Hasta kp, yeni evli çift

Kötü şeyler yaşamışsınız ama bunları sineye çekip evliliği devam ettirip sonra da hazmedememe durumunu anlamıyorum ben. Bu olaylar olduğunda arkanızı dönüp gitmemişsiniz, şimdi hastalık olduğunda anneme şunu yapmıştı, babama bunu yapmıştı demek çok boş. Yaşananları kabullenemiyorsanız ayrılacaktınız, evliliği devam ettirdiğinize göre artık bir şekilde geride bırakmanız lazım bunları.
Bakmaya gelince, kanlı düşmanım olsa kanserse bakarım, Rabbim hepsine şifa versin, çok zor hastalık, artık eğrinin doğrunun hesabının yapılmayacağı bir nokta benim için kanser.

Niye elin adamlarına hizmetçilik ediyorsun?
Boşan kendi anana babana bak, sevap kazan.
En azından kendi ailen bir Allah razı olsun der.
Kocan ise tam bir pislik.

Ve sen bu insanları göre göre her şeyi kabullenmissin.
Allah aşkına ailene saygısı olmayan insanlara bakacağına.Bosanda sana emek veren insanlara bak..
Bunun vicdanla alakası yok.
Anası danasi iviri ziviri duruyorken eşinin babasına ne mantıkla bakacaksın ki ?
Herşeyin hatasını başta yapmışsın.Ne denilse boş.

Ço
haklısınız valla ne diyeyim..Korkağın biriyim ben. İnceldiği yerden kopacak zaten, 1 haftada bu hale geldim

Bu kadar iyi insan size nasıl hemen vicdansız yaftası yapıştırabiliyor peki?

Bu kadar iyi insan size nasıl hemen vicdansız yaftası yapıştırabiliyor peki?
Diyorum ya her şey ilk kez başımıza geliyor. Şimdi görüyorum olaylar karşısındaki tavırlarını. Daha çok yeniyiz.

Hayır belli değil. Soramıyorum da tekrar vicdansız yaftasını yememek için.

Ayyyyynı durumdayım işte. Çıkmıyor ağzımdan hiç bir şey. Babam da yaşadığı için o acıları çıkamıyor ağzımdan bakmam demek ((

Diyorum ya her şey ilk kez başımıza geliyor. Şimdi görüyorum olaylar karşısındaki tavırlarını. Daha çok yeniyiz.
Zaten erkekler evlenene kadar prens gibi, evlenince öküz oluyorlar.

İyi insan eşini ezmez.

Adam seninle evlendiğine pişmanım diyor. Sen hala sevdiğini mi sanıyorsun?

Oncelikle eger sen bakacaksan ki bakmakla ne dinen ne vicdanen yukumlu degilsin asla diger evlatlari da bakmak zorunda kimse kimseyi zorlayamaz geline geldi mi eziyetin biri bin para damata geldi mi aman kizimin yuvasi huzurlu olsun böyle dusunenlere sinir oluyorum bak kardesim eger hasta olacaksan psikolojin bozulacaksa bakma esine de de herkes kendi anne babasina baksin de bu bu kadar basit

Eşim asla inanmıyor, ben ağlama krizine girmiştim, panik atak geçirmiştim o gün adam hiç umursamadan annemi sıkıştırdı, eşim işten yetişti de sakinleştirdi babasını.

Ama yüzüm gülmüyor ve eşim bana vicdansızsın dedi, keşke senle evlenemseydim neler neler...

Evet idrak edemediğin bir gerçek malesef..
Eşimin bana keşke seninle evlenmeseydim dediği an benim için bir dolu şeyin son bulduğu an olur..

Ayyyyynı durumdayım işte. Çıkmıyor ağzımdan hiç bir şey. Babam da yaşadığı için o acıları çıkamıyor ağzımdan bakmam demek ((
İyi de görümceler baksın.
Onlar evlat değil mi, neden "el kızına" emanet ediyorlar o çok kıymetli babalarını?

Senin annene, babana kim bakıyor?

Zaten eşime 1 haftadır destek falan olmuyorum. Ağlıyor sessiz sessiz içim gidiyor ama dönüp teselli edesim gelmiyor. Sadece nasıl oluyormuş dedim dün, ben 4 gün sonra çıkıp göbek attım nişanda dedim. Evden çıktı gitti

babasına bakmak senın değil onun görevi toplasın eşyasını defolup gitsin babasına baksın madem öyle ,

orası senınde evin ,

İyi de görümceler baksın.
Onlar evlat değil mi, neden "el kızına" emanet ediyorlar o çok kıymetli babalarını?

Senin annene, babana kim bakıyor?
Annem ayaklandı nişandan önce, annem bakıyor babama. Ama anneme de ağır iş yapması yasak. Ben hemen her gün uğrayıp işlerini yapıyorum. Fazlaca pişirip eşimle yolluyorum. Evlerimiz aynı sokakta

Ço

haklısınız valla ne diyeyim..Korkağın biriyim ben. İnceldiği yerden kopacak zaten, 1 haftada bu hale geldim

Korkaklik değilde aşırı pasif bir insansiniz.
Benim annem kanserden öldü.
Aylarca sabah 5den gece 12ye kadar hastanede başında bekledim. Kimseye elletmedim. Adamin karisi ve iki DOKTOR kızı dururken sana düşmedi ona bakmak.

Unutmadan... kanser hastasina nasil bakicaksin? Hemşiremisin? Kendine gel... canin cok hasta bakmak istiyorsa kendi anana babana bak.

babasına bakmak senın değil onun görevi toplasın eşyasını defolup gitsin babasına baksın madem öyle ,

orası senınde evin ,
Ev kurmamıza yardım ettiler. Yatak odası hariç diğer şeyleri onlar aldılar. O yüzden hak görüyorlar sanırım

İşten ücretsiz izin alıp, annemle hastanede 3 ay yattım. Kimseye elletmedim. Kızım hasta bakıcı tutalım maaşını alırsın bari sürünme buralarda dedi. 3 ay yatağının yanındaki koltukta uyudum hem de dağ başındaydı hastane. Şimdi ben annemin gelini olsam ona mı verirdim?? Asla.. Bu pasifliğimi korkmadan yenmem lazım. Böyle tokat cevaplar kendime getiriyor.

haketmiyor diye kendinizi kilitliyorsunuz ha? siz hakedilecek biri misiniz, bu nasıl mantık ben anlamadım. bekaretinizi byle hakedilecek, kazanılacak bişey gibi görmek ilginç bi kafa yapısı.

onun dışında ben olsam kendi hasta ailem varken ve onlara ayıp edilmişken bakmazdım. iki de doktor kızı varmış. yatırsınlar bi hastaneye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…