Hanımlar lütfen yardım aklımı yiyecem :(

onu kaybetmemek için saklamak zorundayım çünkü onu çok seviyorum ve evlenmiş ayrılmış birini asla isteyecek biri degil
Şaka mi gizlenecek bir durum mu bu ,allahaskiniza bir kere bosanmissiniz olabilir hayatta herkesin başına gelebilir böyle birşey ama bundan sonra yapacağıniz evlilikte daha temkinli olmanız lazım ki suan hayatınızda olan insanın bu durumu bilmesi kadar normal hicbirsey yok yarın bir gün es dost ortamına girdiğinizde nolcak neyi nekadar gizleyebileceksiniz hep panik mi olacaksiniz herseyi geçtim kimse böyle bir aldatilmayi haketmez lütfen size yapılmasını istemediğiniz bir hareketi karşınızdaki insana yapmayın evlilik bu çocuk oyuncağı değil ...

Başınızdan geçenlere çok üzüldüm. Tecavüz gibi bir travma geçirmekle kalmamış, bir de üstüne zorla tecavüzcünüzle evlendirilmişsiniz. Bu yaşadıklarınızın hiçbiri sizin suçunuz değil. Buna rağmen evleneceğiniz adamdan sakladığınız ve ona yalan söylediğiniz sürece sizin suçunuz olacak. Suçunuz olmayan bir kabahati ömrünüz boyunca saklamanın yükünü hak etmiyorsunuz. Evleneceğiniz adam da böyle bir yalanı hak etmiyor.

Olur mu canım hiç öyle? Arkadaştınız madem hayatına girmeye çalıştığı zaman söylemeli idin böyle iken böyle. O zaman söyleyemediysen artık şimdi bi Zahmet söyle artık.
Seni tanımış biliyor nasıl bir insanla evlendiğini ömür boyu vicdan azabı çekersin öğrenmese bile. Gerçekten seviyorsa kabul eder. Gerekirse sen ailesinden saklamayı teklif et.
Kendine de dul deme artık. Evlenmiş boşanmış bekar bir insansın herkes yanlış bir evlilik yapabilir.

Yaşadıkların çok çok üzücü...
Ama seni güzel hatırlası ne ya? Sen o.ç. Teki yüzünden kötü müsün ki güzel olmak için çaba harcayasın!
Sen zaten güzelsin Allahın belası biri yüzünden lütfen kendini kötü hissetme...
Yaşadıkların çok zor ama lütfen başın dik dur. Senin asla asla hiçbir suçun yok!!!

Asla böyle bir şeyi saklama er yada geç ortaya çıkar ve sevdiğin insanın gözünde kocaman bir yalancı konumuna dusersin ve asla sana guveneyecegi içinde onu hepten kaybedersin...Bence durust ol ve herşeyi anlat zaten seni gerçekten seviyorsa bunu asla sorun yapmaz...Sorun yaparsa da onun sevgisinden şüphe et derim ben...

Nikah işlemleri sırasında ortaya çıkar.
Velev ki çıkmadı hallettin,ilk gecenizde bakire olmadığın için ortaya çıkar.
Hadi onu da hallettin,insanlardan duyar,bi yerden gelir kulağına. .
E hadi onu da hallettin, herkesleri cümle alemi tembihledin
Sen nasıl yaşayacaksın bu sır,yalan ve şüphe ile..ha öğrendi ha öğrenecek diye hayat mı geçer. .
Dürüst olmak her zaman kazandırır.sevdigini kaybetsen bile kazanmış olursun emin ol.
Üstelik çok üzücü olaylar yaşamışsın.keske paylaşsaydın sevgili olduğunuzda. .hala vaktin var,al karşına konuş..sonrası ona kalmış. ..

Beni güzel hatırlasın diye cesaretim yok anlatamıyorum kendime bile itiraf edemezken ona Nasıl anlatıcam
Korkak olma canım, anlat kurtul. Sen onu kaybettikten sonra onun seni nasıl hatirlamasının ne önemi var.
Bence seni seviyorsa zaten kabul eder

bir gün mutlaka öğrenecek o zaman ne diyeceksiniz
Sizi seviyorsa zaten anlayacaktir
Kusura bakmayın ama bu çok agir olmuş olur çünkü tüm hayatınızı bir yalan üzerine kuracaksınız
Ve çok acımasızca bir şey

Ya hem ayrılamam o benim herseyim diyorsun hem de beni iyi hatırlasın diye bitirecem diyorsun.. asıl sebepsiz bitirirsen seni kötü hatırlayacak o kadar emek verdim sevdim istemedi beni diyecek.. anlat derdini ne var sanki senin suçun yok zorla olmuş bir şey dürüst olman lazım..

Adama acıdım daha çok gerçekden seven insan herşeyi ile kabul eder ortaya çıktığında daha kötü kaybedeceksin

Sole evett biraz sasiracktr ilahaki adam ama kavul ederse seninndir ermesede kader yanii yapck bisi yokk ama solemedenn olmazz aslaa

Inanin hic belli olmaz orasi. Hic bir yerden olmasa da sosyal medyadan bile ulasabilirler. 50 sene sonra bile memlekete gitseniz illa ki konusu acilir. Sizi fazla iyimser buldum. Ama iyimser olmaniz bazi gercekleri degistirmiyor maalesef.

Bu saklanılacak bişey mi ya bak erkek arkadaşın nasıl da net ..Ayrıca senin dul olmakla ilgili bir sorunun yok erkek arkadaşının senin dul olmanla ilgili sorunu var.Bence( birbirinizi bu kadar çok seviyorsanız eğer) bu konuyu dürüstçe ona anlatıp bu sorunuda sevgiyle aşmasını sağlayabilirsin..

Ee adam evlI birini istemeyecek ama bakire olmayan birini isteyecek? Evlenmissiniz bi cinsel hayatiniz muhakkak olmustur bu durumu nasil aciklayacaktiniz?

Çok saçma düşünceleriniz var hadi adamı kandırdın diyelim sen kendi gerçeğinle birlikte nasil yaşayacaksın saklayarak ?

Bence dürüst ol ve başına ne gelmişse anlat canım sen yaralı 1 kuş misali seni gerçekten sevmişse yaralarına merhem olur sorun yapmaz ve evlenirsiniz inşallah yok kabul etmeyeceksede zaten senin aşkına layık değilmiş .....bırak nereye gidecekse gitsin

Ne kadar zor şeyler yaşamışsınız Allah yardımcınız olsun. Ama sizin bu yaptığınız çok insafsızca. O kadar çok seviyorum diyorsunuz ya, insanları böyle seviyorsanız lütfen sevmeyin. Yaşadıklarınıza kolay biçmiyorum yanlış anlamayın ama bu yaptığınız haksızlık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…