sebep hasta olmanız değil sizi istememeleri her işyerindeki gibi. yırtık olmak ve hakkını aramak laf söylendğinde altta kalmamak lazım susunca daha çok üstüne gelirler iğren mahluklar
İş hayatında asla zayıf yanlarınızı belli etmeyin. Bu demek değil ki kaplan gibi atlayın insanların üzerine Görmezden ve duymazdan gelmek en büyük silahtır. Umursamaz bir tavırda gülün geçin. Bunun içinde patronunuz sizi işten çıkartacaksa çıkartsın. Anlıyorum işe ihtiyacınız var ama insanda uzun soluklu çalışabileceği bir iş sahibi olmak ister.
Birde iş yerlerinde hep sorundur bu hastalık olayları emin olun. Bulunduğum şirkette bile grip olsam geçtiğim yerden uzaklaşa uzaklaşa yürür insanlar. Keza aynı şekilde bende onlara, herkes birbirine yapıyor. Çünkü izin alıp doktora gitmek; hasta hasta işe gelmek, çalışmak çok zor. Tabi sizin durumunuzda sözel bir saldırı da var ama dediğim gibi umursamaz olacaksınız.
merhaba arkadaşlar reklam ajansına yeni işe başladım herkes işe girmeden önce patronun çok sert birisi olduğunu söylemişti ama zaten patronun yüzünü bile görmüyorum çalıştığım yerin bodrumunda atölye var grafik şefi ve sekreter kız var ikiside uzun yıllardan beri burda çalışıyorlarmış neyse ben bu gün biraz rahatsızdım sesim falan değişti ikisi yanımda oturuyolardı bende işime bakıyodum aralarında konuşurken duydum bundan ötürü bende hasta olcam bana geçircek dedi ötekiside yukarı yolla durmasın burda dedi sonra bende ama yakın olmadık neden geçsin dedim (tokolaşmadık bile hiç) aynı odadayız daha ne kadar yakın olcaz dedi sana maske taktırmak lazım dedi ben hasta olursam patrona söylerim yeni iş yeri ararsın dedi gülerek o kadar kötü oldum ki ağlamamak için zor tuttum kendimi hep beni ezme çabasında ikiside hadi diyorum işimden olmayım çünkü ihtiyacım var bu işe bide bi akrabamız buldu çıksam ailem açısından iyi olmucak ama böylede her gün morelim bozuk gidiyorum eve sabah 8 den akşam 7 30 a kadar onların kahrını çekiyorum sevdiğim mesleğimden soğudum ne yapabilirm yardımcı olun banaokuduğunuz için teşekkür ederim
Umarım en kısa sürede iyileşirsin.iyileştikten sonra en güzel en alımlı halinle git aralarına kim olduğunu görsünler.
Zaten iş konusu dışında pek muhabbet etmiyoruz demişsin.ben olsam ben de muhabbet etmem.onlar sana yaklaşsın bırak.işini iyi yaptığın zaman ve patronla ya da üstlerinle ilişkilerin iyi olduğu zaman, inan değişecekler.
Ne demek yukarı gönder bilmem ne.çok sinir oldum şimdi.acaba bizim odadakiler de aynı tepkiyi verir mi?daha kimse hasta olmadı odada.
Bence sen de arsizlik yap boylelerine mustehak nasil saka yoluyla isten kovdururuma getiriyorsa sen de saka yoluyla karsilik ver "cok ustume gelme hapsururum ustune" de gul gecistir.
Arkadas is bulamamak dert is bulursun ayri dert nedir bu
Millet ne kötü olmuş yaa ne derlerse ters cevap ver sen onunla dalga geç canım aklınca çömez muamelesi yapıyor sana
Ayy ne itici insancıklarr,hiç takma ablacım,boşver..
Onları yok say sen de,yokmuş gibi davran,iş hakkında konuşuyorsanız konuşun,onun haricinde konuşmak zorunda değilsin.
Tak kulağına kulaklığını,ohhh..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?