Hasta kp, yeni evli çift

Sadece bohça mı..yüzüğü ben alacakmışım gerçekten bilmiyordum, olay çıkarttı parasını yollayın diye! Daha neler neler..
Evet biliyordum böyle manyak olduğunu kadının ama eşime güvendim. Hakkaten evlendik evleneli eve de almadı, arattırmadı da.. ama hastalık olunca duygusala bağladı..

Eşini çok seviyordur . Bu kk portalı hangi konuya denk gelsem eşinden gerek psikolojik gerek fiziki şiddete maruz kalan ama kocisini cok seven ayrılamayacak olanlarla dolu.

Konuya yorum yapacak olursam eğer kendi annem babam hastayken kp ile aram çok da iyi olsa çok da sevsem önceliğim kendi annemdir , babamdır. Görümcen var 2 tane öncelik onlarındır. Bilmiyorum ben bu konuda dar görüş müyüm ama kız çocugudur oncelık anneye babaya bakacak olan gelin değil.

bence önce siz tedavi olun ve boşanın

çünkü onların kocaları özünde iyi! ama bunları yaparken nasıl yapıyorlar bilemiyorlar

Siz de evlenmeden önce kv ne dese yapmışsınız, suç biraz da sizde, hayır demeyi bilmeniz lazımdı. Babanız hastayken ne kadar ısrar etse de o nişanı yapmayacaktınız.
Madem kendi misafir olarak kabul etmedi, siz de etmeyecektiniz. Diş çıkarmayınca böyle eziyorlar işte.
Eşiniz ailenize karşı çok iyiyse kabul edeceksiniz evinize. Güleryüzlü olmasanız bile surat asmayın normal olun. Gündüz kim bakacak kayınpederinize siz çalışırken?

Tamam esinizin babasi anasi manyaktir ona bir sey diyemem ama siz neden babanizin hastaligini ogrendikten 4 gun sonra nisan yaptiniz? Hic zorla vs demeyin,kimse istemediginiz bir seyi size zorla yaptiramaz. Hasta babaniza bakacaginiza simdi kpe bakmak zorunda birakmislar sizi. Ben olsam bosanir gider anama babama bakarim. Onlar hastayken nisan dugun nasil icinizden geldi hayret dogrusu,sonuna kadar siz haksizsiniz kusura bakmayin simdi de bunu cekiyorsunuz iste
Kocayi bosayin gitsin.

Evet vicdansizsin.
Kp annenin uzerine yurudugu an yuzukleri kafalarina atip evlenmiyorum diyemedigin icin, oyle anne babayi ezip evlendigin icin vicdansizsin!
Simdi hiiiiiic aglama. Ilk bastan hersey belliymis. Evlenmeden once bu adam neydi de? Evlendikten sonra ne bekliyordun ki pff

Belki milleti bosatma meraklısı olarak etiketlenecegim ama eşim bana bu laflari söylerken,ailesi beni tam anlamiyla kullanip ,sevip.saymadiklarini sulalece haykirirken ve 5 aydir henüz cinsel birliktelik bile yasamamisken hemen bosanirdim.Kendi anne babama bakar en azindan akşam evimde huzurlu bir lokma yemek yer,onlarında hayir duasini alirdim

nişanda aile kendini belli etmis . kp annenizin ustune yurumus siz nasil evlendiniz boyle aileye sahip biri ile ben onu anlayamiyorum nadil kiyameti koparmadiniz

Ben kendime çok kızıyorum. Görümcemler o kadar konuşuyor, ağzımı açıp bir şey diyecekken kızarıyorum, panik geliyor, pişman olurum korkusu basıyor. Anksiyete hastası olduğun için sanırım. Sonra evde eşimin kafasını ütülüyorum ((((

Onu söyleyen görümcenizi arayıp tam olarak bu cümleyi ona kurun bence.

e sen böyle yaparsan o adam zaten senden uzaklaşır ki . Kocanın basını yemeyeceksin , sorumlu kimse onunla konusacaksın. Kendini ezdirme ne cevap gerekiyorsa ver eğer haklı olduğunu düşünüyorsan. Eşin de taraf tutar da sana yüklenirse sorunun kimde olduğu ortya çıkacaktır zaten

Anlıyorum sizi. Aslında bu durumu çözmenin ilk adımı sizin özgüven kazanmanız. Psikolojik yardım alabilirsiniz.

Hayır vicdansız değilsin. Bakacaksın tabi, oğlunun evi cümleleri direk emrivaki. Orası onun oğlunun evi değil, sizin eviniz. Madem öyle kendileri baksın. Ben olsam bu şartlar altında kabul etmezdim.

nişanda aile kendini belli etmis . kp annenizin ustune yurumus siz nasil evlendiniz boyle aileye sahip biri ile ben onu anlayamiyorum nadil kiyameti koparmadiniz
Koparttım, eşim babasına yumruk atacakken duvara attı bileği çatladı. Yüzüğü attım, bohçalarını yollladım. Konularımda da var. Sonra özürler, yaşlı işte ne yaptığını bilmiyorlar vs. Eşimin tavrını görmeseydim ona kıyar hiç barışmazdım.

Vijdansizsiniz diyemem ama kanser hastasi babasi oldugunu ogrenen esindende cok fazla ilgi bekleme yada evima getirme diyemezsin bakmayabilirsin bakici tutabilirsiniz ama evim gitsin derseniz ipler kopar Allah sifa verisn

Asıl vicdansız onlar. Durumlarınız eşit aslında senin babanda hastaymış Allah şifasını versin inşallah.Eşin ve ailesi çok bencil bana göre onun ki babada seninki ne.Sende git kendi babana bak.

Anlıyorum sizi. Aslında bu durumu çözmenin ilk adımı sizin özgüven kazanmanız. Psikolojik yardım alabilirsiniz.
6 yıldır ilaç kullanıyorum. Görümcelerim doktor, ataklarımın çoğunda yanımdalardı, düğünde bile fenalaştım. Ama umurlarında değil..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…