çok yanlış davranışlar bunlar. ne demek hastasın diye sana böyle davranıyolar ki? onlar hiç hayatları boyunca hasta olmamışlar mı? şımarıklarbence bunlarla fazla muhattap olma iş konuşması haricinde mümkün olduğunca konuşmamaya çalış. elbet bi gün onlarda hasta olur sende dersin ıyy yaklaşma hastalık bulaştırırsın diye
Banada gecen sene bende alerjık astım var oksuruyorum kısın cok fazla
neyse normalde doktor ıcın ızın alamıyorduk cok rahat bır gun fabrıka mudur mudurume demıskı bızede hastalık bulasacak yarın ızın ver doktora gıtsın tam gun ızın vermıslerdı :)
tabı kendımı cok kotu hıssetmıstım
neysekı artık onlar kovuldu ben bu tarz bır muamele gormuyorum
fakat ısyerınden normalden uzun suren grıbın olsun yapıştırdıkları tavır bu
malesef
ne münasebet canım,rahatsız oluyorlarsa kendileri gitsinler.bu tarz kaba,kendilerini bir şey zanneden ama zavallı olmaktan öteye gidemeyen,karşıdakinin efendiliğinden kendine rant sağlayan insanlardan itina ile nefret ederim!gayet profesyonel olun,duygularınızla hareket etmeyin.sert durun biraz,cevaplarını verin.bir kere sizi zayıf görürlerse bu şekilde çirkinleşmeye devam ederler.tavrınızı koyun,çok sıkıntı olursa da patronla paylaşın yine kişiselleştirmeden profesyonel bir biçimde..
yok zaten muhattap olmuyorum sadece iş için konuşursak o kadar ağladım sinirime yanlız kalınca çok kötü bi duyguydu canım
nefret ederim boyle baskalarını ezmeye calısanlardan. yarın birgun kendilerinde hasta olmayacagı ne malum. kendilerine boyle davranılsa hoslarına gidermi. bence bu insanlarla fazla muhattap olma ama kendinide ezdirtme.
Dert etme be güzelim.
Kış gelince her işyeri böyle oluyor. Bir arkadaşımla yıllardır aynı oda da çalışıyoruz. Ama hangimiz grip olura diğeri sanki düşmanına bakar gibi bakıyor, bulaştıracak diye.
bence ne olursa olsun işinden sıkılma bunalma ailen için değil kendin için işten çıkma çıkıpta elalemi mutlu etme. ne olursa olsun sakın onlarla tartışmaya girme haklı da olsan bi şekilde seni haksız olarak gösterirler her dediğini başka yöne çevirip aktarırlar. seni istemeyen işten çıksın bi daha seni görmek zorunda kalmazlar
onların merhametine mi kaldın ya tipi tiplere bak havalar 300 500maskeyi sen değil onlar taksın çok istiyorlarsa
şımarıklık yapacağız diye rezil olduklarının farkında bile değiller
merak etme küçümsemişler ya hasta olup salya sümük gezmeleri yakındır
o zamanda sen lafını esirgeme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?