- 6 Ocak 2016
- 467
- 147
- 23
- Konu Sahibi minikkedii07
-
Sanırım aramızda en cesur siz çıktınız:))Bahsettikleriniz benim söylediğim hamam böceği gibi falan iri kıyım olanlardan mıydı dikkat ettiniz mi..onlar birde çok dengesizler çok hızlı hareket ediyorlarKaldığım bir otel vardı, günde 6- 7 tane yapıştırıyordum yere. Haşarenin iriliğine göre çeşitli ebatlarda terlik kullanırım genelde
Yarasa karşısında bile soğukkanlılığınızı koruduğunuza göre bir tebriği hakediyorsunuz:))Bazıları çok hızlı hareket ediyor hamam böceği gibi falan olanlar kımıl kımıllar yakalanmıyor kiaynı eşim gibisiniz..ben hallederim evde veya dışarda haşere işlerini.en son annemlerin yatak odasına yarasa girmiş,adam üstüme kapattı kapıyı o derece...ben çıakrdım yine her zamanki gibi
bir de mümkün mertebe öldürmem peçeteyle dışarı atarım
yarasa çok değişik bir deneyim oldu,kanat sesi bile yok,tedirgin edici hem de çok..bir de değdiği yerde iz bırakıyor diye çok tırstım.sonunda çıakrdım tabi :):)Yarasa karşısında bile soğukkanlılığınızı koruduğunuza göre bir tebriği hakediyorsunuz:))Bazıları çok hızlı hareket ediyor hamam böceği gibi falan olanlar kımıl kımıllar yakalanmıyor ki
Hımm ben hamam böceği gibileri de peçeteyle yakalamaya çalıştığınızı zannetmiştim:)yarasa çok değişik bir deneyim oldu,kanat sesi bile yok,tedirgin edici hem de çok..bir de değdiği yerde iz bırakıyor diye çok tırstım.sonunda çıakrdım tabi :):)
ben de nefret diyorum hamam böceğinden falan ama mecbut olunca yapıyorum.soğukkanlıyımdır dediğiniz gibi.iyi bir zamanlama ile vurdu mu affetmem,elim çok pis ağırdır
Hımm ben hamam böceği gibileri de peçeteyle yakalamaya çalıştığınızı zannetmiştim:)
Böyle hamam böceği,kırkayak gibi hem ürkütücü hem de 9 canlılar da katılıyor mu merasime:))yok o kadar da değil..örümcek böcek ,kertenkele çekirge gibi hayvaları o şekilde atıyorum bahçeye..bu arada bahçe katında oturduğumuzu söylemiş miydim ,havalar güzelleşince mesaim başlıyo rbenim
onlar pek yok çok şükür.burda genelde değişik ve büyük örümcekler oluyor,bir de el kadar çekirgeler.serçeden büyükler sağolsunlar zıplamıyor uçuyorlar.bir de ağzı çatallı böcek var ısırıyor onlar bi de..Böyle hamam böceği,kırkayak gibi hem ürkütücü hem de 9 canlılar da katılıyor mu merasime:))
Aman Allah'ımm çok geçmiş olsun sizin adınızaonlar pek yok çok şükür.burda genelde değişik ve büyük örümcekler oluyor,bir de el kadar çekirgeler.serçeden büyükler sağolsunlar zıplamıyor uçuyorlar.bir de ağzı çatallı böcek var ısırıyor onlar bi de..
ama daha önce tatildeyken beni 2 kere sokmuş olan akrebi öldürdüm,o fenaydı bak..
sağolun,çok büyüğü değildi elbette yoksa ölmez onlar öyle vurmayla falan sert kabukları var.antalyada uyurken yatağıma girmiş,önce anlamadım,ayağımda bir acıyla uyandım ama nasıl yanıyor ,cayır cayır,ısırık izi falan da yok.aradım bişey bulamadım,dedim ayakkabı vurmuş heralde uyku sersemi.yarım saat sonra aynı bacak dizimde aynı acıyla fırladım..bi baktım,bişey kaçıyo,vurdum tepesine kaç kere hem de..yavruymuş neyse ki yoksa 2 ısırıkla giderdim heralde :):)Aman Allah'ımm çok geçmiş olsun sizin adınızaakrep nası o kadar yakınınıza gelebilmiş büyük müydü nası başedebildiniz çok dayanıklı akrepler
Aman Allah korusun çok geçmiş olsun tekrardan..birçok kadın aynı durumda eminim çok korkardı siz o halde bile peşinden koşmuşsunuz cesaretinize hayran kaldım..Hemen öldü mü peki neyle müdahale ettiniz o ansağolun,çok büyüğü değildi elbette yoksa ölmez onlar öyle vurmayla falan sert kabukları var.antalyada uyurken yatağıma girmiş,önce anlamadım,ayağımda bir acıyla uyandım ama nasıl yanıyor ,cayır cayır,ısırık izi falan da yok.aradım bişey bulamadım,dedim ayakkabı vurmuş heralde uyku sersemi.yarım saat sonra aynı bacak dizimde aynı acıyla fırladım..bi baktım,bişey kaçıyo,vurdum tepesine kaç kere hem de..yavruymuş neyse ki yoksa 2 ısırıkla giderdim heralde :):)
Off bu gibi durumlar çok zor Allah yaşatmasın bir dahaGeçen gün dışardayım. Bacağıma bişey değdi. Botların fermuarı sanarak dokununca fermuardan bağımsız birşeye dokundum. Pantolonun dışından doğru tuttum sıktırdım bi çıtırdama oldu tabi. Haylaz yukarı doğru yardırıyormuş Hemen paçayı araladım tuttuğum yeri ters çevirdim arı gibi bi böcek. Yazarken bile elim yüzüm buruştu. Evdede görsem tüylerm diken diken oluyor.
Ciddimisin ya:) ben urkuyorum.uzaktan bi yakinimizin yillar evvel icine girmis.kusunca cikmis..ya belkide bu olaydan dolayi korkuyorum cokAy masum hayvanlar neresi korkunç
Garibim oyun oynuyormuş kertenkele cok severimcok üçkagıtçı oluyolar
Ya ben hayvanlara aşırı düşkünlüğüm var ayırt etmeden örümcek hariçCiddimisin ya:) ben urkuyorum.uzaktan bi yakinimizin yillar evvel icine girmis.kusunca cikmis..ya belkide bu olaydan dolayi korkuyorum cok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?