Sadece bohça mı..yüzüğü ben alacakmışım gerçekten bilmiyordum, olay çıkarttı parasını yollayın diye! Daha neler neler..soru o değil
soru, sen neden evlendin bunları bile bile, göre göre
bana, biz ne dersek diyelim yapmazsın gibi geldi
kocan çok önemli senin için
bir de hakikaten ya, bu kadar hastalık arasına bohçayı nasıl sıkıştırdın konuda?
Eşini çok seviyordur . Bu kk portalı hangi konuya denk gelsem eşinden gerek psikolojik gerek fiziki şiddete maruz kalan ama kocisini cok seven ayrılamayacak olanlarla dolu.bence vicdansız değilsin
sevabına bakılır da azıcık güler yüz de bekler insan
veya eşin sana iyi davransa, el üstünde tutsa, mutlu etmeye çalışsa, yine bakılır
eş için bakılır
ama eşin sana kötü davranıyor, eşinle kötü olmamanın tek yolu da susmaktan geçiyor anladığım
ben olsam, hasta bakmayı değil ama bu tavırları kaldıramazdım
gelip evine yerleşmişler, hizmetçi gibi kullanmak istiyorlar seni
bence sen git felçli annenle, kanser babana bak daha iyi
gerçi ben olsam, kp annemin üstüne yürüdüğü an yüzüğü fırlatıp atar, defolun der, o işi orada bitirirdim
hakikaten neden yapmadınız???
bence önce siz tedavi olun ve boşanınMerhabalar, 5 aylık evliyim. Kp min mide kanseri olduğunu öğrendik. Bana vicdansız diyecek olanlar lütfen okuyup yorum yapın. Çok çaresizim. Ben nişanlıyken düğüne kadar kv ve kp yüzünden çok ağladım. Konularıma bakarsanız çoğu yazıyor. Kp nişanı beğenmedik diye sinirlenip, annemin üstüne yürümüştü. Eşim asla inanmıyor, ben ağlama krizine girmiştim, panik atak geçirmiştim o gün adam hiç umursamadan annemi sıkıştırdı, eşim işten yetişti de sakinleştirdi babasını.
Ayrıca benim babam da kanser. İlk duyduğumuzda biz flört ediyorduk, annesi ölmedi ya baban, bir yüzük takılacak diye ısrar kıyamet öğrendiğimizin 4. Günü nişan yaptırdı bize. Asla manevi destekleri yok, hatta bohça istiyoruz, kız tarafı şunu da sözde yapar diye bir sürü çingenelik çıkarttı.
Görümcelerimin ikisi de doktor. Kp bana 2 saat uzaklıkta. Yakın diye tedavisini bende yapacaklarmış. Ben çalışıyorum. Görümcelerim bakacaksın tabi, oğlunun evi burası diyorlar. İsteseler özel hastanede çalışıyorlar, çok daha verimli tedavi süreci geçer. Annem düğünden beri toparlanamadı yapılanlar yüzünden. Şimdi kp uzanıyor, hizmet ediyorum. Sadece Allah rızası için. Ama yüzüm gülmüyor ve eşim bana vicdansızsın dedi, keşke senle evlenemseydim neler neler...Onun diyetine göre yapıyorum yemeğimi, görümcem de izinli bende kalıyor şimdilik. İçim çok fena, adama baktıkça felçli annemi, kanser babamı nasıl ağlattıkları aklıma geliyor. Üstüne titredikçe eşim falan çok fena oluyorum. Bu arada vajinusmus um. Halen ilişkiye giremedik. Düğünden önce olan olaylar yüzünden dedi psikolog. Eşim hep sustuğu için o dönem, o iş olacakken haketmiyor diyip, istemeden kendimi kitliyorum. Ne yapacağım? Sevabına bak mı dersiniz, eşinle kötü olma mı? Haksız mıyım? Gerçekten vicdansız mıyım?
Eşini çok seviyordur . Bu kk portalı hangi konuya denk gelsem eşinden gerek psikolojik gerek fiziki şiddete maruz kalan ama kocisini cok seven ayrılamayacak olanlarla dolu.
Konuya yorum yapacak olursam eğer kendi annem babam hastayken kp ile aram çok da iyi olsa çok da sevsem önceliğim kendi annemdir , babamdır. Görümcen var 2 tane öncelik onlarındır. Bilmiyorum ben bu konuda dar görüş müyüm ama kız çocugudur oncelık anneye babaya bakacak olan gelin değil.
Siz de evlenmeden önce kv ne dese yapmışsınız, suç biraz da sizde, hayır demeyi bilmeniz lazımdı. Babanız hastayken ne kadar ısrar etse de o nişanı yapmayacaktınız.Kayınvalidemin gelmesini istemiyorum!! Annem bir kere kime kız vereceğim, ben de ziyaret etmek isterim sizi demişti. Bizim komşularımız var nikahtan önce söz olur diye annemi evine almadı. Kendisi 3 yıldır sülalesiyle bizim evde. O yüzden eşime tek şartım annen olmaz dedim. Eşim benim aileme çok çok iyi. Bu yüzden de eziliyorum aslında(( ama sin-di-re-mi-yo-rum...Evliliğimizden zaten bir şey anlamadık ki. 5 aydır kv laf yolluyor zaten halen düğün dedikodusu..
nişanda aile kendini belli etmis . kp annenizin ustune yurumus siz nasil evlendiniz boyle aileye sahip biri ile ben onu anlayamiyorum nadil kiyameti koparmadinizMerhabalar, 5 aylık evliyim. Kp min mide kanseri olduğunu öğrendik. Bana vicdansız diyecek olanlar lütfen okuyup yorum yapın. Çok çaresizim. Ben nişanlıyken düğüne kadar kv ve kp yüzünden çok ağladım. Konularıma bakarsanız çoğu yazıyor. Kp nişanı beğenmedik diye sinirlenip, annemin üstüne yürümüştü. Eşim asla inanmıyor, ben ağlama krizine girmiştim, panik atak geçirmiştim o gün adam hiç umursamadan annemi sıkıştırdı, eşim işten yetişti de sakinleştirdi babasını.
Ayrıca benim babam da kanser. İlk duyduğumuzda biz flört ediyorduk, annesi ölmedi ya baban, bir yüzük takılacak diye ısrar kıyamet öğrendiğimizin 4. Günü nişan yaptırdı bize. Asla manevi destekleri yok, hatta bohça istiyoruz, kız tarafı şunu da sözde yapar diye bir sürü çingenelik çıkarttı.
Görümcelerimin ikisi de doktor. Kp bana 2 saat uzaklıkta. Yakın diye tedavisini bende yapacaklarmış. Ben çalışıyorum. Görümcelerim bakacaksın tabi, oğlunun evi burası diyorlar. İsteseler özel hastanede çalışıyorlar, çok daha verimli tedavi süreci geçer. Annem düğünden beri toparlanamadı yapılanlar yüzünden. Şimdi kp uzanıyor, hizmet ediyorum. Sadece Allah rızası için. Ama yüzüm gülmüyor ve eşim bana vicdansızsın dedi, keşke senle evlenemseydim neler neler...Onun diyetine göre yapıyorum yemeğimi, görümcem de izinli bende kalıyor şimdilik. İçim çok fena, adama baktıkça felçli annemi, kanser babamı nasıl ağlattıkları aklıma geliyor. Üstüne titredikçe eşim falan çok fena oluyorum. Bu arada vajinusmus um. Halen ilişkiye giremedik. Düğünden önce olan olaylar yüzünden dedi psikolog. Eşim hep sustuğu için o dönem, o iş olacakken haketmiyor diyip, istemeden kendimi kitliyorum. Ne yapacağım? Sevabına bak mı dersiniz, eşinle kötü olma mı? Haksız mıyım? Gerçekten vicdansız mıyım?
Ben kendime çok kızıyorum. Görümcemler o kadar konuşuyor, ağzımı açıp bir şey diyecekken kızarıyorum, panik geliyor, pişman olurum korkusu basıyor. Anksiyete hastası olduğun için sanırım. Sonra evde eşimin kafasını ütülüyorumSiz de evlenmeden önce kv ne dese yapmışsınız, suç biraz da sizde, hayır demeyi bilmeniz lazımdı. Babanız hastayken ne kadar ısrar etse de o nişanı yapmayacaktınız.
Madem kendi misafir olarak kabul etmedi, siz de etmeyecektiniz. Diş çıkarmayınca böyle eziyorlar işte.
Eşiniz ailenize karşı çok iyiyse kabul edeceksiniz evinize. Güleryüzlü olmasanız bile surat asmayın normal olun. Gündüz kim bakacak kayınpederinize siz çalışırken?
Onu söyleyen görümcenizi arayıp tam olarak bu cümleyi ona kurun bence.Kv nişanlanmadan önce bana ilerde oğlum bakacak diye saçma sapan laf etmişti. Ben de şimdi ne gerek bunu söylemeye diye olay çıkarttım ufak çapta. Görümcem annemi arayıp, Meryem kim ki anneme bakacak onun kızları var, bu kadar önemsemeyin kendinizi demiş. Şimdi neden bende peki bu adam??
e sen böyle yaparsan o adam zaten senden uzaklaşır ki . Kocanın basını yemeyeceksin , sorumlu kimse onunla konusacaksın. Kendini ezdirme ne cevap gerekiyorsa ver eğer haklı olduğunu düşünüyorsan. Eşin de taraf tutar da sana yüklenirse sorunun kimde olduğu ortya çıkacaktır zatenBen kendime çok kızıyorum. Görümcemler o kadar konuşuyor, ağzımı açıp bir şey diyecekken kızarıyorum, panik geliyor, pişman olurum korkusu basıyor. Anksiyete hastası olduğun için sanırım. Sonra evde eşimin kafasını ütülüyorum((((
Anlıyorum sizi. Aslında bu durumu çözmenin ilk adımı sizin özgüven kazanmanız. Psikolojik yardım alabilirsiniz.Ben kendime çok kızıyorum. Görümcemler o kadar konuşuyor, ağzımı açıp bir şey diyecekken kızarıyorum, panik geliyor, pişman olurum korkusu basıyor. Anksiyete hastası olduğun için sanırım. Sonra evde eşimin kafasını ütülüyorum((((
Hayır vicdansız değilsin. Bakacaksın tabi, oğlunun evi cümleleri direk emrivaki. Orası onun oğlunun evi değil, sizin eviniz. Madem öyle kendileri baksın. Ben olsam bu şartlar altında kabul etmezdim.Merhabalar, 5 aylık evliyim. Kp min mide kanseri olduğunu öğrendik. Bana vicdansız diyecek olanlar lütfen okuyup yorum yapın. Çok çaresizim. Ben nişanlıyken düğüne kadar kv ve kp yüzünden çok ağladım. Konularıma bakarsanız çoğu yazıyor. Kp nişanı beğenmedik diye sinirlenip, annemin üstüne yürümüştü. Eşim asla inanmıyor, ben ağlama krizine girmiştim, panik atak geçirmiştim o gün adam hiç umursamadan annemi sıkıştırdı, eşim işten yetişti de sakinleştirdi babasını.
Koparttım, eşim babasına yumruk atacakken duvara attı bileği çatladı. Yüzüğü attım, bohçalarını yollladım. Konularımda da var. Sonra özürler, yaşlı işte ne yaptığını bilmiyorlar vs. Eşimin tavrını görmeseydim ona kıyar hiç barışmazdım.nişanda aile kendini belli etmis . kp annenizin ustune yurumus siz nasil evlendiniz boyle aileye sahip biri ile ben onu anlayamiyorum nadil kiyameti koparmadiniz
Asıl vicdansız onlar. Durumlarınız eşit aslında senin babanda hastaymış Allah şifasını versin inşallah.Eşin ve ailesi çok bencil bana göre onun ki babada seninki ne.Sende git kendi babana bak.Merhabalar, 5 aylık evliyim. Kp min mide kanseri olduğunu öğrendik. Bana vicdansız diyecek olanlar lütfen okuyup yorum yapın. Çok çaresizim. Ben nişanlıyken düğüne kadar kv ve kp yüzünden çok ağladım. Konularıma bakarsanız çoğu yazıyor. Kp nişanı beğenmedik diye sinirlenip, annemin üstüne yürümüştü. Eşim asla inanmıyor, ben ağlama krizine girmiştim, panik atak geçirmiştim o gün adam hiç umursamadan annemi sıkıştırdı, eşim işten yetişti de sakinleştirdi babasını.
6 yıldır ilaç kullanıyorum. Görümcelerim doktor, ataklarımın çoğunda yanımdalardı, düğünde bile fenalaştım. Ama umurlarında değil..Anlıyorum sizi. Aslında bu durumu çözmenin ilk adımı sizin özgüven kazanmanız. Psikolojik yardım alabilirsiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?