hasta olduğum için iş yerimde dışlandım :(

sebep hasta olmanız değil sizi istememeleri her işyerindeki gibi. yırtık olmak ve hakkını aramak laf söylendğinde altta kalmamak lazım susunca daha çok üstüne gelirler iğren mahluklar

haklısın ben sessiz kaldıkça daha çok tepeme çıkcaklar bunlar teşekkür ederim cevabınız için

İş hayatında asla zayıf yanlarınızı belli etmeyin. Bu demek değil ki kaplan gibi atlayın insanların üzerine… Görmezden ve duymazdan gelmek en büyük silahtır. Umursamaz bir tavırda gülün geçin. Bunun içinde patronunuz sizi işten çıkartacaksa çıkartsın. Anlıyorum işe ihtiyacınız var ama insanda uzun soluklu çalışabileceği bir iş sahibi olmak ister.

Birde iş yerlerinde hep sorundur bu hastalık olayları emin olun. Bulunduğum şirkette bile grip olsam geçtiğim yerden uzaklaşa uzaklaşa yürür insanlar. Keza aynı şekilde bende onlara, herkes birbirine yapıyor. Çünkü izin alıp doktora gitmek; hasta hasta işe gelmek, çalışmak çok zor. Tabi sizin durumunuzda sözel bir saldırı da var ama dediğim gibi umursamaz olacaksınız.

bana güzelce hasta olmaktan korkuyorum iyileşene kadar yukarda dururmusun dese gücenmezdim hiç ama sanki ben kötü bişey yapmışım gibi dışladılar resmen zaten sürekli çalışmayı düşünmüyorum burda kpssye hazırlanıyorum bi yandan özel sektörde anladım ki cidden çalışılmazmış yani bana göre değilmiş

bende dediğiniz gibi güldüm sadece kendimi sıktım ağlamak gelirken içimden güldüm onlara güçlü görünmeye çalıştım bundan önce staj yapmıştım bi yerde yine hasta olmuştum ordakiler o kadar ilgilenmiştiki ıhlamur falan söylüyolardı ilk defa böyle bi durumla karşılaştım teşekkür ederim cevabınız için

hiç üzülme rahatsızlığını git patronuna uygun bir dille belirt ...onlara sert çık dişli ol yoksa ezilirsin

Geçmiş olsun. Yeni bir okula, işe, ortama girmek gerçekten zor. İş hayatına yeni başlamak hele daha da zor. Belki iş arkadaşlarınız kaba saba, görgüsüz insanlardır belki sadece patavatsız tiplerdir. Henüz birbirinizi tanımıyorsunuz. Madem ki bir süre daha burada ve bu insanlarla çalışacaksınız tepkili davranmayın. Her zamanki gibi işinize gücünüze bakın ama yavaş yavaş da samimiyet kurmaya çalışın, gündemden, magazinden, televizyondan vs. gibi konulardan konuşmaya çalışın. Bir süre sonra ortak zevkler, ilgi alanları ortaya çıkar, sohbet de edebileceğiniz, gülüp eğlenebileceğiniz bir iş ortamınız olur. Özel ya da kamu iş ortamı hemen heryerde aynıdır. Hiyerarşiktir. Bir bakkalda çırak olarak işe başlayacak dahi olsak bizden önce işe girmiş olan çırakla aramızda kıdem farkı olur. Kıdemsiz olanın kendini ispat etmesi, sevdirmesi için çabalaması gerekir maalesef, öyle kolay kolay kimse kimseyi bağrına basıvermez ilk günlerden. Bu çabayı kendi rahatınız için gösterin. Sizin lehinize olur. Başarılar diliyorum.

Umarım en kısa sürede iyileşirsin.iyileştikten sonra en güzel en alımlı halinle git aralarına kim olduğunu görsünler.
Zaten iş konusu dışında pek muhabbet etmiyoruz demişsin.ben olsam ben de muhabbet etmem.onlar sana yaklaşsın bırak.işini iyi yaptığın zaman ve patronla ya da üstlerinle ilişkilerin iyi olduğu zaman, inan değişecekler.
Ne demek yukarı gönder bilmem ne.çok sinir oldum şimdi.acaba bizim odadakiler de aynı tepkiyi verir mi?daha kimse hasta olmadı odada.

Bence sen de arsizlik yap boylelerine mustehak nasil saka yoluyla isten kovdururuma getiriyorsa sen de saka yoluyla karsilik ver "cok ustume gelme hapsururum ustune" de gul gecistir.

Arkadas is bulamamak dert is bulursun ayri dert nedir bu

Millet ne kötü olmuş yaa ne derlerse ters cevap ver sen onunla dalga geç canım aklınca çömez muamelesi yapıyor sana

teşekkür ederim canım zaten şu anda sadece işeme adapte oldum ben ilk defa hasta bi insana böyle davranıldığı gördüm inşallah senin iş arkadaşların öyle insan değildir

Bence sen de arsizlik yap boylelerine mustehak nasil saka yoluyla isten kovdururuma getiriyorsa sen de saka yoluyla karsilik ver "cok ustume gelme hapsururum ustune" de gul gecistir.

Arkadas is bulamamak dert is bulursun ayri dert nedir bu

aynen canım katılıyorum iş bulmakta ayrı dert dediğini denicem teşekkür ederim cevabın için

Millet ne kötü olmuş yaa ne derlerse ters cevap ver sen onunla dalga geç canım aklınca çömez muamelesi yapıyor sana

yeni girdiğim için kendilerini benden üstün görüyolar canım teşekkür ederim cevabın için

Son düzenleme:
Ayy ne itici insancıklarr,hiç takma ablacım,boşver..
Onları yok say sen de,yokmuş gibi davran,iş hakkında konuşuyorsanız konuşun,onun haricinde konuşmak zorunda değilsin.
Tak kulağına kulaklığını,ohhh..

bu kulaklık hiç aklıma gelmemişti teşekkür ederim cevabınız için :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…