Ha sen 3 hastaya bakıyorsun bu durumda.Annem ayaklandı nişandan önce, annem bakıyor babama. Ama anneme de ağır iş yapması yasak. Ben hemen her gün uğrayıp işlerini yapıyorum. Fazlaca pişirip eşimle yolluyorum. Evlerimiz aynı sokakta
Bu yüzden kitlediğimi psikiyatr dinledikten sonra söyledi. Ben bu yüzden olduğunu asla düşünmedim. Hepsi böyle geliyor nerdeyse dedi. Düğün öncesi yaşananlarmış onun dediği bu..haketmiyor diye kendinizi kilitliyorsunuz ha? siz hakedilecek biri misiniz, bu nasıl mantık ben anlamadım. bekaretinizi byle hakedilecek, kazanılacak bişey gibi görmek ilginç bi kafa yapısı.
onun dışında ben olsam kendi hasta ailem varken ve onlara ayıp edilmişken bakmazdım. iki de doktor kızı varmış. yatırsınlar bi hastaneye.
Yazın major depresyon tedavisi gördüm zaten. Düğünümde ben intihar planları yapıyordum. Sadece ailesi yüzünden değil tabi onlar tetikledi. Yani zaten çok sağlam psikolojim yok. Eşim o dönem olmasaydı..bilemiyorum.Ha sen 3 hastaya bakıyorsun bu durumda.
Ve sen vicdansızsın, evlenilecek kadın değilsin.
İstenmeyen eş ve gelinsin.
Yapmadıkları terbiyesizlik yok.
Sana bir şey diyeyim mi, ne eşin ne ailesi sana asla teşekkür etmeyecek.
Eşek gibi bakacaktı tabi diyecekler, kp midesi ağrısa oğluna "karın beni öldürmeye çalışıyor" diyecek.
Sen onlar yüzünden vajisin, yakında depresyona girer çıkamazsın.
Bu yüzden kitlediğimi psikiyatr dinledikten sonra söyledi. Ben bu yüzden olduğunu asla düşünmedim. Hepsi böyle geliyor nerdeyse dedi. Düğün öncesi yaşananlarmış onun dediği bu..
İşten ücretsiz izin alıp, annemle hastanede 3 ay yattım. Kimseye elletmedim. Kızım hasta bakıcı tutalım maaşını alırsın bari sürünme buralarda dedi. 3 ay yatağının yanındaki koltukta uyudum hem de dağ başındaydı hastane. Şimdi ben annemin gelini olsam ona mı verirdim?? Asla.. Bu pasifliğimi korkmadan yenmem lazım. Böyle tokat cevaplar kendime getiriyor.
Ve bu kadın ilk konularıma bakarsanız, evlenmemiz için araya kimleri soktu, bizi nasıl bunalttı hepsi yazıyor. Her gün aradı sen gelinim olmazsan ölürsem içime dert olacak diyeHa sen 3 hastaya bakıyorsun bu durumda.
Ve sen vicdansızsın, evlenilecek kadın değilsin.
İstenmeyen eş ve gelinsin.
Yapmadıkları terbiyesizlik yok.
Sana bir şey diyeyim mi, ne eşin ne ailesi sana asla teşekkür etmeyecek.
Eşek gibi bakacaktı tabi diyecekler, kp midesi ağrısa oğluna "karın beni öldürmeye çalışıyor" diyecek.
Sen onlar yüzünden vajisin, yakında depresyona girer çıkamazsın.
Sağol canım. Annenin mekanı cennet olsun, çok üzüldüm. Sen de mükafatını al inşallah.İnşallah kuzum.
Sen nasil babana bakdiysan, ben nasil anama bakdiysan senin akıl küpü görümcelerde kendi babalarina baksinlar bir zahmet.
Telefonda carcar ötmesini bilmiş. İyi günün kötüsü olduğunu unutmuş doktor hanımcık.
Kırsın dizini baksın onu bakıp büyüten adama.
Belki daha iyi olurdun.Yazın major depresyon tedavisi gördüm zaten. Düğünümde ben intihar planları yapıyordum. Sadece ailesi yüzünden değil tabi onlar tetikledi. Yani zaten çok sağlam psikolojim yok. Eşim o dönem olmasaydı..bilemiyorum.
Keşke hiç geri dönmeseydin.Ve bu kadın ilk konularıma bakarsanız, evlenmemiz için araya kimleri soktu, bizi nasıl bunalttı hepsi yazıyor. Her gün aradı sen gelinim olmazsan ölürsem içime dert olacak diye
Çok teşekkür ederim. Ah bunları yapmasalardı, yemin ederim aileme baktığım gibi bakardım, sevap kazandım diye de mutlu olurdum.Belki daha iyi olurdun.
Şu an bulunduğun ortam hiç iç açıcı değil.
Millet tek hastaya bakamazken, sen 3 hastaya bakıp 2 ev çeviriyorsun.
Ama vicdansız diyor nankörler.
Allah yardımcın olsun.
keşkeKeşke hiç geri dönmeseydin.
Sağol canım. Annenin mekanı cennet olsun, çok üzüldüm. Sen de mükafatını al inşallah.
Ondan o kadar eminim ki..Sağol canim.
Unutmadan, diğer üyeler yazmış ama sakın allah razi olsun cümlesini duyacağım sanma. Sakın.
Adamin ayağına taş takilsa hepsi senden bilecek. Benim annem 13 yil yatalak annesine bakdi... kadin resmen hapis hayati yaşadı. Nenem ecelinden öldü ama kendi öz kardeşleri bile annemden buldu. Kendileri senede 3 gün görmeye gelen insanlardi...
Bu işlerin rajonu böyle galiba
Yazın major depresyon tedavisi gördüm zaten. Düğünümde ben intihar planları yapıyordum. Sadece ailesi yüzünden değil tabi onlar tetikledi. Yani zaten çok sağlam psikolojim yok. Eşim o dönem olmasaydı..bilemiyorum.
Sağol canim.
Unutmadan, diğer üyeler yazmış ama sakın allah razi olsun cümlesini duyacağım sanma. Sakın.
Adamin ayağına taş takilsa hepsi senden bilecek. Benim annem 13 yil yatalak annesine bakdi... kadin resmen hapis hayati yaşadı. Nenem ecelinden öldü ama kendi öz kardeşleri bile annemden buldu. Kendileri senede 3 gün görmeye gelen insanlardi...
Bu işlerin rajonu böyle galiba
Çok şükür annem sağ.Ondan o kadar eminim ki..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?