Haşere fobisi...

Bende neredeyse aynı durumdayım:))o nası oyunmuş yahu bende ilk kez duydum:))

Örümcek fobisi olan tanıdıklarım da var ama ben hamam böceği gibi hızlı ve dengesiz olanlardan daha çok korkuyrum:)

Gün arası programlarda,uzmanlar asla önermiyorlar bu gibi kimyasalları böceğin yanında kendinizi de zehirliyorsunuz diyorlar

Gün arası programlarda,uzmanlar asla önermiyorlar bu gibi kimyasalları böceğin yanında kendinizi de zehirliyorsunuz diyorlar
Benim aynı zamanda alerjim de olduğu için ilacın zararını hesaba katmıyorum açıkçası. Kokulu bir ilaç değil. Yine de temizlikten sonra sıkıp camları da açıp 1 2 saat çıkıyoruz evden. Zaten ayda 1 yeterli oluyor

Cok sukur evlendigimden bu yana hic karsilasmadim.Allah karsilastirmasin.en buyuk korkum fare ve kertenkele..
Dayimlarin yazligini kertenkele kaplamisti bi ara.3 katliydi yazlik.duvarlarda tavanda cirit atiyorlardi.ve hala derim nasil 1 hafta kaldim diye.oyleki uyurken duvarlarda kertenkelelerin oyunlarini izliyordum.korkunc

Ay masum hayvanlar neresi korkunç
Garibim oyun oynuyormuş kertenkele cok severim cok üçkagıtçı oluyolar

Sanırım aralarından nadir korkmadıklarımdan biri kertenkele:)

Aşırı derecede hepsinden korkarım. Özellikle sivrisinekten. Geçen gün evde örümcek gördüm karşı komşumu çağırdım. Saolsun geldi yardımcı oldu. Benimki aşırı ama kafayı yiyecek gibi oluyorum.

Hadi ya çok geçmiş olsunHele yılan karşılaştığınızda saldırmaya falan çalışmadı mı ya da siz ne yaptınız
Ya yazın gitmiştik anaannemin tandırı vardı ekmek pisirecekti ben annem anaannem geldik başına tam tandır içine bakcaktım hoop bir zıplamayla üstüme geldi o an korktum tabi sonra üstümden yere atladı gitti hiç saldırmamıştı bu arada yaşim 9 10 gibiydi
Daha sonra merak uyandırdı bende köye hep gittigimde özellikle yoğun olan taşlıkların arasına gidiyordum kafa tutan vardi ama benim elimde hep cubuk odun falan vardı oyun gibi gelydu bana hala da öyle

Sizin önerdiğinizi onlarla karşılaşmadan belli yerlere sürüyoruz sanırım..Ama karşılaştığımızda müdahale edebileceğimiz etkili bir şey var mı
Evet onu sıkıyorum ona gelmiyorlar. Evde görünce yaptığım tek şey çığlık atıp eşimi çağırmak. Sonrasında kaşıntı tutuyor
Ya bazıları anlamıyor tiksiniyorsun, iğreniyorsun, ayıp günah falan diyorlar ama elimde olan bir şey değil ki..
Evime girmeyen böceklere bir şey yapmıyorum ki. Ama evde hem sağlık açısından çok zararlı hem de gerçekten çok rahatsız oluyorum
Evde şu an varsa eğer, bekarken bir kere babamın evinde görmüştüm.. Babam da huyumu bildiği için araştırmış, farklı bir ilaç aldı. O hafta sonu make takıp arkadaşıyla dip köşe her yere sıktılar. Camları açtık o akşam ben arkadaşımda babam da amcamlarda kaldık ertesi gün de gidip temizlik yaptık. Bir daha görmedik böcek. bu arada banyodaki giderin üstüne bir şey kapatın. O giderden de çıkıyorlarmış çünkü. ben tuvalet fırçasını koyuyorum üstüne.

İnanamıyorum yorumsuz:))

Terliği yapıştırıyorum tabi ki.

Küçükler için kesin çözüm gibi duruyor ama bazı normalden büyük hamam böcekleri falan oluyor hatta akrep bile girebiliyor evlere öyleleriyle karşılaştınız mı hiç
Kaldığım bir otel vardı, günde 6- 7 tane yapıştırıyordum yere. Haşarenin iriliğine göre çeşitli ebatlarda terlik kullanırım genelde

Ben kasıniyorum böcek görünce yada bahsettiğimde şu an olduğu gibi. Korkmam,peceteyle vs atarım ama kaşınıyorum sanki ısırilmış gibi tuhaf bir şekilde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…