Hasta mi bu kadin ?

Denk gelmezsem bende kapilarini calmayi dusunuyorum teyzeyle ilgili konusmak icin

Camda pencerede durma. Işıkları kapayıp bak eğer kuşkulandıysan. Takip etmiş olabilir valla.

Bi ilk sayfayı okudum bir de son sayfayı, hasta kadından gönül işlerine geçiş hangi ara olmuş yahu bence kadın hasta, ALLAH yardımcısı olsun.
(İki sayfayı birleştirirsek; kadın, kadın kılığına erkek bir polis çıkıyor ve aranızda duygusal bir etkileşim oluyor fakat siz bekar olup olmadığından emin değilsiniz ve bu yüzden temkinli yaklaşıyorsunuz. Araları okumadığım için bu sonucu çıkardım vala )

Yeni gelenleer
Konu girişinde görmüş olduğunuz bir çift tatlı, ''deli'' kadın, konu sahibini koşa koşa kaçırtırken, şimdi ise onunla konuşmak için can atacak hale getirmiştir.Bilginize.
Allah'ın sopası yok işte
Sevdalar, sevdalar

Hasta olabilir belki adamada aynı soruyu sordu

Yaşlıysa bunama şizofreni vs olabilir. Belki de kaybolmuştur. Sizi birine benzetti yanınıza geldi. Sonra da nereye gideceğini bilemediğinden sizi takip etti. Keşke polise filan haber verseydiniz. Sokakta kalmasın.

Hemen polisi ara gelsinler

Askolsun kosarak kacmadim korktum sonra polisi aradim evine kadar eslik ettim keske hic gormeseydim surekli dusunuyorum

Polis oldugunu bilmiyorum keske hic gormeseydim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…