ya aynen öyle aylar önce resmen ayrılacaklardı sırf çocuğun sınavı için beklediler eski eşi zaten umursamaz bir adam eve gelen ailesine sahip çıkan bi adam değil yıllardır süren problemleri vardı ama hep düzelir boşanma bitirme dedik durduk yanlışı orda yaptık 5 6 ay önce avukata gitti bir celsede biter zaten demişti avukat yine bekle dedik çocuk bilmesin şimdi etkilenirNeden üstüne gidildi bu kadar anlamadım. Zaten ayrılmaya karar vermişler, her iki taraf da hayatını yaşıyormuş (konudaki adamdan bahsetmiyorum, kadının eşinden bahsediyorum).
Kardesiniz evliyken elin doktoruyla! Tatile cikmaya karar verdiginde dert edinseydiniz keske. Belli ki adam doktor diue bu terbiyesizlige alkis tutmussunuz siz de. Ayni seyi kocasi yapmis olsaydi delil topla cocugu al tazminat al denilirdi. Umarim kocasinin elinde delilleri vardir da cocugun velayetini de alir ,kardesinizden tazminatta
bu durum ancak bir aldatma hızlı kapaklı birşey olsaydı söz konusu olurdu öyle bi durum yok
Bu sayfayı kapatıp yoluna bakmaktan başka bir çare yok ki.ben şimdi bu durumda ne diyeceğimi nasıl davranacağımı ne söyleyeceğimi bilemiyorum nasıl davranmam lazım
ya bırakın üzülsün...kendiyle cebelleşsin, ben ettim ben buldum desin. Niye olayı hafifletmeye çalışıyorsunuz ki?galiba aynen böyle oldu şimdi çok üzgün ben nasıl davransam ne etsem ne desem bilemedim
Çocuğu etkilenmesin diye boşanmayi erteleyecek kadar düşünceli madem; çocuğunu sınav,tercih vakti (artik herneyse) birakip elin adamiyla tatile nasil gidebiliyor?Resmi yada değil sonuç olarak evli ve bu durumu mahkemede eşi delil olarak gayette kullanabilir.Kullanir umarim.Olaya gelince adam kullanmis kardesinizi.İşi bitince kesmis aramayi.Yardim edicek birsey yok.Koca insan buna izin vermeseymis.
nasıl bi akıl vereceğimi bilmiyorum duygusal olarak çok yıkıldı eski eşinden de hiç yüzü gülmedi sürekli aldatıldı biz de çok elini kolunu bağladık aslında bizde de var biraz hata. nasıl toparlayacağım inanın bende bilmiyorumNasıl bir yardım mesela? Hata üstüne hata. Burada aynısını adam yapsa linçten lince kosardik. Aynısı kardesiniz için de geçerli. Yani bir evlilik daha bitmeden yenisi peşinde koşmak hiç hoş değil. Evliyken evlilik teklifi ne? Hele bir de boyunca çocuğu olan bir anne. Neymiş güya sınavı varmış. E be mübarek çocuğun sınavı var deyu sen bisanmiyorsun ama elin adamıyla fink atıyorsun bu ne perhiz bu ne lahana turşusu? Kocasının bunu mahkemede kullanmayacağı ne malum? Ki haksız da olmaz yani. Ben bunun normalleştirilmesini doğru bulmam. Siz de teselli falan etmeyin sonuna kadar eleştirilmeyi hak ediyor çanak tutup sırtını sivazlarsaniz hata üstüne hata yapacak. Bu defteri kapatsın ve çocuğuna konsantre olsun. Kendine yeni bir hayat kurşun ve aklını başına toplayana kadar ilişki falan düşünmesin. Yoksa yeni bir hata daha yapacak.
Madem tek celsede bosanabiliyor, bosanirdi, cocuga sonra soylenirdi. A
Cocugun morali annesi baskasiyla tatile gidince bozulmuyor da bosaninca mi bozuluyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?