Hasta mi bu kadin ?

Tesekkurler tatlim,Evet mantikli olan karsi komsuyla iletisime gecmek ama adamin annesi kadin anlanaz insallah

Bir şey olmaz ya. Siz sadece Alzheimer hastası teyzeyi düşünen, kibar, saygılı bir hanım kızsınız. :) Ona ne, çocuk da gözünüzün içine bakmış zaten. Ayy çok iyi şeyler hissettim, bence bu iş olacak.

Ay agzindan bal damliyor insallah hayal kirikligi yasamam teyze vesile olur :)

Neye niyet neye kısmet Teyzeyi nikah şahidi yaparsiniz artık.

Ben olsam kaçarken arkamı dönüp derdim ki "anneanneeeeeemmmm"

Bu arada her işte hayır varmış ya. Karşı komşunun oğlu belki de annenin damadı olacaktır belli mi olur

ihtimalleri düşünün bence nişanlı sözlü hatta evli dahi olabilir..
Parmaginda yuzuk var mi bakmadim.Teyze de hep kendinden bahsediyor bi komsusunun konusunu acarsa biraz konusmaya caliscagim .Ama evli degildir annesi ve adam cikti kapiya baska kimse yoktu tabi nisanli felan da olabilir

Ben olsam kaçarken arkamı dönüp derdim ki "anneanneeeeeemmmm"

Bu arada her işte hayır varmış ya. Karşı komşunun oğlu belki de annenin damadı olacaktır belli mi olur
Bi daha gidersem kadinin genclik fotosunu atacagim bildigin turkan soray gibi kadinmis.Muhtemelen genckken cok iltifat aliyordu yaslaninca da duymak istiyor ay olsun bizim eve damat

sorunlari vardir
ay korkar insan ya

Adamada aynı soruyu sormuştur bence

Ooooo olay nereye bağlamış neye niyet neye kısmet hesabı :)) saat kaç gibi gidiyordu beyfendi işe :) muhtemelen sivil polistir diye düşünüyorum bende

Sık sık ziyaret edin, hediyeler falan.Onun hakkında ''karşı komşu'' dan bilgi alabilirsiniz.Biraz da onlar dişarida iken denkk getirmeye çalış.Mesela git.Sesli sesli kapıyı çal.Ya da direk onların kapısını çal.

Ooooo olay nereye bağlamış neye niyet neye kısmet hesabı :)) saat kaç gibi gidiyordu beyfendi işe :) muhtemelen sivil polistir diye düşünüyorum bende
Saat uc gibiydi benimde aklima polis olabilecegi geldi :)Niyet ettim bakalim nolcak :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…