Haşere fobisi...

Bende orumceklerden urkmem hic:)Girmis cidden.kadin cok kotu olmus o gun surekli mide bulantisi yasamis tum gun.kusmus bi bakmislarki kertenkele.su ufak olanlardan..canlimi cansiz mi bilmiyorum.koy yerinde yasiyordu kadin.korkunc bi travma sebebi

Kizlar siz bu hayvanlari nerde goruyorsunuz akrepler killi boceklrr fareler ben en fazla evde ciliz orumceklerden goruyorum o da yilda bir

sağolun,aslında böyle anlattığıma bakmayın,olympostaydım ve ciddi bir durum olsaydı ki çok alerjik bir bünyem var normalde,hastaneye yetiştirilmem pek mümkün olmazdı.uyku sersemi elimi attım dağcı botlarından vardı arkadaşımın onunla vura vura ezdim.dediğim gibi yavruydu zaten.ama acısı kalıyor birkaç gün,resmen vücudum alev aldı o derece.zehri çok fena ..
ben fareden iğreniyorum,o da çok pis olması sebebiyle.ben fabrikada çalışıyorum,pazarlamacıyım ama işletmelerden geliyor işte,ama kediden büyük cardın dediklerinden..kimyasal soluya soluya zehir de işe yaramıyor,pamuk yiyorlar zaten,bir gün bizi yerler diyorum :):)her yerden geçiyorlar bir de lağımlardan falan da.ondan tiksiniyorum fareden.Allah korusun evde falan çıksa kapıyı kapatır çıkarım.

aynen ben de belgesellerine bayılırım özllikle küçük hayvanlarınkine.böcekler dünyası çok değişik,farklı bir döngüleri var.o kadar değişik böcekler var ki hayran kalıyor insan.
mesela bir tane izlemiştim,bir kurtçuk çekirge beynine yerleş,yormuş sonbaharda,tüm kış orda büyüyor,sonra ilkbahar gelince çekirgenin beynini yöneterek(resmen hipnotize edip yönlendiriyor) su kenarına götürüyor,içinden çıkıyor ki2 mt kadar olmuş,ve çıkınca da çekirge ölüyor.kendisi de suya girip yaz boyu yaşıyormuş.

Her türlü böcekten korkarım ve görünce sanki beni yiyecekmiş gibi bi tepelere tırmanma ihtiyacı hissederim
Eşim sağ olsun ,kurtarıcım olur kendisi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…