Hapis hayatıı

Tek cekincesi ailenin cevreden laf duymak anlayabiliyorum bunu. Ben istanbulun gobegindeyim universite okurken eve gec geldigimi goren komsular dedikodumu cikardi. Babam da bu mahallede hareketlerine dikkat ediceksin diye dovdu beni. :) sonra da okula kendi goturup getirmisti bir sure. Acikogretime gerekirse babanla abinle git bak abin varmis ne guzel. Yani o kadar iyi anlayabiliyorum ki imkanlarim vardi kurtuldum ben bu sinir bozuklugundan. Ne diyim ki insallah iyi insanlarla karsilasirsin cikarsin kurtulursun orda..

Benim anlamadıgım ailen tayt giymene izin veriyor ama dışarı çıkmana izin vermiyor bu nasıl bir çelişki?

İnsana şu koskoca dünyayı dar eden tipler ne denilebilirki sen ilerde evlenicen eşin kötü olur elalem ne der diye geri dönmenede izin vermezler o zaman sen neye tutunacaksın kızımın bir mesleği olsun diye hiç düşünmezlermi anlamıyorum.
zatena evlenmek dışında alternatif bırakmıyorlar .............
evlenmeden önce oturduğum yer böyle gibiydi ( tabi bu kadar değil ) eşim bizimkilerle tanışmaya geldi son çıkarken babama benimle gelebilirmi bi saate geri bırakırım dedi biz çıktık arabaya biniyoruz bir kafamı kaldırdım bütün site balkon çiçeği gibi sarkmış bir halde bize bakıyor

Bence senin canın sıkılmış sürekli konu açmandanda belli oluyor zaten ama bende çicekli tayt giyip bukadar sıkan bir ailen olduğun bana pek inandırıcı gelmedi nedense :26:

Anneme açtım bu konu yu oda ben de senin mutluğunu isterim oku dedi zaten anlattım bende onun verdiği cesaretle gittim okuldan tastikname mi getir dim sonra işte babamın arkadaşı gördü annem o olaydan sonra aldı tastiknamemi komşumuza verdi halk eğitim merkezine götür kayıt yap dedi komşumuza; ilk önce kendisi bankaya gitmeli demiş öyle kaldı işte ..ben sürekli hevesleniyorum tamam diyorum bırakmayacam ama sürekli engeller çıkıyor,siz şimdi böyle söyleyince yine heveslendim ama bilmiyorum

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

e annen izin vermiş, baban ses etmemiş. sorun ne? bankaya para yatırmak bir engel mi? onu da abinle, kardeşinle git yatır yada internetten hallet. izni koparmışsın ne diye gerisini getirmek için çaba sarfetmiyorsun? sonra da öyle sıkılırsın evde..

çok süper arkadaşların varmış,daha 21 yaşında doktor olmuşlar,mesleklerini almışlar, maaşallah

ay ben onu tıp kazanmışlar anlamına yordum. keklendik mi ne:26:

Ben o anlamda kullandım inanın hiç yalan tek bi kelime kullanmadım

Ben o anlamda kullandım inanın hiç yalan tek bi kelime kullanmadım

doktor olmuş başka,tıp okumak başkadır,ayrıca mesleklerini ellerine almışlar demişsin

Bi insan birseyi cidden isterse herseyi yapar.okuuamamanizin sebebini ailenize yuklemeyin

Aslında bu konuda haklısınız ama onlar aldılar beni okuldan evet bende kararlı azimli olmadım bunu kabul ediyorum ama dediğim gibi arkadaşlar üniversite yi kazandılar göndermediler o olay daha da cesaretimi kırdı

doktor olmuş başka,tıp okumak başkadır,ayrıca mesleklerini ellerine almışlar demişsin

Evet doktor olmuş kelimesini yanlış kullanmış olabilirim ama genel olarak söyledim hayatlarını kurmuşlar diye

once kuzen sonra arkadaş nasıl oluyo bu???

Yabancı gelin konunuzda 'Ben evlenecektim abim kısmetimi kapattı' demişsiniz. E zaten okumayacakmışsınız. Mantıklı gelmedi bana.

Son düzenleme:
Ben iphone 'u görünce kıllandım bi de şu an her çozume bi engel bulması da ilginç geldi bilemiyorum.

Sent from my RM-941_eu_turkey_294 using Tapatalk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…