hanımlar yardım😔

Ölü balik taktigi uygula hicbirsey görmedin, hicbirsey duymadin, hicbirsey bilmiyorsun. Nisanliniz bosuna uzaktan tutmuyordur. Her gün evinize gelip gitmek ne demek. Benim kayinvalide 5 dakika yürüme mesafesinde oturuyor her gün bize gelmez yani

zaten ben arayıp konuşma taraftarı değildim ama bilemedim yine de ne yapacağımı o yüzden sizlere danışayım istedim

Teyzeyle olan konuşmayı unutun, aynen devam edin.
Bazı şeyleri duymamış gibi davranmak gerekiyor bu süreçlerde.
Genelde de böyle olur, oğluna laf söylemeye çekinen gelini sıkıştırır.
Şimdi tepki verirseniz sizle yüz göz olur her şeyi sizin üzerinizden halletmeye çalışır.
Nişanlınıza bile söylemeyin. Teyzenize de bir daha "tamam" demeyin, ona da karışmamasını sessiz kalmasını tembihleyin, o da ben de "jearre'den çekiniyorum vallahi, söyleyemem ona" desin.

sağlayabiliyor bence son dakika kala fikrini değiştirebilecek biri değil ya, ama ben de ya kanına girerlerse ya fikrini değiştirirse diye düşünmüyor değilim bu beni ürkütüyor açıkçası

Teyzenle hiç konuşmamışsın, bunlardan haberin yokmuş gibi davran

kadın zaten sen duy diye söylemiş. seni kavga minderine çekmeye calisiyor. oyuna gelme. konu acarsa geçiştir. yüzüne gul, kibar ve mesafeli ol ama bildigini yap. sakin yakin yerde de oturma.

ben de olsam teyzeme genel bir seyler söylerdim. ya tabi evlenince oglunu görmek ister, herkesin alışma zamanı, iliskiler oturur derdim. yüzeysel ama anlayisli konuşurdum. teyzeme konuşturmazdım pek. eltinizle asla konuşmayın bu meseleleri, aman diyim.

esya meselesinde de anneniz teyzenizle beraber beğenip mi nisanliniza söylüyorsunuz? bence kendi ailenizi de onları da karistirmayin. iki kisi halledin.

teyzen nişanlına anlatsın bence. sonra sen kötü olursun

Bu kv lerdeki oğluma yakın oturayım hatta birlikte oturayım heveslerini cidden anlamıyorum.Nedir yani bu?Benim oğlum benim oğlum!Bi rahat bırakın insanları.Zaten rahat bıraksanız uzakta da olda gelip giderler.Oğlum olacak ama şimdiden diyorum isterse dünyanın öbür ucunda yaşasın,yeter ki mutlu olsun.Ben kocişimle gezeyim tozayım

Hiç muhattap olmayın.Duymazlıktan gelin ama samimi asla olmayın.Aranızdaki mesafeyi de arttırın ve nişanlınızı iyi takip edin.Eğer annesiyle aynı fikirde olmaya başlarsa ilerde çok başınız ağrır.Çünkü kv bence çok tehlikeli.İkili oynuyor.

sağlayabiliyor bence son dakika kala fikrini değiştirebilecek biri değil ya, ama ben de ya kanına girerlerse ya fikrini değiştirirse diye düşünmüyor değilim bu beni ürkütüyor açıkçası
Evet bundan kesinlikle emin olmalısın yoksa evliliğin zehir olur. Çok çok benzerini yaşadım bu yüzden kimsenin yaşamasını istemem. Valla bazıları oscarlık rol yapıyor evlenince her şey ortaya çıkıyor sonra boşanıcam diye uğraş dur.

Teyze mikser

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…