- 18 Haziran 2024
- 571
- 5
- 16
- 26
- Konu Sahibi Meryemasiye1
Annem en son kanser tanısı almıştı. Yani 2025 şubat ayında neler çektik neler annemle birlikte. Neyse işte sonradan tomografi sonuçları iyi çıkıyor şimdi en yakınki şubat ayında olan inşallah oda iyi gelir. Ben düşünüyorum da çoğu zaman annem ölse ilerde evlenmek istesem yanımda olmicak, ya da atansam, ya da iyi şeylerimde. Acaba şimdiden bu kadar evlilik düşünmem vs yanımda bir sığınağım olsun diye mi acaba? Ama eşim olsa bana cidden destek verebilir mi? Fark ettim de hayatımdaki çoğu adımı annem birgün olmazsa diye atıyorum. Mesela hastalandım doktora gittim kendi başıma yanıma eski sevgililerimden birini istedim.dedim o olsaydı şimdi bana destek olurdu. Ama neden kendi kendime yetemiyor muyum? Aslında annemi hep ben tek baktım kimse yoktu tüm kararları ben verdim annemle ilgili. Ameliyat kağıdına ben imza attım ben uykusuz kaldım onunla. Her şeyi yapabiliyorum ama hala neden böyle hissediyorum ? Hasta olunca sırf ağlama nedenim birgün annem olmaz ve bu şefkatten mahrum kalıcam diyeydi. Hala annem ölücek diye içimde kaygı var o dönemde nasıl etkilendiysem. Sahiden insan nasıl yaşıyor böyle aklım almıyor? Birgün bende yaşicam belki kanser kaynaklı belki değil ama cidden nasıl olacak bunca şey? Annemsiz nasıl hayat kurucam? Anneme çoğu zaman çok kızarım kavga ederim ama birgün onsuz olacam düşüncesi kanserden sonra günde 1 kere beni tetikler hep düşündürür. Hala da devam ediyor neredeyse 1 sene olacak. Nasıl geçecek bu tahribatlar