- 30 Ocak 2013
- 29.444
- 43.943
- 798
Acaba zamanında dedene mi aşıktı?
Urktum valla. Yaslida diyorsunuz. Sizi nasil takip edebilir ki. Evi nasil bulsun.Kizlar bugun markete gittim cikistada onunde bank vardi oturdum biraz.Sonra yanima bi teyze geldi surekli bakiyor bana ben de bi sey mi var dedim.Sonra bana ben mi guzelim babannen mi dedi .Bende manyak heralde dedim kalktim gidrrken takip ediyo beni hala ben mi guzelin babannen mi diyor.Neyse biraz hizli adimlarla yuruyorum arkami dondum uzaktan bi adamla konusuyor acaba cete mi bunlar felan diye paronayaya bagladim eve geldim.Simdi bi baktim bizim evin onunde kaldirimda oturmus acaba takip mi etti anlamadim napsam bilemedim
Kadinin guzellik takintisi varmisAcaba zamanında dedene mi aşıktı?
Çok ayıp ! Yaşlı ve herhangi bir hastalığı olabileceğinden (muhtemelen) şüphelenilen bir kadından mi bahsediyorsun ? Sen de yaslanacaksin !bi tarafima kas goz cizsem o bile senden guzel durur deseydin
Hadi hayırlısı bakalımKizlar asagi indim kadin polis gelmeden gitmesin diye uzaktan baktim neyse polis geldim evine biraktik.Kadin alzheimer hastasiymis.Emekli memurmus cok uzuldum ben de memurum iziliyim bu hafta kendimi kadinin yerine koydum.Karsi komsu cikti disari anlatti biraz teyze evine davet etti.Biraz oturdum eski resimlerini gosterdi bana ya cok guzelmis eskiden.Babannemle ilgili elli tane soru sorduNeyse asil konuya geleyim karsi komsunun ogluyla karsilastik teyzeyle sakalasti gozumun icine bakti cok hoslandim ama işe gidiyormus cok durmadi.Simdi ben bu teyzeyi ziyarete gitsem bi daha karsilasirmiyimki bi de bu saatte ise gidiyorsa polis felan mi ki teyzeyi ziyarete gittigimde agzini arasam hemen anlatir.Napcam ben ya cok hoslandim.Bir haftalik iznim var
Ay cok güldümmAcaba zamanında dedene mi aşıktı?
yok oyle bir kadindan bahsetmiyorum gayet saglikli olupta boyle sacma sapan seyler yapan insanlar cok fazla hatta bir arkadasta bir travestinin kendisine sordugu soruyla ilgili bir ornek vermis hasta olan bir insana soylemiyorum tabikiÇok ayıp ! Yaşlı ve herhangi bir hastalığı olabileceğinden (muhtemelen) şüphelenilen bir kadından mi bahsediyorsun ? Sen de yaslanacaksin !
Acaba zamanında dedene mi aşıktı?
Bundan sonra sık sık teyzeyi ziyarete gidilcek o zamanKizlar asagi indim kadin polis gelmeden gitmesin diye uzaktan baktim neyse polis geldim evine biraktik.Kadin alzheimer hastasiymis.Emekli memurmus cok uzuldum ben de memurum iziliyim bu hafta kendimi kadinin yerine koydum.Karsi komsu cikti disari anlatti biraz teyze evine davet etti.Biraz oturdum eski resimlerini gosterdi bana ya cok guzelmis eskiden.Babannemle ilgili elli tane soru sorduNeyse asil konuya geleyim karsi komsunun ogluyla karsilastik teyzeyle sakalasti gozumun icine bakti cok hoslandim ama işe gidiyormus cok durmadi.Simdi ben bu teyzeyi ziyarete gitsem bi daha karsilasirmiyimki bi de bu saatte ise gidiyorsa polis felan mi ki teyzeyi ziyarete gittigimde agzini arasam hemen anlatir.Napcam ben ya cok hoslandim.Bir haftalik iznim var
Kizlar asagi indim kadin polis gelmeden gitmesin diye uzaktan baktim neyse polis geldim evine biraktik.Kadin alzheimer hastasiymis.Emekli memurmus cok uzuldum ben de memurum iziliyim bu hafta kendimi kadinin yerine koydum.Karsi komsu cikti disari anlatti biraz teyze evine davet etti.Biraz oturdum eski resimlerini gosterdi bana ya cok guzelmis eskiden.Babannemle ilgili elli tane soru sorduNeyse asil konuya geleyim karsi komsunun ogluyla karsilastik teyzeyle sakalasti gozumun icine bakti cok hoslandim ama işe gidiyormus cok durmadi.Simdi ben bu teyzeyi ziyarete gitsem bi daha karsilasirmiyimki bi de bu saatte ise gidiyorsa polis felan mi ki teyzeyi ziyarete gittigimde agzini arasam hemen anlatir.Napcam ben ya cok hoslandim.Bir haftalik iznim var
Tesekkurler tatlim,Evet mantikli olan karsi komsuyla iletisime gecmek ama adamin annesi kadin anlanaz insallahHahaha ne tatlısınız, korktuğunuz teyze neye vesile olmuş bak. Hayat sürprizlerle dolu :) Teyzeciği arada ziyaret edin, komşunun da kapısını çalın teyzeye nasıl yardım edebileceğinizi, tanıyorsa neye ihtiyacı olduğunu falan sorun, haberleşelim teyzeyi çok sevdim ben bir durum olursa bana da haber verin:) falan yapın numarasını alın. Ben utangaç değilimdir, girişkenimdir böyle konularda.
Teyze biraz ters ama belki ziyaret edersem bi daha karsilasrimBundan sonra sık sık teyzeyi ziyarete gidilcek o zaman
Bana kalsa teyze sizin aranızı yapar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?