- 21 Temmuz 2013
- 722
- 595
- 123
Şaka mi gizlenecek bir durum mu bu ,allahaskiniza bir kere bosanmissiniz olabilir hayatta herkesin başına gelebilir böyle birşey ama bundan sonra yapacağıniz evlilikte daha temkinli olmanız lazım ki suan hayatınızda olan insanın bu durumu bilmesi kadar normal hicbirsey yok yarın bir gün es dost ortamına girdiğinizde nolcak neyi nekadar gizleyebileceksiniz hep panik mi olacaksiniz herseyi geçtim kimse böyle bir aldatilmayi haketmez lütfen size yapılmasını istemediğiniz bir hareketi karşınızdaki insana yapmayın evlilik bu çocuk oyuncağı değil ...onu kaybetmemek için saklamak zorundayım çünkü onu çok seviyorum ve evlenmiş ayrılmış birini asla isteyecek biri degil
Başınızdan geçenlere çok üzüldüm. Tecavüz gibi bir travma geçirmekle kalmamış, bir de üstüne zorla tecavüzcünüzle evlendirilmişsiniz. Bu yaşadıklarınızın hiçbiri sizin suçunuz değil. Buna rağmen evleneceğiniz adamdan sakladığınız ve ona yalan söylediğiniz sürece sizin suçunuz olacak. Suçunuz olmayan bir kabahati ömrünüz boyunca saklamanın yükünü hak etmiyorsunuz. Evleneceğiniz adam da böyle bir yalanı hak etmiyor.Burdan bir çok tepki aldım ama kim ister ki 14 yaşında tecavüze uğra sonra zorla evlendiril keyfimden mi evlendim sanki hayatim bitmişken bir arkadaş olarak hayatıma girdi ama bir arkadaşa 14 yaşında tecavüze uğradım diyemezdim sonra bana aşık oldu bende ona bana hayatımın en güzel günlerini yaşattı onu kaybetme korkusu yüzünden akli dengemi kaybedecem ve artık sırf beni güzel hatırlasın diye sebepsiz yere ondan ayrılmak istediğimi söyleyecem şuanda göz yaşları içinde yazıyorum bunları Allahım bana sabır ve güç versin onu unutmak için :'(
Yaşadıkların çok çok üzücü...Burdan bir çok tepki aldım ama kim ister ki 14 yaşında tecavüze uğra sonra zorla evlendiril keyfimden mi evlendim sanki hayatim bitmişken bir arkadaş olarak hayatıma girdi ama bir arkadaşa 14 yaşında tecavüze uğradım diyemezdim sonra bana aşık oldu bende ona bana hayatımın en güzel günlerini yaşattı onu kaybetme korkusu yüzünden akli dengemi kaybedecem ve artık sırf beni güzel hatırlasın diye sebepsiz yere ondan ayrılmak istediğimi söyleyecem şuanda göz yaşları içinde yazıyorum bunları Allahım bana sabır ve güç versin onu unutmak için :'(
Korkak olma canım, anlat kurtul. Sen onu kaybettikten sonra onun seni nasıl hatirlamasının ne önemi var.Beni güzel hatırlasın diye cesaretim yok anlatamıyorum kendime bile itiraf edemezken ona Nasıl anlatıcam
Benim hiç kimsem yok ailem tarafından silindim ayrıldığım için kendi ayaklarımın üzerinde dürüyorum ve evlenirsek eğer başka bir ülkede yaşayacağız. Geçmişime dair arkadaş çevrenden hiç kimse bilmiyor bir tek aile var onlarda yıllar oldu beni sileli bu yüzden dedim ya ondan başka kimsem yok bu hayatta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?