önce arkadaş gibiydik ve özelimi anlamamıştım aniden hayatıma girmek istedi ve bir türlü anlatamadım ağzını yokladığımda asla dul bir kadınla evlenmeyeceğini belirtti
Allah aşkına bekaret işini napıcaksın çoook merak ettim.Diyemiyorum kaç kere ağzını yokladım ama o durumu kabul edecek biri degil
Dikişi var nakışı var zaarAllah aşkına bekaret işini napıcaksın çoook merak ettim.
onu kaybetmemek için saklamak zorundayım çünkü onu çok seviyorum ve evlenmiş ayrılmış birini asla isteyecek biri degil
O kadarınıda yapmaz heraldeDikişi var nakışı var zaar
Yoksa kör degıl ya bu adam
Benim hiç kimsem yok ailem tarafından silindim ayrıldığım için kendi ayaklarımın üzerinde dürüyorum ve evlenirsek eğer başka bir ülkede yaşayacağız. Geçmişime dair arkadaş çevrenden hiç kimse bilmiyor bir tek aile var onlarda yıllar oldu beni sileli bu yüzden dedim ya ondan başka kimsem yok bu hayattaBoyle biriyle evlenme zaten daha bastan belli etmis zihniyeti kotu.
Birsey sormak istiyorum. Haydi resmiyette hallettiniz. Cevrenizdeki herkesi tek tek tembihleyecek misiniz? Hadi tembihlediniz size gicik olan biri dugun gunu "ahh ah eski evliliginde yuzu gulmedi bari bunda gulsun" gibi birsey soylerse ne olacak? Yada biri unutup laf arasinda sen filancayla evliyken diye agzindan kacirirsa ne olacak?
Bu derece iyimser olmak icin saf olmak gerekir bence.
hım nasıl bır evrak verıyorlar ?
Arkadaşlar yaptığım dolandırıcılık olamaz evlılık sonucu elıme her hangı bır sey geçmeyecek ama çok sevıyorum ve evlenıp boşandığımı öğrendığinde her şey bitmiş olacak bana olan aşkı saygısı daha önce arkadaş gibiydik ve özelimi anlamamıştım aniden hayatıma girmek istedi ve bir türlü anlatamadım ağzını yokladığımda asla dul bir kadınla evlenmeyeceğini belirtti
Vukuatlı nüfus kağıdı istiyorlar nikah için orada zaten yazıyor evlenme ve boşanma tarihini.bekar yerine boşanmış yazıyor.ikinci evliliğimi yaparken bende dd çıkmıştı.Canım size bi kagit veriyolar hani nikah için gün aldığınızda onda yazıyo zaten görmemesi mümkün degil
Sinir oldum ben konu sahibine ! resmen burada bosanmis kadinlar asagilaniyo gibime geldi !sanki bosandigini soylese birsey olacakmis gibi, bosanmak cok buyuk suc ya, bakire degil, dul offfff yani ! artik bu kafalarin degismesi lagzim ! Sizi harfiyen katiliyorum ..Nolmuş evlenip ayrılmışsanız? Aslında bazı şeyler saklandığı için önem kazanıyor. Çok normal bir durumu bir problem, bir kusurmuş gibi görüp gizlerseniz, karşınızdaki de sonradan öğrendiğinde sorun gibi görüp büyütür tabiki...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?