Denk gelmezsem bende kapilarini calmayi dusunuyorum teyzeyle ilgili konusmak icinSık sık ziyaret edin, hediyeler falan.Onun hakkında ''karşı komşu'' dan bilgi alabilirsiniz.Biraz da onlar dişarida iken denkk getirmeye çalış.Mesela git.Sesli sesli kapıyı çal.Ya da direk onların kapısını çal.
Hımmm o zaman polis olmayabilir canım :) vardiyalı bir işte çalışıyor olabilir yada kendi iş yeridirSaat uc gibiydi benimde aklima polis olabilecegi geldi :)Niyet ettim bakalim nolcak :)
Himm polis olmasini pek istemem zaten :) bende sanki bu is oldu da adamin meslegine taktimHımmm o zaman polis olmayabilir canım :) vardiyalı bir işte çalışıyor olabilir yada kendi iş yeridir
Aynen :) ayrıca olmasın da zaten :) olursa haberleri bekliyoruz :) her işte bir hayır vardırHimm polis olmasini pek istemem zaten :) bende sanki bu is oldu da adamin meslegine taktim
Ayhh alemsin canımHimm polis olmasini pek istemem zaten :) bende sanki bu is oldu da adamin meslegine taktim
Sagol canim destegin icin ilk buraya yazarim zatenAynen :) ayrıca olmasın da zaten :) olursa haberleri bekliyoruz :) her işte bir hayır vardır
Ay evli cikarsa bi daha kimseyle bakismam tam bi travma olurAyhh alemsin canımdur bakalım daha heveslenme kiss fazla evli falan cikar kaç günde ona yanarizz
HehehhehehAy evli cikarsa bi daha kimseyle bakismam tam bi travma olur
Nasibin ayağına gelmiş sankiAy evli cikarsa bi daha kimseyle bakismam tam bi travma olur
Hemen polisi ara gelsinlerKizlar bugun markete gittim cikistada onunde bank vardi oturdum biraz.Sonra yanima bi teyze geldi surekli bakiyor bana ben de bi sey mi var dedim.Sonra bana ben mi guzelim babannen mi dedi .Bende manyak heralde dedim kalktim gidrrken takip ediyo beni hala ben mi guzelin babannen mi diyor.Neyse biraz hizli adimlarla yuruyorum arkami dondum uzaktan bi adamla konusuyor acaba cete mi bunlar felan diye paronayaya bagladim eve geldim.Simdi bi baktim bizim evin onunde kaldirimda oturmus acaba takip mi etti anlamadim napsam bilemedim
Askolsun kosarak kacmadim korktum sonra polisi aradim evine kadar eslik ettim keske hic gormeseydim surekli dusunuyorumYeni gelenleer
Konu girişinde görmüş olduğunuz bir çift tatlı, ''deli'' kadın, konu sahibini koşa koşa kaçırtırken, şimdi ise onunla konuşmak için can atacak hale getirmiştir.Bilginize.
Allah'ın sopası yok işte
Sevdalar, sevdalar
Polis oldugunu bilmiyorum keske hic gormeseydimBi ilk sayfayı okudum bir de son sayfayı, hasta kadından gönül işlerine geçiş hangi ara olmuş yahubence kadın hasta, ALLAH yardımcısı olsun.
(İki sayfayı birleştirirsek; kadın, kadın kılığına erkek bir polis çıkıyor ve aranızda duygusal bir etkileşim oluyor fakat siz bekar olup olmadığından emin değilsiniz ve bu yüzden temkinli yaklaşıyorsunuz. Araları okumadığım için bu sonucu çıkardım vala)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?