Hasta mi bu kadin ?

Kizlar asagi indim kadin polis gelmeden gitmesin diye uzaktan baktim neyse polis geldim evine biraktik.Kadin alzheimer hastasiymis.Emekli memurmus cok uzuldum ben de memurum iziliyim bu hafta kendimi kadinin yerine koydum.Karsi komsu cikti disari anlatti biraz teyze evine davet etti.Biraz oturdum eski resimlerini gosterdi bana ya cok guzelmis eskiden.Babannemle ilgili elli tane soru sordu Neyse asil konuya geleyim karsi komsunun ogluyla karsilastik teyzeyle sakalasti gozumun icine bakti cok hoslandim ama işe gidiyormus cok durmadi.Simdi ben bu teyzeyi ziyarete gitsem bi daha karsilasirmiyimki bi de bu saatte ise gidiyorsa polis felan mi ki teyzeyi ziyarete gittigimde agzini arasam hemen anlatir.Napcam ben ya cok hoslandim.Bir haftalik iznim var

Urktum valla. Yaslida diyorsunuz. Sizi nasil takip edebilir ki. Evi nasil bulsun.

Hadi hayırlısı bakalım

Ben bu isten vazgeceyim en iyisi arada teyzeyi ziyaret ederim artik kismetse gorurum belki

Çok ayıp ! Yaşlı ve herhangi bir hastalığı olabileceğinden (muhtemelen) şüphelenilen bir kadından mi bahsediyorsun ? Sen de yaslanacaksin !
yok oyle bir kadindan bahsetmiyorum gayet saglikli olupta boyle sacma sapan seyler yapan insanlar cok fazla hatta bir arkadasta bir travestinin kendisine sordugu soruyla ilgili bir ornek vermis hasta olan bir insana soylemiyorum tabiki

Iyi yapmissin polisi çağırarak.
Bak hem hayırlı bir ise de vesile oldu bu davranışın hadi hayirlisini

Bundan sonra sık sık teyzeyi ziyarete gidilcek o zaman
Bana kalsa teyze sizin aranızı yapar

Hahaha ne tatlısınız, korktuğunuz teyze neye vesile olmuş bak. Hayat sürprizlerle dolu :) Teyzeciği arada ziyaret edin, komşunun da kapısını çalın teyzeye nasıl yardım edebileceğinizi, tanıyorsa neye ihtiyacı olduğunu falan sorun, haberleşelim teyzeyi çok sevdim ben bir durum olursa bana da haber verin:) falan yapın numarasını alın. Ben utangaç değilimdir, girişkenimdir böyle konularda.

Cok sagolun kizlar desteginiz icin icim kipir kipir yarin hemen gitsem anlasilir mi ki ? Teyze biraz ters biri gibi geldi babannem guzel degilmis ama cok cesur kadinmis felan diye ovunce onu mu sordum ben kizim dedi.Bende cekindim biraz simdi caktirmadan sorsam sanane derse

Tesekkurler tatlim,Evet mantikli olan karsi komsuyla iletisime gecmek ama adamin annesi kadin anlanaz insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…