hanımlar nolur kızkardeşime hepbirlikte yardim edelim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kardesiniz bile bile lades demis.
Onca yalandan sonra birakin tatile cikmayi sokaga cikmamaliydi. Israr etse,yalvarsa ne olur ? Ne cesaret bu yalanci adamla iliskiyi surdurmek ustune odul gibi tatile cikmak ?
O kadar yalani soyleyen tatilden sonra arasaydi sasirirdim. Adam nasil degisti hayret diye.
Bosanmadan bir iliski yasamasina deginmiyorum bile.

Kendini kullandırmış. Yani birde keşke önce boşansaymış. İnsanlara bu kadar kolay gönül bağlamasın

Kardesiniz evliyken elin doktoruyla! Tatile cikmaya karar verdiginde dert edinseydiniz keske. Belli ki adam doktor diue bu terbiyesizlige alkis tutmussunuz siz de. Ayni seyi kocasi yapmis olsaydi delil topla cocugu al tazminat al denilirdi. Umarim kocasinin elinde delilleri vardir da cocugun velayetini de alir ,kardesinizden tazminatta talep eder.

Neden üstüne gidildi bu kadar anlamadım. Zaten ayrılmaya karar vermişler, her iki taraf da hayatını yaşıyormuş (konudaki adamdan bahsetmiyorum, kadının eşinden bahsediyorum).
ya aynen öyle aylar önce resmen ayrılacaklardı sırf çocuğun sınavı için beklediler eski eşi zaten umursamaz bir adam eve gelen ailesine sahip çıkan bi adam değil yıllardır süren problemleri vardı ama hep düzelir boşanma bitirme dedik durduk yanlışı orda yaptık 5 6 ay önce avukata gitti bir celsede biter zaten demişti avukat yine bekle dedik çocuk bilmesin şimdi etkilenir

bazı arkadaşlar cidden çok abartmış ya da konuyu anlamamış kardeşimin evliliği çoktan bitti kocası ile aynı evde yaşamıyorlar resmi olarak bitirmek için bizce uygun zaman çocugun sınavlarından sonra idi. bizim yönlendirmemiz ile birazda böyle oldu yoksa çoktan biterdi kağıt üzerindeki evliliği.

tekrar belirtmek istiyorum ki ne eski eşi ne de hayatındaki kişi ye karşı bir aldatma kandırma yok kardeşimin yaptığı eski eşi de biliyordu hayatında biri olduğunu adam da biliyo du henüz mahkeme görülmediğini.
yani sanki normal giden bir evlilik sürecinde yaşanmış gibi ağır yorumlar gelmiş ama sanırım konuyu anlamamışlar

dr diye niye belirttiniz diye soranlar olmuş dr avukat öğretmen vs meslek bunlar isimini vermek istemediğim için mesleğini söyledim hepsi bu bu arada esli eşi de deniz subayı yüzbaşı idi yani bunu da söylemek yerine eski eşi dedim mesleklere neden takildik bu kadar onu da anlamafım

Yahu bu ne biçim iş, çocuğu etkilenmesin diye babasından boşanmıyor ama evli iken başka bir adamla tatile çıkmayı uygun görüyor burada da şimdi çocuğu mu düşünmüş oluyor, ya çocuk öğrense bilse rezalet, rezalet.
Siz kardeşinize önce boşan sonra aşk meşk işlerine gir diyin, balık baştan kokmuş ne yazık ki

Madem tek celsede bosanabiliyor, bosanirdi, cocuga sonra soylenirdi. A
Cocugun morali annesi baskasiyla tatile gidince bozulmuyor da bosaninca mi bozuluyor.

ben şimdi bu durumda ne diyeceğimi nasıl davranacağımı ne söyleyeceğimi bilemiyorum nasıl davranmam lazım
Bu sayfayı kapatıp yoluna bakmaktan başka bir çare yok ki.
Olan olmuş. Ahlanip vahlanmasın artık. Bundan sonra daha temkinli davransın.

galiba aynen böyle oldu şimdi çok üzgün ben nasıl davransam ne etsem ne desem bilemedim
ya bırakın üzülsün...kendiyle cebelleşsin, ben ettim ben buldum desin. Niye olayı hafifletmeye çalışıyorsunuz ki?

34 yaşında kocaman bir kadın. Adamın yalanlarını yakalaşmış, ona rağmen bir evlilik lafına tav olup, tatillere falan çıkıyor.

Ya bu adama bir şans daha vereceksin, bari bu kadar kolay yem olma di mi? Ya da ben istedim seviştim diye yaşadığının arkasında duracak, üzülüp takmayacak.

He kullanıldım diye ağlıyorsa cidden, süper bir ders olduğuna sevinsin. Yoksa bu saflıkla kullanan çok olur .

Çocuğu etkilenmesin diye boşanmayi erteleyecek kadar düşünceli madem; çocuğunun sınav,tercih vakti (artik herneyse) birakip elin adamiyla tatile nasil gidebiliyor?Resmi yada değil sonuç olarak evli ve bu durumu mahkemede eşi delil olarak gayette kullanabilir.Kullanir umarim.Olaya gelince adam kullanmis kardesinizi.İşi bitince kesmis aramayi.Yardim edicek birsey yok.Koca insan buna izin vermeseymis.

Son düzenleme:
Nasıl bir yardım mesela? Hata üstüne hata. Burada aynısını adam yapsa linçten lince kosardik. Aynısı kardesiniz için de geçerli. Yani bir evlilik daha bitmeden yenisi peşinde koşmak hiç hoş değil. Evliyken evlilik teklifi ne? Hele bir de boyunca çocuğu olan bir anne. Neymiş güya sınavı varmış. E be mübarek çocuğun sınavı var deyu sen bisanmiyorsun ama elin adamıyla fink atıyorsun bu ne perhiz bu ne lahana turşusu? Kocasının bunu mahkemede kullanmayacağı ne malum? Ki haksız da olmaz yani. Ben bunun normalleştirilmesini doğru bulmam. Siz de teselli falan etmeyin sonuna kadar eleştirilmeyi hak ediyor çanak tutup sırtını sivazlarsaniz hata üstüne hata yapacak. Bu defteri kapatsın ve çocuğuna konsantre olsun. Kendine yeni bir hayat kurşun ve aklını başına toplayana kadar ilişki falan düşünmesin. Yoksa yeni bir hata daha yapacak.

bu durumda ben nasıl davranmalıyım yani çok üzgün haliyle kolay değil aylardır tanışıyorlar onca emek onca zaman verme var ayrıca seviyordu cidden benim kardeşim adamı yani yaş konusunda ve çpcuk kpnusunda yalanını yakalayınca ayrılmaya kalktığında adam ne diller döktü neler neler yaptı haliyle ben bile inandım adamın da kardeşimi sevdiğine
duygusal olarak çok çöktü eski eşi zaten güvenilemz bi sürü sevgilisi olan bi adamdı sürekli aldattı sürekli ihanet etti çocuğunu bile tek büyüttü kardeşim o derece ilgisiz bi insandı eşi.
bu insanla tanışınca bunca ilgi bunca sevgi gösterisi ister istemez ben bile inandım bu adamın kardeşimi çok sevdiğine yaptığı şey cidden çok ağır çok kötü etki bıraktı kardeşimde bende açıkçası hala inanamıyorum hiç güvenilmiyor insanlara yalan dolan diz boyu olmuş kötü bi anı oldu deyip geride bırakmak lazım ama sanırım hemen olucak bi durum dedğil

nasıl bi akıl vereceğimi bilmiyorum duygusal olarak çok yıkıldı eski eşinden de hiç yüzü gülmedi sürekli aldatıldı biz de çok elini kolunu bağladık aslında bizde de var biraz hata. nasıl toparlayacağım inanın bende bilmiyorum

süreç çok yeni yalnız bırakmak suçlamak ya da daha fazla üzmek istemiyorum
avukatta zaten vekaleti var boşanma işini bitirecek önce sonra da bu olayın etkisini atlatmak için destek olmak lazım ona diye düşünüyorum çocuğun kazandığı okula göre de yeni bi ev yeni bi yerleşim iyi gelecektir diye düşünüyorum

bundan sonra da bırakın ilişkiyi sanırım kolay kolay kimseye güvenemez zor cidden bi kadın için böyle kullanılmak ne biliyim arada bi tartışma olsaydı anlaşamıyoruz ayrılalım falan deseydi adam amenna ama sen seviyorum aşığım de yeminlet et peşinde koş git tatile çık başbaşa evlenme teklif et sonrada bye bye çok güven kırıcı bi durum

Ya iyi de şunu hiç mi düşünmediniz
Ben o doktor olsam derim ki “bu kadın başkası ile evliyken ve onun henüz nikahı altında iken benimle tatile geliyor
Peki benle evlenirse bana neler yapacak?”

Bakın bu denklemi doktor olmadığım halde ben bile kurdum siz neden kurmadınız
Ya da sizce doktor kurmadı mı?

Yazık olmuş

Madem tek celsede bosanabiliyor, bosanirdi, cocuga sonra soylenirdi. A
Cocugun morali annesi baskasiyla tatile gidince bozulmuyor da bosaninca mi bozuluyor.

Aynen
Annenin gulerce ortadan kaybolmasini cocuga nasil acikladirlar acaba?

Cocuk falan hikaye, doktor koca sahane. Doktor kocayi bulunca atlayayim, o zaman da cocugun psikoljisi yalan olursa da olsun. Konunun ozeti bu bence.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…