Merhabalar, 5 aylık evliyim. Kp min mide kanseri olduğunu öğrendik. Bana vicdansız diyecek olanlar lütfen okuyup yorum yapın. Çok çaresizim. Ben nişanlıyken düğüne kadar kv ve kp yüzünden çok ağladım. Konularıma bakarsanız çoğu yazıyor. Kp nişanı beğenmedik diye sinirlenip, annemin üstüne yürümüştü. Eşim asla inanmıyor, ben ağlama krizine girmiştim, panik atak geçirmiştim o gün adam hiç umursamadan annemi sıkıştırdı, eşim işten yetişti de sakinleştirdi babasını.
Ayrıca benim babam da kanser. İlk duyduğumuzda biz flört ediyorduk, annesi ölmedi ya baban, bir yüzük takılacak diye ısrar kıyamet öğrendiğimizin 4. Günü nişan yaptırdı bize. Asla manevi destekleri yok, hatta bohça istiyoruz, kız tarafı şunu da sözde yapar diye bir sürü çingenelik çıkarttı.
Görümcelerimin ikisi de doktor. Kp bana 2 saat uzaklıkta. Yakın diye tedavisini bende yapacaklarmış. Ben çalışıyorum. Görümcelerim bakacaksın tabi, oğlunun evi burası diyorlar. İsteseler özel hastanede çalışıyorlar, çok daha verimli tedavi süreci geçer. Annem düğünden beri toparlanamadı yapılanlar yüzünden. Şimdi kp uzanıyor, hizmet ediyorum. Sadece Allah rızası için. Ama yüzüm gülmüyor ve eşim bana vicdansızsın dedi, keşke senle evlenemseydim neler neler...Onun diyetine göre yapıyorum yemeğimi, görümcem de izinli bende kalıyor şimdilik. İçim çok fena, adama baktıkça felçli annemi, kanser babamı nasıl ağlattıkları aklıma geliyor. Üstüne titredikçe eşim falan çok fena oluyorum. Bu arada vajinusmus um. Halen ilişkiye giremedik. Düğünden önce olan olaylar yüzünden dedi psikolog. Eşim hep sustuğu için o dönem, o iş olacakken haketmiyor diyip, istemeden kendimi kitliyorum. Ne yapacağım? Sevabına bak mı dersiniz, eşinle kötü olma mı? Haksız mıyım? Gerçekten vicdansız mıyım?
Niye elin adamlarına hizmetçilik ediyorsun?Merhabalar, 5 aylık evliyim. Kp min mide kanseri olduğunu öğrendik. Bana vicdansız diyecek olanlar lütfen okuyup yorum yapın. Çok çaresizim. Ben nişanlıyken düğüne kadar kv ve kp yüzünden çok ağladım. Konularıma bakarsanız çoğu yazıyor. Kp nişanı beğenmedik diye sinirlenip, annemin üstüne yürümüştü. Eşim asla inanmıyor, ben ağlama krizine girmiştim, panik atak geçirmiştim o gün adam hiç umursamadan annemi sıkıştırdı, eşim işten yetişti de sakinleştirdi babasını.
Ayrıca benim babam da kanser. İlk duyduğumuzda biz flört ediyorduk, annesi ölmedi ya baban, bir yüzük takılacak diye ısrar kıyamet öğrendiğimizin 4. Günü nişan yaptırdı bize. Asla manevi destekleri yok, hatta bohça istiyoruz, kız tarafı şunu da sözde yapar diye bir sürü çingenelik çıkarttı.
Görümcelerimin ikisi de doktor. Kp bana 2 saat uzaklıkta. Yakın diye tedavisini bende yapacaklarmış. Ben çalışıyorum. Görümcelerim bakacaksın tabi, oğlunun evi burası diyorlar. İsteseler özel hastanede çalışıyorlar, çok daha verimli tedavi süreci geçer. Annem düğünden beri toparlanamadı yapılanlar yüzünden. Şimdi kp uzanıyor, hizmet ediyorum. Sadece Allah rızası için. Ama yüzüm gülmüyor ve eşim bana vicdansızsın dedi, keşke senle evlenemseydim neler neler...Onun diyetine göre yapıyorum yemeğimi, görümcem de izinli bende kalıyor şimdilik. İçim çok fena, adama baktıkça felçli annemi, kanser babamı nasıl ağlattıkları aklıma geliyor. Üstüne titredikçe eşim falan çok fena oluyorum. Bu arada vajinusmus um. Halen ilişkiye giremedik. Düğünden önce olan olaylar yüzünden dedi psikolog. Eşim hep sustuğu için o dönem, o iş olacakken haketmiyor diyip, istemeden kendimi kitliyorum. Ne yapacağım? Sevabına bak mı dersiniz, eşinle kötü olma mı? Haksız mıyım? Gerçekten vicdansız mıyım?
haklısınız valla ne diyeyim..Korkağın biriyim ben. İnceldiği yerden kopacak zaten, 1 haftada bu hale geldimHmmn... size bu tonca laf denilirken, annenin üstüne kp yürürken, görümce telefonda anneni köpek gibi azarlarken eşin nerdeydi?
Sana bebek beşiği bakiyordu galiba?
Senin ailene it muamelesi yapan insanlar seni primmmmsiiiis yapsa ne yapmasa ne?
Gercekden değişiksin
Ailesi dışında eşim el üstünde tutuyor beni. Ailem bile diyor zalimden alim doğmuş. İyi ki o kadar şeye rağmen eş oldunuz siz diye. O kadar güzel bir hayatım var ki onlar yokken. Bebek gibi hissettiriyor o kadar yani.
Diyorum ya her şey ilk kez başımıza geliyor. Şimdi görüyorum olaylar karşısındaki tavırlarını. Daha çok yeniyiz.Bu kadar iyi insan size nasıl hemen vicdansız yaftası yapıştırabiliyor peki?
Hayır belli değil. Soramıyorum da tekrar vicdansız yaftasını yememek için.Çok zor bir durum. Vicdansız olduğunuzu düşünmüyorum. Çünkü tek çareleri sen değilsin. Kızları da var ve ekonomik durumları iyi yetmezmiş gibi bir de doktorlar. Buna rağmen senin üzerine yıkıyorlar sorumluluğu. Eşin şuan çok duygusal düşünüyor ama böyle davranmakta hatalı. Kimse kimsenin anne babasına bakmak zorunda değil. Kendisi kendi anne babasına bakmakla yükümlü. Hem üç evlat bir olup her şeyi geline yıkıp hem de vicdansızsın demek.Bilmiyorum onlar da vicdansız.
Ben olsam muhtemelen ağır bir hastalık diye yok bakmam diyemezdim. Ne kadar sürecek tedavisi belli mi?
Ayyyyynı durumdayım işte. Çıkmıyor ağzımdan hiç bir şey. Babam da yaşadığı için o acıları çıkamıyor ağzımdan bakmam demekÇok sıkıntılı konu ya..
Boşansan olmaz, bakmasan olmaz, gitsen olmaz, dursan olmaz..
Ne vardı insana insan gibi davransalar da hastayken istenseler büyük gibi sevilseler..
Ne haltı yiyip yiyip hastalanıyorlar sonra vicdanımız devreye giriyor kılları dökülmeden ömür geçiriyorlar. Sinir oluyorum. Bakma desem ona da içim el vermez..
Zaten erkekler evlenene kadar prens gibi, evlenince öküz oluyorlar.Diyorum ya her şey ilk kez başımıza geliyor. Şimdi görüyorum olaylar karşısındaki tavırlarını. Daha çok yeniyiz.
Diyorum ya her şey ilk kez başımıza geliyor. Şimdi görüyorum olaylar karşısındaki tavırlarını. Daha çok yeniyiz.
Eşim asla inanmıyor, ben ağlama krizine girmiştim, panik atak geçirmiştim o gün adam hiç umursamadan annemi sıkıştırdı, eşim işten yetişti de sakinleştirdi babasını.
Ama yüzüm gülmüyor ve eşim bana vicdansızsın dedi, keşke senle evlenemseydim neler neler...
İyi de görümceler baksın.Ayyyyynı durumdayım işte. Çıkmıyor ağzımdan hiç bir şey. Babam da yaşadığı için o acıları çıkamıyor ağzımdan bakmam demek((
Zaten eşime 1 haftadır destek falan olmuyorum. Ağlıyor sessiz sessiz içim gidiyor ama dönüp teselli edesim gelmiyor. Sadece nasıl oluyormuş dedim dün, ben 4 gün sonra çıkıp göbek attım nişanda dedim. Evden çıktı gittiBu görümceler de iyimis. Benim rahmetli babam akcigerden hastaydi. Bakimini annem ve biz yaptik. Evli olsaydim bile bakimini baskasina birakmazdim. Geline mi düsmüs. Babam da istemezdi bundan eminim. Adam evinize gelmis artik sevabina bakiyorsunuz. Ama esinize karsi agirliginizi koyun biraz. Sizi incitmeye hakki yok. Eminim sizde az cok pismansiniz böyle bir aileye düsdügünüze. Bosan baba evine dön diyemem. Am kendinide bu kadar ezdirme. Esin arkanda durmamis zamaninda. Bari simdi cenesini bi zahmet kapatsin
Annem ayaklandı nişandan önce, annem bakıyor babama. Ama anneme de ağır iş yapması yasak. Ben hemen her gün uğrayıp işlerini yapıyorum. Fazlaca pişirip eşimle yolluyorum. Evlerimiz aynı sokaktaİyi de görümceler baksın.
Onlar evlat değil mi, neden "el kızına" emanet ediyorlar o çok kıymetli babalarını?
Senin annene, babana kim bakıyor?
Ço
haklısınız valla ne diyeyim..Korkağın biriyim ben. İnceldiği yerden kopacak zaten, 1 haftada bu hale geldim
Ev kurmamıza yardım ettiler. Yatak odası hariç diğer şeyleri onlar aldılar. O yüzden hak görüyorlar sanırımbabasına bakmak senın değil onun görevi toplasın eşyasını defolup gitsin babasına baksın madem öyle ,
orası senınde evin ,
İşten ücretsiz izin alıp, annemle hastanede 3 ay yattım. Kimseye elletmedim. Kızım hasta bakıcı tutalım maaşını alırsın bari sürünme buralarda dedi. 3 ay yatağının yanındaki koltukta uyudum hem de dağ başındaydı hastane. Şimdi ben annemin gelini olsam ona mı verirdim?? Asla.. Bu pasifliğimi korkmadan yenmem lazım. Böyle tokat cevaplar kendime getiriyor.Korkaklik değilde aşırı pasif bir insansiniz.
Benim annem kanserden öldü.
Aylarca sabah 5den gece 12ye kadar hastanede başında bekledim. Kimseye elletmedim. Adamin karisi ve iki DOKTOR kızı dururken sana düşmedi ona bakmak.
Unutmadan... kanser hastasina nasil bakicaksin? Hemşiremisin? Kendine gel... canin cok hasta bakmak istiyorsa kendi anana babana bak.
Ev kurmamıza yardım ettiler. Yatak odası hariç diğer şeyleri onlar aldılar. O yüzden hak görüyorlar sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?