- 16 Haziran 2013
- 333
- 54
- 48
merhabaa bence kımseyı dınleme ve kendını gelıstır bence yalnız ve bunalım nereye kadar acıkogretıme kaydolmanı tavsıye ederım ben bu sayede kendımı gelıstırdıme ınanıyorum ınan bana kendıme yenıden guvenım geldıı dıyeblırım yanı dışarı çıkmana ızın vermıyolarsa evde calısıca sadce ıkı gun sınava gıdıp gelcen olay bu bence ıkan eddebılırsın dıye düşünüyorum
çok süper arkadaşların varmış,daha 21 yaşında doktor olmuşlar,mesleklerini almışlar, maaşallah
Bu durumda arkadaşları 4 yaşında okulu gitmiş waaw ne zekilermiş yahu 4 yaşında...
Çook komiksiniz
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Bende Doğuda veya Güneydoguda yaşayan çok insan tanıdım evet kızlarının okumasını dışarı çıkmasını ıstemeyen var ama hiç eline iphone vereni tayt giydireni görmedim.Üstelik arkadaşlarınız 21 yasında doktorlar tuhaf
dikkat ederseniz yanlış yazdığımı söyledim yukarıda tıp okuyorlar anlamında söyledim genelleme yaptım üstelik okumuyorum diye tayt giyemezmiyim yani ne alaka anlamadım onlar uzak yerlere ünüversiteye göndermiyorlar sorun bu
Kızlar ben 21 yaşındayım okumuyorum,çalışmıyorum sürekli evdeyim çevremdeki bütün tanıdıklarımız da öyle hergün söyleniyoruz ne biçim hayatımız var diye burda,kızların okumalarına pek izin vermezlertabi ki tek başına dıları çıkmalarına da... Benim orta okulda bi sürü arkadaşım vardı bakıyorum şimdi kimi doktor olmuş kimi başka meslekler herkes hayatını kurmuş benim koca bir boşluk, bari okumamıza izin vermiyorlar hiç değilse çalışsaydık diyoruz ,o da yok hiç bir çevrem yok. kendimi yaşlı gibi hissediyorum sürekli evdeyim. ..o kadar sıkılıyorum ki anlatamam annem de çok titiz sürekli ev işi yaptırıyor bıktım bu hayattan bir çıkış yolu olmalı diyorum bağzen ama yok. Çok doluyum kızlar düşünün alışverişe bile abimler götürüyor ((( içimi dökmek istedim varmı aranızda buna benzer hayatı olan? Ne yapsam da bu hayattan kurtulsam çok mutsuzum, hapis hayatı yaşıyoruz resmen...
Kaç kere denedim açık öğretimi hep kayıt tarihlerini kaçırdım en son gizlice kayıt yapmaya gittim babamın arkadaşı görüp telefon etmiş babama babam kızmadı ama çevremiz de çok ayıplanıyor böyle şeyler hemen telofon etmişler sinir krizi geçirdinim o zaman dan sonra bi daha da gitmedim
Ben baştan da söyledim doğru, çok mücadele etmedim;ama sonuçta birde üniversite vardı ve onlar uzak yerlere göndermiyorlar biraz da bu benin cesaretimi kırdıTamam çevren imkansızlarla dolu olabilir, ama senin de pek savaşçı bir yapın yok gibi. Baban bişey dememiş işte, sen kime neye tavır alıp bir kez daha kayıt yaptırmaya gitmiyorsun?
Şimdi sen , seni şikayet eden o adamı mı , yoksa kendini mi cezalandırmış oldun bu tavrınla?
.
nerde yaşıyorsunuz merak ettim? mutlaka dışardan da olsa bitirin bir meslek sahibi olun. bu dünya bayanlar için çokkkk zor. kendinizi geliştirin. tüm hayatınızı ev işiyle geçirmeyin nolur
nerde yaşıyorsunuz merak ettim? mutlaka dışardan da olsa bitirin bir meslek sahibi olun. bu dünya bayanlar için çokkkk zor. kendinizi geliştirin. tüm hayatınızı ev işiyle geçirmeyin nolur
Ben baştan da söyledim doğru, çok mücadele etmedim;ama sonuçta birde üniversite vardı ve onlar uzak yerlere göndermiyorlar biraz da bu benin cesaretimi kırdı
Sen şu anda elinden gelenin en iyisi yapmalısın. Geleceğin ne getireceği belli olmaz. Üniversiteyi de açıktan okuyabilirsin. Ya da belki de evlendiğin kişi daha aydın görüşlü olur, farklı şehirde yaşarsınız, orada okursun.
Bugünü kaçırma derim. Yaş ilerledikçe cesaret etmek daha da zor oluyor. Sen hem sözlü hem fiili duanı yap, ondan sonra bırak zaman ne gösterecek.
Herşey gönlünce olsun inşallah.
.
Kızlar ben 21 yaşındayım okumuyorum,çalışmıyorum sürekli evdeyim çevremdeki bütün tanıdıklarımız da öyle hergün söyleniyoruz ne biçim hayatımız var diye burda,kızların okumalarına pek izin vermezlertabi ki tek başına dıları çıkmalarına da... Benim orta okulda bi sürü arkadaşım vardı bakıyorum şimdi kimi doktor olmuş kimi başka meslekler herkes hayatını kurmuş benim koca bir boşluk, bari okumamıza izin vermiyorlar hiç değilse çalışsaydık diyoruz ,o da yok hiç bir çevrem yok. kendimi yaşlı gibi hissediyorum sürekli evdeyim. ..o kadar sıkılıyorum ki anlatamam annem de çok titiz sürekli ev işi yaptırıyor bıktım bu hayattan bir çıkış yolu olmalı diyorum bağzen ama yok. Çok doluyum kızlar düşünün alışverişe bile abimler götürüyor ((( içimi dökmek istedim varmı aranızda buna benzer hayatı olan? Ne yapsam da bu hayattan kurtulsam çok mutsuzum, hapis hayatı yaşıyoruz resmen...
konu fake galiba. 21 yaşında doktor olmuş ortaokuldan arkadaşları. ailesi kızlarını okutmuyorlar ama i phone ve internet alıyorlareski konularında da düşük bel kot ve tayt giydiğini yazmış. çelişkilerle dolu bir konu. hiç inandırıcı değil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?