Haşere fobisi...

Kaldığım bir otel vardı, günde 6- 7 tane yapıştırıyordum yere. Haşarenin iriliğine göre çeşitli ebatlarda terlik kullanırım genelde
Sanırım aramızda en cesur siz çıktınız:))Bahsettikleriniz benim söylediğim hamam böceği gibi falan iri kıyım olanlardan mıydı dikkat ettiniz mi..onlar birde çok dengesizler çok hızlı hareket ediyorlar

aynı eşim gibisiniz..ben hallederim evde veya dışarda haşere işlerini.en son annemlerin yatak odasına yarasa girmiş,adam üstüme kapattı kapıyı o derece...ben çıakrdım yine her zamanki gibi
bir de mümkün mertebe öldürmem peçeteyle dışarı atarım

Yarasa karşısında bile soğukkanlılığınızı koruduğunuza göre bir tebriği hakediyorsunuz:))Bazıları çok hızlı hareket ediyor hamam böceği gibi falan olanlar kımıl kımıllar yakalanmıyor ki

yarasa çok değişik bir deneyim oldu,kanat sesi bile yok,tedirgin edici hem de çok..bir de değdiği yerde iz bırakıyor diye çok tırstım.sonunda çıakrdım tabi :):)
ben de nefret diyorum hamam böceğinden falan ama mecbut olunca yapıyorum.soğukkanlıyımdır dediğiniz gibi.iyi bir zamanlama ile vurdu mu affetmem,elim çok pis ağırdır

Hımm ben hamam böceği gibileri de peçeteyle yakalamaya çalıştığınızı zannetmiştim:)

Hımm ben hamam böceği gibileri de peçeteyle yakalamaya çalıştığınızı zannetmiştim:)
yok o kadar da değil..örümcek böcek ,kertenkele çekirge gibi hayvaları o şekilde atıyorum bahçeye..bu arada bahçe katında oturduğumuzu söylemiş miydim ,havalar güzelleşince mesaim başlıyo rbenim

yok o kadar da değil..örümcek böcek ,kertenkele çekirge gibi hayvaları o şekilde atıyorum bahçeye..bu arada bahçe katında oturduğumuzu söylemiş miydim ,havalar güzelleşince mesaim başlıyo rbenim
Böyle hamam böceği,kırkayak gibi hem ürkütücü hem de 9 canlılar da katılıyor mu merasime:))

Böyle hamam böceği,kırkayak gibi hem ürkütücü hem de 9 canlılar da katılıyor mu merasime:))
onlar pek yok çok şükür.burda genelde değişik ve büyük örümcekler oluyor,bir de el kadar çekirgeler.serçeden büyükler sağolsunlar zıplamıyor uçuyorlar.bir de ağzı çatallı böcek var ısırıyor onlar bi de..
ama daha önce tatildeyken beni 2 kere sokmuş olan akrebi öldürdüm,o fenaydı bak..

Aman Allah'ımm çok geçmiş olsun sizin adınızaakrep nası o kadar yakınınıza gelebilmiş büyük müydü nası başedebildiniz çok dayanıklı akrepler

Aman Allah'ımm çok geçmiş olsun sizin adınızaakrep nası o kadar yakınınıza gelebilmiş büyük müydü nası başedebildiniz çok dayanıklı akrepler
sağolun,çok büyüğü değildi elbette yoksa ölmez onlar öyle vurmayla falan sert kabukları var.antalyada uyurken yatağıma girmiş,önce anlamadım,ayağımda bir acıyla uyandım ama nasıl yanıyor ,cayır cayır,ısırık izi falan da yok.aradım bişey bulamadım,dedim ayakkabı vurmuş heralde uyku sersemi.yarım saat sonra aynı bacak dizimde aynı acıyla fırladım..bi baktım,bişey kaçıyo,vurdum tepesine kaç kere hem de..yavruymuş neyse ki yoksa 2 ısırıkla giderdim heralde :):)

Aman Allah korusun çok geçmiş olsun tekrardan..birçok kadın aynı durumda eminim çok korkardı siz o halde bile peşinden koşmuşsunuz cesaretinize hayran kaldım..Hemen öldü mü peki neyle müdahale ettiniz o an

Geçen gün dışardayım. Bacağıma bişey değdi. Botların fermuarı sanarak dokununca fermuardan bağımsız birşeye dokundum. Pantolonun dışından doğru tuttum sıktırdım bi çıtırdama oldu tabi. Haylaz yukarı doğru yardırıyormuş Hemen paçayı araladım tuttuğum yeri ters çevirdim arı gibi bi böcek. Yazarken bile elim yüzüm buruştu. Evdede görsem tüylerm diken diken oluyor.

Off bu gibi durumlar çok zor Allah yaşatmasın bir daha

eşim ve kedilerim sğolsun
Geçen banyoda hamamböceği görmüş eşim iyiki önce ben girdim eger sen girseydın butun apartmanı ınletirdin dedi Ki gerçekten öylee

Böcek görünce panik yapmam ama koştur koştura ilaç alıp üstüne boşaltırım.
Fareden de korkmam ama iğrenirim. Evde görsem eşyaları çöpe atarım herhalde.

tek korkmadıgım buyuk bacaklı orumcekler oyle bakısırız onla:)) ama bu hamambocekleri karafatmalar falan bir defa gece karsıma cıkmıstı banyoda uyuyamadım yataga cıkarmı diye aman onlar bizden korkuyor ama tipleri cok cirkin ya bıcır bıcırda yuruyolar hızlı hızlı

Ciyanlari hic sevmem, sivrisineklerin cikardigi sesten cok rahatsiz olurum.
Diger bocekleri, akrepleri oldurmem.
Ucan kocaman kahverengi boceklerden kucukken korkardim, simdi bir sey hissetmiyorum.
Kertenkelelere bayilirim. Belgeselleri bile cok ilgimi ceker.

Ciddimisin ya:) ben urkuyorum.uzaktan bi yakinimizin yillar evvel icine girmis.kusunca cikmis..ya belkide bu olaydan dolayi korkuyorum cok
Ya ben hayvanlara aşırı düşkünlüğüm var ayırt etmeden örümcek hariç

Kusura bakmayın da ohaaaaaaaa ya içinemi girmiş nediyecegimi bilemdim midem bulandı ya
De nasıl girmişki bir de canlı cıktı demeyin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…