- 6 Ocak 2016
- 467
- 147
- 23
- Konu Sahibi minikkedii07
-
Ben aşırı derecede çok korkuyorum hepsinden. Camlarda sineklik var çünkü sinekler bile çok rahatsız ediyor. Bir de evi ilaçlatıyoruz apartman olarak. Sonra rahatız. Şu an yaz için daha ilaçlanmadı nisand afalan ilaçlanacak. Ben de dün bi ilaç aldım hafta sonu temizlikten sonra her yere sıkacağım ilaçlanan kadar onunla idare ederimAslında birçoğumuzda var bu dert..Dikkat etsekte bazen evin içinde böcek hatta akrep bile çıkabiliyor..Siz neler yapıyorsunuz onlarla karşılaştığınızda soğukkanlılığınızı koruyabiliyor musunuz yoksa benim gibi panik olup ne yapacağınızı bilmiyor musunuz:)
Ahaha:))Ama bende dahil bazılarımız halen bekar:))Yani. .. benim can kurtaranim eşim çok sogukkanlidir. Çığlık tonumdan bile anlar ne tür böcek gördüğümu anında müdahale sağolsun
Allah karşılaştırmasın:)Akrep,hamam böceği bunlar da çok ürkütücü soğuk canlılar..Bunlarla karşılaştığınızda ne yapıyorsunuz:)fareden başka hiçbişeyden korkmam.
onuda görsem evde evi terkederim
Aynı durumdayız ancak havalar ısındığında özellikle açık bir yer bulan hopp içeri atıyor kendini:)Ben aşırı derecede çok korkuyorum hepsinden. Camlarda sineklik var çünkü sinekler bile çok rahatsız ediyor. Bir de evi ilaçlatıyoruz apartman olarak. Sonra rahatız. Şu an yaz için daha ilaçlanmadı nisand afalan ilaçlanacak. Ben de dün bi ilaç aldım hafta sonu temizlikten sonra her yere sıkacağım ilaçlanan kadar onunla idare ederim
Ben onları görünce kaçıyorum ya.Aslında birçoğumuzda var bu dert..Dikkat etsekte bazen evin içinde böcek hatta akrep bile çıkabiliyor..Siz neler yapıyorsunuz onlarla karşılaştığınızda soğukkanlılığınızı koruyabiliyor musunuz yoksa benim gibi panik olup ne yapacağınızı bilmiyor musunuz:)
Ya gerçekten soğuk,ürkütücü canlılar bende aynı durumdayım:)Ama ben bunlara ek fare ve yılana da yaklaşamam siz daha önce karşılaştınız mı onlarlaBen ne fareden ne yılandan ne başka hayvandan korkarım kolay kolay
Ama bacakları kıl olan tüm.örümcek bocek kırkayak vs okadar korkuyorum ki öldüremiyorum bile .almak zorunda kalsam canımdan can gider
Bi yerde gorsem hemen esimi çagırırım o hallder tabi o arada yahu bu çığlığı duyanda sanki timsah var sanacak "demesi ardından sogukkanlılıkla onu oldürüp alması benim korkuma iyice korku ekliyor
Birde beni o böceklerle korkutması of of
Mesela bi ara balkondan eve çekirge girmiş.bir de mutfagaesim eve gelene kadar su icemedim mutfaga giripte
İnanıyorum bende farklı değilim:))Ben onları görünce kaçıyorum ya.Ciddiyim. Kesinlikle ayni odada falan duramıyorum
Ne güzel herkesin bir kurtarıcısı var kiminin eşi kiminin kedisi:))ben kedime gösteriyorum o hallediyo fare olsun böcek olsun affetmez, kertenkele girmişti eve iki kez , yakaladı hemen.
Yılan hayvanat bahcesinde gördüm ama urkmedim. Fare gördüm. Ama ne bileyim bana sevimli geldiYa gerçekten soğuk,ürkütücü canlılar bende aynı durumdayım:)Ama ben bunlara ek fare ve yılana da yaklaşamam siz daha önce karşılaştınız mı onlarla
Aynen öyle. Dün işe gelirken kaldırımın üstünde böcek gördüm aklım çıktı eve de girmeye başlarlar diye.Aynı durumdayız ancak havalar ısındığında özellikle açık bir yer bulan hopp içeri atıyor kendini:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?