Tesekkurler tatlim,Evet mantikli olan karsi komsuyla iletisime gecmek ama adamin annesi kadin anlanaz insallah
Amin insallah hayirlisi olur hala heycanim gitmediIyi yapmissin polisi çağırarak.
Bak hem hayırlı bir ise de vesile oldu bu davranışınhadi hayirlisini
Ay agzindan bal damliyor insallah hayal kirikligi yasamam teyze vesile olur :)Bir şey olmaz ya. Siz sadece Alzheimer hastası teyzeyi düşünen, kibar, saygılı bir hanım kızsınız. :) Ona ne, çocuk da gözünüzün içine bakmış zaten. Ayy çok iyi şeyler hissettim, bence bu iş olacak.
Kizlar asagi indim kadin polis gelmeden gitmesin diye uzaktan baktim neyse polis geldim evine biraktik.Kadin alzheimer hastasiymis.Emekli memurmus cok uzuldum ben de memurum iziliyim bu hafta kendimi kadinin yerine koydum.Karsi komsu cikti disari anlatti biraz teyze evine davet etti.Biraz oturdum eski resimlerini gosterdi bana ya cok guzelmis eskiden.Babannemle ilgili elli tane soru sorduNeyse asil konuya geleyim karsi komsunun ogluyla karsilastik teyzeyle sakalasti gozumun icine bakti cok hoslandim ama işe gidiyormus cok durmadi.Simdi ben bu teyzeyi ziyarete gitsem bi daha karsilasirmiyimki bi de bu saatte ise gidiyorsa polis felan mi ki teyzeyi ziyarete gittigimde agzini arasam hemen anlatir.Napcam ben ya cok hoslandim.Bir haftalik iznim var
Dalga gecmeyin kizlar ya cok kotu durumdayim suanNeye niyet neye kısmetTeyzeyi nikah şahidi yaparsiniz artık.
Dalga gecmeyin kizlar ya cok kotu durumdayim suan
Parmaginda yuzuk var mi bakmadim.Teyze de hep kendinden bahsediyor bi komsusunun konusunu acarsa biraz konusmaya caliscagim .Ama evli degildir annesi ve adam cikti kapiya baska kimse yoktu tabi nisanli felan da olabilirihtimalleri düşünün bence nişanlı sözlü hatta evli dahi olabilir..
Bi daha gidersem kadinin genclik fotosunu atacagim bildigin turkan soray gibi kadinmis.Muhtemelen genckken cok iltifat aliyordu yaslaninca da duymak istiyorBen olsam kaçarken arkamı dönüp derdim ki "anneanneeeeeemmmm"
Bu arada her işte hayır varmış ya. Karşı komşunun oğlu belki de annenin damadı olacaktır belli mi olur
sorunlari vardirKizlar bugun markete gittim cikistada onunde bank vardi oturdum biraz.Sonra yanima bi teyze geldi surekli bakiyor bana ben de bi sey mi var dedim.Sonra bana ben mi guzelim babannen mi dedi .Bende manyak heralde dedim kalktim gidrrken takip ediyo beni hala ben mi guzelin babannen mi diyor.Neyse biraz hizli adimlarla yuruyorum arkami dondum uzaktan bi adamla konusuyor acaba cete mi bunlar felan diye paronayaya bagladim eve geldim.Simdi bi baktim bizim evin onunde kaldirimda oturmus acaba takip mi etti anlamadim napsam bilemedim
Adamada aynı soruyu sormuştur benceKizlar bugun markete gittim cikistada onunde bank vardi oturdum biraz.Sonra yanima bi teyze geldi surekli bakiyor bana ben de bi sey mi var dedim.Sonra bana ben mi guzelim babannen mi dedi .Bende manyak heralde dedim kalktim gidrrken takip ediyo beni hala ben mi guzelin babannen mi diyor.Neyse biraz hizli adimlarla yuruyorum arkami dondum uzaktan bi adamla konusuyor acaba cete mi bunlar felan diye paronayaya bagladim eve geldim.Simdi bi baktim bizim evin onunde kaldirimda oturmus acaba takip mi etti anlamadim napsam bilemedim
Inşallah hayırlısı canımAmin insallah hayirlisi olur hala heycanim gitmedi
Tesekkurler canimInşallah hayırlısı canım
Ahaha aklıma memintolarını açıp "benimki mi güzel seninki mi" diye ödümü kopartan trans birey geldi. Seninki güzel abla deyip kaçmıştım. Siz de sen güzelsin deseydiniz gönlü olsaydı kadının.
rica ederim canimTesekkurler canim
Saat uc gibiydi benimde aklima polis olabilecegi geldi :)Niyet ettim bakalim nolcak :)Ooooo olay nereye bağlamışneye niyet neye kısmet hesabı :)) saat kaç gibi gidiyordu beyfendi işe :) muhtemelen sivil polistir diye düşünüyorum bende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?