Hapisten cikti ve ofkeli

tomvejerry

Love is.. <3
Kayıtlı Üye
7 Ocak 2011
6.828
4.295
373
Gecmise mazi, gelecege niyazi =)) bazi seyleri gorup hatirlamamam benim icin daha saglikli. konumu siliyorum. ilginiz icin tesekkurler

Son düzenleme:
Tutarsız biri bu insanla ömür geçmez sanırım piskolojiside bozuk sende ne diye onunla muhatap oluyorsun?

bence artık asla ve asla görüşmemen greken kişiler arasında yer alıyor o kişi. yani seninle dalga mı geçiyor yoksa zaman mı geçiriyor. ne bu, yok game over falan. bence o malum sitede arkadaşlıklarından çıkar ve ayarlardan da o kişinin sana ulaşmasını engelleyecek sınırlamayı koy. niye hala muhatap oluyorsun ki. yarın öbür gün başın ağrır söyliyim. böyle oldukça ne onunlasın ne de değil. arada kalıyorsun ve hayatına giren insanlara da temkinli yaklaşmak zorunda kalacaksın. allah her şeyin hayırlısını versin...

YOk kendisi arkadasim degil yalnizca mesaj atabiliyo arkadasim olmayanlar. Onu muhattap gormemem gerekli haklisiniz. Zaten biliyorum huyunu ayrildiktan sonra cok cirkeflesen biridir. Gorusmeyince insan kotu huylarini unutup iyileri hatirlayip ozluyor. Bende de oyle oldu. Bu olay sayesinde de karsimda kimin oldugunu ve ondsn neden ayrildigimi hatirladim.
Kotu ya.. Sagolun kizlar yorumlariniz icin.

Back
X