Anti-Aging Hastalıklara şifa kozmik beden temizliği

Anti-Aging - Sağlıklı Yaşam ve Yaşlanma
Herkese merhabalar arkadaşlar,bende 3 gündür yapıyorum ama malesef lavmanı yapamıyorum çünkü lavman setini bulamadım 2 medikalciye baktım eczaneye sordum hatta bugün bi eczaneye sordum kadın çok tuhaf baktı yüzüme ben bu gidişle lavmanı yapamayacağım galiba arnızda daha önce lavman yapmadığı halde bi sıkıntı yaşayan var mı?Ama buna rağmen çok afedersiniz sanki çamur ve küçük et parçası gördüm gibi geldi bana yinede tam olarak emin değilim.Arkadaşlar eğer hassas tartınız varsa bütün sebzeleri ve meyveleri 150 gr tartarsanız(pancar+elma +havuç+yeşillikler)500 gr su çıkıyor tartısı olmayanlar hepsinin orta boy yeşilliklerinde 3,4 tutam yeterli geliyor.Lavman suyuna gelince maranki'nin sitesinde 2 litre yazıyor

Arkadaslar benimde bir sorum olacak lavmani hic kadin hastaliklari icin yapip sonuc alan varmi ? bende pco var yani yumurtaliklarda kist onun icin yapiyorum acaba tecrübesi olan varmi?

alsebe ben bu durumdan korktum canım.bu temizlikten sonra hamile kalmak daha kolaylaşıyomu?çocuğu olmayanlara Allah nasip etsin versinde, benim gibi 2 çocuklular napıcak?

Canim benimde Allah bagislarsa iki tane vardi..Ben dusunuyordumda bu kadar cabuk dusunmuyordum..Benim hamileliklerim sorunlu geciyordu birazda ondan yapmak istedim ama cok cabuk hamile kaldim...Cok dikkatli olun derim ben...

Allah bağışlasın canım cümlemizin evladını inş.beni korku sardı şimdiden senin en küçük çocuğun kaç yaşında .bende 3 düşünüyorum ama daha erken.oğlum daha 3 yaşında...

Rabbim olmayan isteyen herkese versin inşallah.

ya arkadaşlar ben yaptığım salatalara ve haşlamalara normal bir şekilde zeytinyağı döküyorum zeytinyağı yasamı birisi lütfen cevap yazsın tereddütte kaldım.bol limon sıkıyorum birde

nur irem inanki canım bu konuda bi bilgim yok.ama sebzelerin haşlanıp ve suyununda içilmesi gerktiğini biliyorum.ben şahsi kanaatimle tuz ve yağ koymuyorum.az limon sıkıyorum.okadar.yarında nasipse ıspanak haşlıycam.hem suyunu içicem hemde kendisini limon sıkıp yiycem.

rose 14 canım benim kendi kanaatim ama tuz kullanmayın diye bir şey ben ne okudum ne duydum tamam belkş az kullanın denildi ama hiç kullanmayın denmedi.sonuçta vüvudumuzunda tuza ihtiyacı var azda olsa kullanmanızı öneririm

ayrıca nur irem ben saltalarıma ve sebze haşlamalarıma yağ koyuyorum.içtiğimiz sebze suyuna bile koymamızın amacı bazı vitaminler zeytinyağıyla çözülüyormuş.ben bunu düşünerek koyuyorum.ama tabi yorum farkı kişiden kişiye değişiyor biraz bu konuda.

sen kafan neye yatıyorsa onu yap derim.

süper anne yağ konusunda ve tuz konusunda san katılıyorum.yağı bende senin gibi düşünmüştüm.vitamin depğerleri açısından .ama tam bi bilgielde edemeyince hiç koymadım.tuza gelince.benim normalde yüksek tansiyon problemim var 4 aydır.belki bunula kurtulurum.normaldede günlük hayatımda çok kısmıştım tuzu.şimdi bu bihafta kullanmıycam.öyle olmasına rağmen bugün tansiyonum yine.14-10du.düşün bide tuz koysam nasıl olur demi.

herkese iyi geceler.bugun benımde 3.günüm.ben sabah pancarla lahanayı ayırarak ictim.içine azda sirke attım.birazsalata gibi .üzerinede elmeyla havucu içtim. öğlen sebze çorbası aksam salata aralardada yeşil çay ve kuruyemişlerden yedim.ama basagrım var.ara ara şiddetleniyor.ilaç almakda istemiyorum.yatınca geçer inş.

Nazmelek hanim zaten lavman 1 defa yapliyor. sabahlari yapilmasi tavsiye ediliyor, yapamayanlar aksam yapiyor. bende sabah yapadigim için aksamlari devam ediyorum.

nazmelek bende aynı sadece sabah lavmandan sonra hiç büyük abdest yapmıyorum.acab adiğer arkadaşlar nasıllar.yoksa bizdemi tuhaflık var.gerçi ne yiyoruzki ne çıkacak demi.ama 2 kerede lavman yapılsa iyce yorgun oluruz.bugün benim başımda çatlıycak gibi ağrıyo.yere eğilince felan düşecekmiş gibi oluyo kafam.

Canim benimde Allah bagislarsa iki tane vardi..Ben dusunuyordumda bu kadar cabuk dusunmuyordum..Benim hamileliklerim sorunlu geciyordu birazda ondan yapmak istedim ama cok cabuk hamile kaldim...Cok dikkatli olun derim ben...

Allah cc bagislasin ins Albese hanim. benimde hamileliklerim sorunlu geciyor. 1 yildir ailemize yeni birisinin dahil olmasini arzu ediyoruz, ins bu kozmik temizlik Allah'in da izni ile yardimci olur sorunuma. ins dediginiz gibi cabuk gerceklesir : ))

Hanimlar aynen bende fazla wc gitmiyorum. bir de lavman yaptikdan sonra sogan zarina benzer seyleri gordum, yagmi ki bunlar acaba ?

Son düzenleme:
selam kıslar lavman yine başarısız benim . 3 aşama olarak yolluyodum suyu . 2. yaptığımda sanki yarım dk kadar tutabildim . ama sonrası olmadı ( offf neyse artık yapacak bişe yok . şimdi sularımı içiorum (

okyanuscum yardımsız olmuyor cok zor.Kızım olmasa bende yapamayacagım.Yalnız uzun sure tutamıyorum bı turlu....

günaydın hanınlar akşamkileri okumadan yeni geldim ya buarada birbirimizede dua etsek müminin mümine karşılıksız yaptıgı dua kabul olurmuş allahımhepinizin gönlüün muradını versin kim ne diliyorsa hakkıda hayırlı olsun allah cc. akıldakini ve kalbdekini bilir allahım içinde bulundugumuz haftanın hürmrtine dualarımızı kabul etsin malum bende mebek için yapıyorum bebek için yazılanlar bir kez daha umut oldu bana:CüvCüv:

günaydın arkadaşlar, 4. gündeyiz, Lavmanı bu sabah da atlattm ya, bugünü saymıyorum artık. şafak:4, yarıladık çok şükür. Allah yardımcımız olsun...

:enbuyukkk:

derya kardes ben tup bebek tedavısıne mart ya da nısan ayında baslayacaktım marankiyi dınledım onun deyımıyle tup bebek tedavı oncesı bu yontemı uyguladım ve bır ay sonra hamıle kaldım tabıı yıne rabbımın ıznıyleee bu sadece bı vesıle nıyet onemlı sen bu dıyetı yapmaya devam et canım.. hakkında hayırlısı rabbım hayırlı evlat nasıp etsın Allah razı olsun SeRaRe, bana nasıl moral verdin anlatamam. Zamanı gelince Allah bişeyleri sebep eder nasibimizi verir, inşallah sıra bana da gelmiştir. Bebek isteyen herkese nasip etsin Rabbim içinde bana da inşallah. Arkadaşlar ne için yapıyorsanız Allah muradınızı versin, hep dua ediyorum, Allah yardımcımız olsun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…