Hem de ne yaktılar. Zaten eşim işten gelene kadar ailemin yanındayım. Annem çok şükür ayaklandı ama iş yapması yasak. Babamla ilgileniyorum, evimiz çok yakın, eşim yakından tutalım yardımcı oluruz demişti. Off eziliyorum böyle olunca işte.Doktor olan görümce neden sizde kalıyor peki?
Babasının bakımına bir faydası olacağı içinse alsın kendi evine götürsün.
Kendi ana babamı onca ağlatan insanlara faydam dokunsun istemezdim.
Kim vicdansızlıkla suçlarsa suçlasın.
Kimseyi boşanmaya teşvik edici yorum da yapmamaya çalışırım.
Ama bunca eziyet görücem,anne babamı üzücem,üstüne eşim yanımda dik durmayacak,bir de vaji eklenmiş,ordan yol alırdım...
Gider kendi babacığımın hizmetini görür,rızasını alır sevabını da Allah'tan umardım.
Bu şekilde içinizden gelmeyerek bakmanın anlamı da yok.
Sizin içinizi yakmışlar.
Eşimi çok sevdiğimden değil, benim ailemin en kötü zamanlarında eşim çok ama çok destek oldu. Maddi, manevi..işten izin alıp hastaneye götürdü, evde çok güzel ağırladı. Yetişemediğim yerde benden çok ilgilendi. Ailesi zerresini yapmadı. Ama eşime hala annem dua eder. O yüzden vicdansız mıyım diye çelişkideyim. O içten yaptı ama ben yaparken acı çekiyorum resmen
Annem ayaklandıktan sonra oldu bu olay. Halen tam iyi sayılmaz ama yatalak değil çok şükür.Şimdi bu kp felçli annenin üstüne mi yürüdü, yoksa annen daha sonra mı felç oldu?
Hem de ne yaktılar. Zaten eşim işten gelene kadar ailemin yanındayım. Annem çok şükür ayaklandı ama iş yapması yasak. Babamla ilgileniyorum, evimiz çok yakın, eşim yakından tutalım yardımcı oluruz demişti. Off eziliyorum böyle olunca işte.
Yok yok ezilmeyin.Hem de ne yaktılar. Zaten eşim işten gelene kadar ailemin yanındayım. Annem çok şükür ayaklandı ama iş yapması yasak. Babamla ilgileniyorum, evimiz çok yakın, eşim yakından tutalım yardımcı oluruz demişti. Off eziliyorum böyle olunca işte.
Bu arada 1 haftalığına izin almış, yarın ameliyat var. Ondan sonra gidecek. Heralde kv yi çağıraklarDoktor olan görümce neden sizde kalıyor peki?
Babasının bakımına bir faydası olacağı içinse alsın kendi evine götürsün.
Kendi ana babamı onca ağlatan insanlara faydam dokunsun istemezdim.
Kim vicdansızlıkla suçlarsa suçlasın.
Kimseyi boşanmaya teşvik edici yorum da yapmamaya çalışırım.
Ama bunca eziyet görücem,anne babamı üzücem,üstüne eşim yanımda dik durmayacak,bir de vaji eklenmiş,ordan yol alırdım...
Gider kendi babacığımın hizmetini görür,rızasını alır sevabını da Allah'tan umardım.
Bu şekilde içinizden gelmeyerek bakmanın anlamı da yok.
Sizin içinizi yakmışlar.
O konuda ilk sırada tabiki ailem var. 3 ten 7 ye kadar onlarla olurum. Kv yi çağıracaklar kesin. Diyorum ya soramıyorum ki vicdansız lafı duymamak için. Çok acıttı o laf içimi..Görümcen gidince nasil olacak? Sen yine ailene yardim edebilecekmisin?
Din alimlerine sor, o adama bakmakla yükümlü sen değilsin.bu cevabı alacaksın.Bu arada 1 haftalığına izin almış, yarın ameliyat var. Ondan sonra gidecek. Heralde kv yi çağıraklar((( hiç bir şey söylemiyor ki.. ben de soramıyorum süreç nasıl olacak diye..vicdansız lafı çok acıttı içimi çünkü. Adam ölse bana neler yaparlar bakmadın diye (( içimde sürekli korku ve kaygı var. Günah mı diyorum bir yandan.. Annem çok öfkeli diğer yandan. Bana kızıp duruyor. Araya sıkıştım kaldım (
Hem de ne yaktılar. Zaten eşim işten gelene kadar ailemin yanındayım. Annem çok şükür ayaklandı ama iş yapması yasak. Babamla ilgileniyorum, evimiz çok yakın, eşim yakından tutalım yardımcı oluruz demişti. Off eziliyorum böyle olunca işte.
Bence eşinle güzelce konuş. O senin ailenle iyi olduğu için senden de bekliyor.
Bana böyle demene üzüldüm. Öyle bir niyetim olmadığını biliyorsun de. Hem bunca eziyete giriyorum ve daha biz evliliğimizi oturtamadan senin iki doktor ablan olmasına rağmen kendi anne babamın da bakıma ihtiyacı varken. Ki baban da ne bana ne aileme saygı duymayan bir insanken evimde ağırlıyorum. Psikolojik olarak kötü haldeyim. Hadi geçtim. İş yüküm çok fazla ve yoruluyorum. Yine kıymetim bilinmiyor yine ben vicdansızım yani. Bence burada vicdansız olan ben değilim. Bu kadar sorun üzerine hiçbir şey olmamış gibi davranamam ama elimden gelen bu. Sen de destek olmayacaksan bana bunları yapmam da anlamsız o zaman de. Alsın ablaların götürsün baksın[/QUOTE
Çok güzel yazmışsınız. Keşke böylece diyebilsem.. inşallah söyleyebilirim. Çok sağolun.
BoşanMerhabalar, 5 aylık evliyim. Kp min mide kanseri olduğunu öğrendik. Bana vicdansız diyecek olanlar lütfen okuyup yorum yapın. Çok çaresizim. Ben nişanlıyken düğüne kadar kv ve kp yüzünden çok ağladım. Konularıma bakarsanız çoğu yazıyor. Kp nişanı beğenmedik diye sinirlenip, annemin üstüne yürümüştü. Eşim asla inanmıyor, ben ağlama krizine girmiştim, panik atak geçirmiştim o gün adam hiç umursamadan annemi sıkıştırdı, eşim işten yetişti de sakinleştirdi babasını.
Ayrıca benim babam da kanser. İlk duyduğumuzda biz flört ediyorduk, annesi ölmedi ya baban, bir yüzük takılacak diye ısrar kıyamet öğrendiğimizin 4. Günü nişan yaptırdı bize. Asla manevi destekleri yok, hatta bohça istiyoruz, kız tarafı şunu da sözde yapar diye bir sürü çingenelik çıkarttı.
Görümcelerimin ikisi de doktor. Kp bana 2 saat uzaklıkta. Yakın diye tedavisini bende yapacaklarmış. Ben çalışıyorum. Görümcelerim bakacaksın tabi, oğlunun evi burası diyorlar. İsteseler özel hastanede çalışıyorlar, çok daha verimli tedavi süreci geçer. Annem düğünden beri toparlanamadı yapılanlar yüzünden. Şimdi kp uzanıyor, hizmet ediyorum. Sadece Allah rızası için. Ama yüzüm gülmüyor ve eşim bana vicdansızsın dedi, keşke senle evlenemseydim neler neler...Onun diyetine göre yapıyorum yemeğimi, görümcem de izinli bende kalıyor şimdilik. İçim çok fena, adama baktıkça felçli annemi, kanser babamı nasıl ağlattıkları aklıma geliyor. Üstüne titredikçe eşim falan çok fena oluyorum. Bu arada vajinusmus um. Halen ilişkiye giremedik. Düğünden önce olan olaylar yüzünden dedi psikolog. Eşim hep sustuğu için o dönem, o iş olacakken haketmiyor diyip, istemeden kendimi kitliyorum. Ne yapacağım? Sevabına bak mı dersiniz, eşinle kötü olma mı? Haksız mıyım? Gerçekten vicdansız mıyım?
Ailesi dışında eşim el üstünde tutuyor beni. Ailem bile diyor zalimden alim doğmuş. İyi ki o kadar şeye rağmen eş oldunuz siz diye. O kadar güzel bir hayatım var ki onlar yokken. Bebek gibi hissettiriyor o kadar yani.Bence boşan.
Gercekden bırak git.
Ailesi dışında eşim el üstünde tutuyor beni. Ailem bile diyor zalimden alim doğmuş. İyi ki o kadar şeye rağmen eş oldunuz siz diye. O kadar güzel bir hayatım var ki onlar yokken. Bebek gibi hissettiriyor o kadar yani.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?