hanımlar nolur kızkardeşime hepbirlikte yardim edelim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kardeşinizin yardım edilecek nesi var ben anlamadım.
Üzülsün hem de çok üzülsün zira bunu fazlasıyla haketmiş.
Bir kadın, ne olursa olsun -yok ayrı yaşıyormuş, yok kağıt üzerinde evliymiş bana göre hepsi içi boş bahaneler-çocuğuna olan saygısından çocuğunun babasıyla resmi olarak boşanmadan elin adamıyla tatile çıkmamalı.
Ha ben çıkarım da gezerim de diyorsa o zaman da böyle sürprizlere hazırlıklı olacak.
İstemediği sonuçlara da katlanacak.
Adam aynen yazdığınız gibi kardeşinizi kullanmış,gönül eğlendirmiş. Hadi geçmiş olsun.

kocası ile ilişkileri bitti o kısmı kaçırmışsınız sanırım anlaşmalı bitireceklerdi bu ay.
siz beni yanlış anladınız, ilişkinin bitmesi başka sözleşmenin bitmesi başka. Kiracının evden kafasına göre çıkması kira yükümlülüğünü ortadan kaldırmaz mesela sözleşme şartları sözleşme feshedilmediği sürece geçerlidir. Kalben bitmesi başka resmen bitmesi başka. Hala resmen evlisiniz, eşinizin kütüğüne kayıtlısınız, onun soyismini taşıyorsunuz vs. (Siz değil yani sözkonusu kişi)
Evli bir erkek sadakatsiz davransaydı, bununla ilgili kanıtları topla çocuğun velayetini al, donuna kadar al gibi şeyler yazıyorsak aynı durum kadın için de geçerli.
Öyle işte, yanlışa yanlış demek lazım ama kardeş olarak yanlış yapmasını kötü hissetmesini engellemek adına o adamdan hayır gelmeyeceğini daha fazla vaktini almadan ondan kurtulmasına sevinmesini falan söyleyin.

Boşanana kader erkeksiz hayatına devam edemeyen ablanızdan, umuyorum ki evlilik içinde başkası isle birlikte tatile gittiği gerekçesiyle eşi çocuğun velayetini alır.

Kadın boşanma yolunda daha boşanmamış bile, biraz kendini dinleyip, evladı ile yeni bir hayat kurmanın derdine düşeceğine, bir nefeslik ara vermeden kendine başka bir adam bulma derdine düşmüş...
Sizin de Dr Dr diye belirtmenizden anladığım da buna kanmış.
Kendi düşen ağlamaz diyin siz ablanıza.
Biraz da kendi tutunmaya çalışsın hayata.
Kafasını toplayana kadar, doğru karar verecek olgunluğa gelene kadar hayatına birini almasın.

Adam iyi ki ayrılmış da kardeşiniz daha boşanmadan evlenmeye kalkmamış.
Çocuğunun sınavı boşanmayı erteleyecek kadar önemli ama tatile gidilebiliyor. Gerçekten çok ilginç.
O kadar yalan üstüne neden devam etti? Bundan sonraki ilişkilerinde daha dikkatli adım atması gerekirken göz göre göre hata yapmış zaten. Bizim ya da sizin tavsiyenizi mi dinleyecek?

Belki de tatilde hal ve hareketlerine uyuz olmuştur , ondan ayrılmıştır.
Neden hemen (sanki kendi tuvalet kağıdıymis gibi) kullanildim atıldım moduna girmiş ki?
İnsan insanı tatilde tanır derler, ki bence de çok doğru. Ben de bir tatil sonrası erkek arkadaşımdan ayrılmıştım . Sebebi de ne kadar uyumsuz iki insan olduğumuzu fark etmem olmuştu.
Aynı şekilde çok arkadaşım da en yakin arkadasiyla gittigi kiz kıza gittikleri tatil dönüşünde bir daha birbirlerini aramamaya başladılar.
O yüzden , etrafımda böyle birsuru örnek olduğu icin benim oyum uyumsuzluktan dolayı ayrıldığı yönünde.
Kardesiniz de üzülmesin, erkek değil mi hepsi aynı.
Zaten birini yeni boşamış :) neden hemen yüzük evlilik haylleri kuruyor ki? Azıcık bir bekarligini yaşasın, kendi evinin tek hakimi olsun, kızıyla başbaşa tatile çıksın, kız babasindayken kendine zaman ayırsin...

Evliyken evlilik teklifi almak da nedir??? O ugruna ne savaslar verilen ergen cocuk tum bunlar olurken nerdeydi acaba? Yani kardesinizi dusunmedi mi o sinav doneminde olan cocugu babasiyla bosanilacagini duyunca uzulecek de annesi babasi evliyken annesinin baska bir adamla pardon dr la tatillere gittigini ogrendiginde kahrolacagini???

Bir daha her yalvaran la tatile gitmesin ablaniz.

Çocuğunu mu düşünmüş yoksa kendi zevkini mi ?
Bir de biz bunun neyine yardim edecegiz .Alkis mi tutalim ,teselli mi edelim hemen yenisi gelir diye ?

Ben burdan napicam allah aşkına? doktoru arayip lütfen evli kadına dön doktor bey mi diycem

kullanmış ve kardeşiniz kullanmasına izin vermiş .yalan söyleyen adamla tatile çıkmış .yani tesellilik bir şey yok.kendi etmiş kendi bulmuş .

Belki adam kadını temelli boşanmış sanıyordu, o şekilde evlenme teklifi etti, tatile çıktı vs. Gerçeği öğrenince soğudu ve uzaklaştı.
Evliyken başka adamla tatile gidiyor,bana doktor kullanılmış gibi geldi bu durumda.
Doktor die belirtildiğine göre, adam doktor ben bunu kaçırmayım dedi, yani adam doktor değil başka bir şey olsaydı arkasından bu kadar aglanilmayacakti.

Kardeşiniz bir hata yapmış. Bosanmamis boşanmış bile olsa bir ilişki için daha çok erken değil mi. Biraz bi durup dinlenmek lazım insanın kendine saygısı olması lazım. Evet doktor kullanmış bana göre. Gözüne kestirmiş . Paralı bir hafta yanına birini götürecegine yüzük daha uygun gelmiş. Kardeşiniz unutmaya çalışsın ve bir daha böyle birşey yapmamaya dair kendine sözler versin. Birşeyler le meşgul olsun .kafa dağıtsın . Yapabileceği bunlar. Oğluna sarılsın . Daha başka ne yapabilir bilemedim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…