- 13 Aralık 2019
- 96
- 115
- 93
- 28
- Konu Sahibi hystericalanduseless
-
Her gun gelip gitmek derken.Cok yanlis dusunmus.Evet annesidir illa ki gelecekte devlet memurlari gibi her gun her gun de olmaz yani.ayrica mobilyalari evde kim oturacaksa o secer., eğer onlardan uzakta bi yerde oturursak her gün gelip gidemezmiş.
Teyzen de saçmalamış
Ne demek sen karışma evi nereden tutuyorsa tutsunlar
O evde siz oturmayacak mısınız?
Üstelik nişanlınız size laf ettirmiyormuş, arayı bulmuş ne güzel
Ama teyzeniz gelip kötülüğü salmış içinize
teyzeme güvenirim aramız gayet iyidir. doğruyu söylediğini düşünüyorum eltim de kayınvalidesiyle buna benzer sorunlar yaşamış hatta beni uyarmıştıTeyzenize güvenir misiniz aranızdaki ilişki nasıldır ben öncelikle bunu merak ettim yani gerçekten doğru mu söylüyor?
Eltinizle de kv dedikodusuna girmeyin bundan sonra sadece dinleyin geçinteyzeme güvenirim aramız gayet iyidir. doğruyu söylediğini düşünüyorum eltim de kayınvalidesiyle buna benzer sorunlar yaşamış hatta beni uyarmıştı
Anladım. Peki sen ne düşünüyorsun gerçekten nişanlın aradaki dengeyi sağlayabiliyor mu? Hani bazıları herşeye son dakika tamam aşkım canım der son dakika ya şöyle yapsak der çevirmeye çalışır vs.teyzeme güvenirim aramız gayet iyidir. doğruyu söylediğini düşünüyorum eltim de kayınvalidesiyle buna benzer sorunlar yaşamış hatta beni uyarmıştı
dedikodu şeklinde gelişmedi konuşma eltimle oturup dedikodu yapacak kadar samimi değilimEltinizle de kv dedikodusuna girmeyin bundan sonra sadece dinleyin geçin
Tehlikeli şeyler bunlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?