hanımlar nolur kızkardeşime hepbirlikte yardim edelim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

yok canım adamın derdi belliymiş ne uğraşacak zaten boşanıyodu biz engel olduk çocuk sınavı atlatsın diy3

biz sebep olduk biraz böyle olmasına yoksa çoktan başanıcaktı durdurduk hep sınav bitsin vs deyip ( o yüzden kendimi suçlu hissediyorum

nesine yardımcı olalım ki bu tablonun? henüz boşanmamış.ki çocuğun haberi yok boşanma kararından. kardeşiniz başkasıyla çıkıyor üstelik beraber tatile bile gidiyor.tesadüfen çocuk, annesinin birisiyle görüştüğünü öğrenirse duyarsa görürse asıl o zaman o çocuğa travma yaşatacaksınız. kardeşinize yardımcı olmak istiyorsanız boşanmadığı müddetçe evliliğine sadık olmasını öğütlemeniz gerekir.çok normal bir ilişki gibi anlatıyor ve yardım istiyorsunuz.böyle bir durum kadın da erkek de yapsa kim yaparsa yapsın normal karşılanamaz.

Bakın ama sizce de daha boşanmadan koşa koşa bulunan bi adam doktor da olsa milletvekili de olsa çoooook büyük bi saçmalık değil mi? Önce adam akıllı bir boşan ondan sonra hayatını düzene koy alış bi kafanı dinle sen bi annesin kendine gel adımlarını dikkatli at.. böyle dün tanıştığın adamla tatile çıkılır mı? Yanlış anlamayın ama ablanıza birinin DUR demesi lazım keşke bu kişi siz olsanız ama ablanızın hatasını şurda kaç kişi yazdık yine de görmezden geliyorsunuz... yanlış adımlar bunlar yanlış seçimler.. yazık o çocuğa sınav dönemi madem önemli annesi ne diye tatile gidiyor elin adamıyla ?

Kardeşinizin yaptığı akıllara zarar... Etik değil, hoş değil. En önemlisi adam bunu yapsa " Bak çocuğunu gezdirmek yerine milletle tatillerde." diyor olurduk ki hala resmen evli birinden bahsediyoruz.

Diyorsunuz ki çocuğun psikolojisi için evli gibi görünüyorlar; peki o çocuk şuan aldatılmış olmuyor mu?

Aldatma sadece eşler arasında değildir ki. Düşünsenize çocuk anne ve babayı evli, sorunsuz biliyor, anne doktor amcayla tatilde... Çok büyük bir risk değil mi bu? Ola ki sosyal medyada bir resme denk geldi bu çocuk. O zaman dağılmaz mi?

Kardeşinize hep destek tam destek durumdan kurtulun öncelikle. Ayrıca bir ilişkinin tüm bağları kopmadan başka bir ilişkiye başlamanın ona vereceğı zararı uzun uzun anlatın bence.

adam aldatıldığını biliyor ve nasıl olsa boşanacağız diye normal karşılıyor öyle mi? bu pek olacak bir şey değil! peki eşinin bu durumu mahkemede kullanmayacağından ya da çocuğa bu durumu yansıtmayacağından nasıl emin oluyorsunuz?

biz sebep olduk biraz böyle olmasına yoksa çoktan başanıcaktı durdurduk hep sınav bitsin vs deyip ( o yüzden kendimi suçlu hissediyorum
Siz herhalde sınava kadar bekleyin öyle söylersiniz ayrılacağınızı demişsinizdir. Abla sen hem çocuğun için evli dur hem de doktoru elden kaçırma dememişsinizdir yani.

Aldatma yok ne demek ya?

Eşlerin Boşanma Kararı Kesinleşinceye Kadar Birbirlerine Karşı Sadakat Yükümlülüğü
Türk Medeni Kanunun 185. maddesi uyarınca eşler birlikte yaşamak, birbirlerine yardımcı olmak ve sadık kalmak zorundadırlar. Eşlerin arasında devam eden bir Boşanma Davası olması tarafların birbirlerine karşı sadakat yükümlülüklerinin sona erdiği anlamına gelmemektedir. Karşılıklı sadakat yükümlülükleri ancak kesinleşen bir boşanma kararı ile sona erebilmektedir

Kaldı ki sizde açılan bir dava bile yok.
ALDATMIŞ SUÇ ISLEMIS KABULLENIN BU YAPTIKLARINA ÇARE ARAYIN ELIN ADAMININ BIRAKIP GITMESINE DEGIL

Allah aşkına bu kadar yaptığı şey normalmiş gibi anlatıp da adam ayrıldı aramıyor nasıl teselli vereyim diye mi soruyorsunuz?

farkında mısınız ablanız kağıt üzerinde de olsa evli! bir adamla daha resmi olarak boşanmadan tatile gidiyor eşi de sen neredesin kiminlesin demiyor o kadar gün

üstelik çocuğunun sınavı var ergenlik falan diye ayrılmadılar diyorsunuz o çocuk sormuyor mu annem sensiz nereye gitti diye babasına? kim olsa her ne kadar boşanmaya da karar verseler resmi boşanmadan buna izin vermez nereye gidiyorsun der yani

maşallah ablanız da boşanmayı bekleyememiş tatile gitmiş eh birliktelik de olmuştur nasıl aldatma yok!!! aynısını eşi yapsa ablanız makul görür müydü?

bu ne acele yahu? eşi aldatmadan ötürü bunu mahkemeye bile sunabilir biliyor musunuz öğrense bir adamla beraber olduğunu.. keşke de öğrense yapsa hakediyor çünkü!!

Farkında mksınız kardeşinizin yaptığını masum göstermeye çalışıyorsunuz
Israrla çocuk için ayni enseler bilmem ne
Evli sayılmak için illaki ayni yatak ta yatmak gerekmiyor
Mahkeme boşamadığı sürece boşanmış sayılmaz
Kardeşiniz bal gibi kocasını aldatmış

Burda cocuk yada başka birşey düşünülmemiş burda sadece düşünülen hormonlar olmuş kıza ve net

yok canım adamın derdi belliymiş ne uğraşacak zaten boşanıyodu biz engel olduk çocuk sınavı atlatsın diy3
Derdinin belli olduğunu şuan anlıyorsunuz. Bu tatile çıkmadan önce bu cesaret nereden geldi kardeşinize? Siz nasıl dur demediniz? Çocuk sınava girecekmiş onun için durmuş. E iyi ne güzel hep birlikte kocasını aldatmasına vesile oldunuz. Çocuğa ne dedniz annes ortalarda yokken?

Karşı taraf ikna için uğraşmış durmuş ama sonuçta zorla da bir birliktelik yaşamamış.Kiz kardeşiniz "evlenecektik,hayallerim yarım kaldı" şeklinde düşünmek için zaten fazla tecrübeli ama bu yaşadığı da tecrübe olmuş .İlerde hayatına sokacağı erkeği biraz daha tanıma yoluna gider .En azından mesleğinden fazlasını öğrenme gereğini hisseder."Adam düzgün birisi değilmiş demek ki " dersiniz kardesinize bu yeterli.

Tatile ckmis ve kullanilmis kismini tam aciklayablrmsiniz?

Daha kardesinizin evlilik birligi resmi olarak bitmemis .
Ve bu hukukta aldatmaya girer.
Kardesiniz veya siz bundan haberdar misiniz?

evliliği sadece kağıt üzerinde çocuğun sınav tercih vs durumunu beklediler eski eşi de zaten biliyo durumu bu yaz bitmeden resmen de ayrılıp çocuğun okuluna göre bi düzen kuracak yeniden
Ya hâlâ inanıyor musunuz bu ucuz yalanlara

Cocuk mocuk bilmem ben... tapu gibi devletin kiyilmis nikahi, evlilik cüzdani var ... bu ne cesaret? Hakaret etmemek icin kendimi zor tutuyorum. Resmen bir skandal. Madem cocugunu o kadar düsünüyor kardesiniz iki gün rahat dursaydi. Ne ara bosanma karari aldi esiyle? Ne ara baskasini bulduda güvendi? Ne ara kendini kullandirdi?

Neden üstüne gidildi bu kadar anlamadım. Zaten ayrılmaya karar vermişler, her iki taraf da hayatını yaşıyormuş (konudaki adamdan bahsetmiyorum, kadının eşinden bahsediyorum).

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…