- 6 Ocak 2016
- 467
- 147
- 23
- Konu Sahibi minikkedii07
-
Bende neredeyse aynı durumdayım:))o nası oyunmuş yahu bende ilk kez duydum:))Bende cok korkuyorum geçen gün eşimin telinde bir oyun gördüm girdim karıncalar böyle kaçıyor öldürüyorsun nasıl bişeymis bu dedim oynadım snra o bitti Yeni oyun basladi böyle siyah top gibi bişey yuvarlana yuvarlana iniyor 3 tane allahim ustune basmaz olaydim durdu meger kara böcek mis ay ben b bir çığlık firlattim tavana kadar telefonu ziplaya ziplaya yatak odasina gidiyorm o sirada da ellerime vuruyorum eşim koştu dedi ne oldu dedim manyakmisin sen ne biçim oyunlar oynuyorsun firlattim telini dedim nasıl gülüyor sildirdim hemen oyunu
Örümcek fobisi olan tanıdıklarım da var ama ben hamam böceği gibi hızlı ve dengesiz olanlardan daha çok korkuyrum:)Benim en korktugum ismini bile anmak istemiyorum ama orumcek..Allahim onu gordugum yerde donup kaliyorum.Ve nasil bir istir ki hep bana gorunuyorlar sanki..Gordugum zaman hicbirsey yapamam,yanimda yakin kim varsa ona attiririm bir de yemin ettiririm attin dimi diye :)
Gün arası programlarda,uzmanlar asla önermiyorlar bu gibi kimyasalları böceğin yanında kendinizi de zehirliyorsunuz diyorlarAynen öyle. Dün işe gelirken kaldırımın üstünde böcek gördüm aklım çıktı eve de girmeye başlarlar diye.
Hemen ilaç aldım bu ilaç da baya etkili. Suyla karıştırılıyor cam sil şişesine koyup temizlik sonrası dip köşe her yere sıkıyorum. Sonra yaza doğru apartman ilaçlanıyor. İlaçlamaya gelen kişi "Nisan ayından önce ilaçlamayalım çünkü nisan yağmurlarında bahçelerdeki ilaçların da etkisi kalmaz, hepsini birlikte Nisan sonu Mayıs başı gibi ilaçlarız" demişti. Bu sene de aynı olacak büyük ihtimalle o yüzden şimdilik o ilaçtan başka çarem yok. isterseniz özelden msj atarım
Küçük olanlar neyse de büyüklere pek fayda etmiyor ki adamlar duş alıyor onlarla resmen:))böcek ilacım var. evde böcek görürsem direk sıkıyorum. birde yazın eve girmesinler diye pencerelerin kenarlarına ve duvarlara da biraz sıkıyorum.
Benim aynı zamanda alerjim de olduğu için ilacın zararını hesaba katmıyorum açıkçası. Kokulu bir ilaç değil. Yine de temizlikten sonra sıkıp camları da açıp 1 2 saat çıkıyoruz evden. Zaten ayda 1 yeterli oluyorGün arası programlarda,uzmanlar asla önermiyorlar bu gibi kimyasalları böceğin yanında kendinizi de zehirliyorsunuz diyorlar
Sinek ilacıysa evet, ama benim dediğim farklı. Küçük şişede beyaz bir ilaç.Küçük olanlar neyse de büyüklere pek fayda etmiyor ki adamlar duş alıyor onlarla resmen:))
Ya gerçekten soğuk,ürkütücü canlılar bende aynı durumdayım:)Ama ben bunlara ek fare ve yılana da yaklaşamam siz daha önce karşılaştınız mı onlarla
Sizin önerdiğinizi onlarla karşılaşmadan belli yerlere sürüyoruz sanırım..Ama karşılaştığımızda müdahale edebileceğimiz etkili bir şey var mıSinek ilacıysa evet, ama benim dediğim farklı. Küçük şişede beyaz bir ilaç.
Ay masum hayvanlar neresi korkunçCok sukur evlendigimden bu yana hic karsilasmadim.Allah karsilastirmasin.en buyuk korkum fare ve kertenkele..
Dayimlarin yazligini kertenkele kaplamisti bi ara.3 katliydi yazlik.duvarlarda tavanda cirit atiyorlardi.ve hala derim nasil 1 hafta kaldim diye.oyleki uyurken duvarlarda kertenkelelerin oyunlarini izliyordum.korkunc
Hadi ya çok geçmiş olsunEvet fare kovaladım
Yılanla cok karsılastım
Köydeyken
Sanırım aralarından nadir korkmadıklarımdan biri kertenkele:)Cok sukur evlendigimden bu yana hic karsilasmadim.Allah karsilastirmasin.en buyuk korkum fare ve kertenkele..
Dayimlarin yazligini kertenkele kaplamisti bi ara.3 katliydi yazlik.duvarlarda tavanda cirit atiyorlardi.ve hala derim nasil 1 hafta kaldim diye.oyleki uyurken duvarlarda kertenkelelerin oyunlarini izliyordum.korkunc
Ya yazın gitmiştik anaannemin tandırı vardı ekmek pisirecekti ben annem anaannem geldik başına tam tandır içine bakcaktım hoop bir zıplamayla üstüme geldi o an korktum tabi sonra üstümden yere atladı gitti hiç saldırmamıştı bu arada yaşim 9 10 gibiydiHadi ya çok geçmiş olsunHele yılan karşılaştığınızda saldırmaya falan çalışmadı mı ya da siz ne yaptınız
Evet onu sıkıyorum ona gelmiyorlar. Evde görünce yaptığım tek şey çığlık atıp eşimi çağırmak. Sonrasında kaşıntı tutuyorSizin önerdiğinizi onlarla karşılaşmadan belli yerlere sürüyoruz sanırım..Ama karşılaştığımızda müdahale edebileceğimiz etkili bir şey var mı
İnanamıyorum yorumsuz:))Ya yazın gitmiştik anaannemin tandırı vardı ekmek pisirecekti ben annem anaannem geldik başına tam tandır içine bakcaktım hoop bir zıplamayla üstüme geldi o an korktum tabi sonra üstümden yere atladı gitti hiç saldırmamıştı bu arada yaşim 9 10 gibiydi
Daha sonra merak uyandırdı bende köye hep gittigimde özellikle yoğun olan taşlıkların arasına gidiyordum kafa tutan vardi ama benim elimde hep cubuk odun falan vardı oyun gibi gelydu bana hala da öyle
Terliği yapıştırıyorum tabi ki.Aslında birçoğumuzda var bu dert..Dikkat etsekte bazen evin içinde böcek hatta akrep bile çıkabiliyor..Siz neler yapıyorsunuz onlarla karşılaştığınızda soğukkanlılığınızı koruyabiliyor musunuz yoksa benim gibi panik olup ne yapacağınızı bilmiyor musunuz:)
Küçükler için kesin çözüm gibi duruyor ama bazı normalden büyük hamam böcekleri falan oluyor hatta akrep bile girebiliyor evlere öyleleriyle karşılaştınız mı hiçTerliği yapıştırıyorum tabi ki.
Kaldığım bir otel vardı, günde 6- 7 tane yapıştırıyordum yere. Haşarenin iriliğine göre çeşitli ebatlarda terlik kullanırım geneldeKüçükler için kesin çözüm gibi duruyor ama bazı normalden büyük hamam böcekleri falan oluyor hatta akrep bile girebiliyor evlere öyleleriyle karşılaştınız mı hiç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?