- 7 Temmuz 2011
- 7.335
- 14.156
- 298
- Konu Sahibi Yalnizkelebek
-
Hala manalı manalı bakar bana :)Ayy yanlış anlama ama çok güldüm buna ya. Bu ne rahatliktir ya
Sağlık bakanlığını arayıp hemen şikayette bulununHerkese merhaba hanımlar
Dün sabah bademciklerimde ki iltihap nedeniyle hastaneye gittim vücudumda kırgınlık da vardı. Tatil olduğu için hastane kalabalık değildi pek
Her neyse doktorun işinin bitmesini bekledim sıra bana geldi baktı bademciklerin çok kötü olmuş bi iğne yapalım dedi bende serum istedim ama iğne daha etkili olur dedi.
Neyse ben sedyeye uzandım bekledim acil de doktor gelmeden önce şikayetimi söylediğim bi erkek hemşire vardı o iğne yapmaya geldi vurdu gitti.
Bugün instagram hesabıma baktım o erkek hemşire beni eklemiş istek atmış yani hemen sildim ve çok utandım. Bu nasıl bi terbiyeszilik nasıl bi ayıp belki serum taksaydı da ekleseydi böyle utanmazdım ama kalçama iğne vurdu aklıma geldikçe sinir oluyorum.
Bu arada hala hastayım sevgilim de yarın yine iğne ol dedi bende bırak Allah aşkıma ya dedim bian da o sinirle anlatıverdim sevgilim de çok sinirlendi hastaneyi aramış çocuğun ismini öğrenmiş yarında şikayet etcek bimere yada ulaşabilirse başhekime. Bende çok kızdım niye şikayet ediyorsun herkes kendi ayıbından utansın dedim ama sevgilim şikayet etmekte ısrarcı kafam çok karışık evet yaptığı görevi kötüye kullanmak ama Benim yüzümden işinden falan olursa diye de üzülüyorum sizce doğru olan ne ?
Yani neden ısrarla sizin için taciz olan şeyin benim için olmasi gerektiğini dayatiyorsunuz ?Eve sipariş getiren pizzacı sipariş talebinizden cep telefonu numaranızı bulup mesaj gönderse sizin için normal mi olurdu?
Veya eczacının kalfası reçeteden adınızı bulup Facebook'tan eklese?
Konu hallolmus ama burkac bisey yazmazsam olmaz. :)
Acile burnu akıyor diye, dün başım ağrıyordu ama simdi gecti neden ağrıdı acaba diye gelenler neler neler var..
Ve konu sahibinin durumunu tam bilmediğim için bisey diyemiycem ama onun yerine cevredeki bir aile hekimine gitse daha iyi olurdu. sanırım birkere daha sorsa patronu izin verirdi.
Boğazı ağrıyor diye de gitmemek lazım. siz de gitmeyin.
2 gün hastalığı erteletmek daha mı iyi yahu diye bir düşünce iyi değil emin olun. fırsat yaratıp 1.basamak sağlık birimine yani aile hekiminize gidin öncelikle o sizi sevkeder.
Acil adi üstünde acil durumlar içindir. orada gereksiz bir yoğunluk gerçekten acil hastalar için hayata mal oluyor.
Grip olunca degil de mesela kol bacak kırdığınızda falan gidin acile. Bunu da buraya not düşelim. :)
evwt tuhaf sunu demek istedim suan konusulan hemsire yerine doktor olsaydı böyle rahatsız olmazdı cogu kişi .
Şikayet edin, böyleleri sonra yüz buluyorlarHerkese merhaba hanımlar
Dün sabah bademciklerimde ki iltihap nedeniyle hastaneye gittim vücudumda kırgınlık da vardı. Tatil olduğu için hastane kalabalık değildi pek
Her neyse doktorun işinin bitmesini bekledim sıra bana geldi baktı bademciklerin çok kötü olmuş bi iğne yapalım dedi bende serum istedim ama iğne daha etkili olur dedi.
Neyse ben sedyeye uzandım bekledim acil de doktor gelmeden önce şikayetimi söylediğim bi erkek hemşire vardı o iğne yapmaya geldi vurdu gitti.
Bugün instagram hesabıma baktım o erkek hemşire beni eklemiş istek atmış yani hemen sildim ve çok utandım. Bu nasıl bi terbiyeszilik nasıl bi ayıp belki serum taksaydı da ekleseydi böyle utanmazdım ama kalçama iğne vurdu aklıma geldikçe sinir oluyorum.
Bu arada hala hastayım sevgilim de yarın yine iğne ol dedi bende bırak Allah aşkıma ya dedim bian da o sinirle anlatıverdim sevgilim de çok sinirlendi hastaneyi aramış çocuğun ismini öğrenmiş yarında şikayet etcek bimere yada ulaşabilirse başhekime. Bende çok kızdım niye şikayet ediyorsun herkes kendi ayıbından utansın dedim ama sevgilim şikayet etmekte ısrarcı kafam çok karışık evet yaptığı görevi kötüye kullanmak ama Benim yüzümden işinden falan olursa diye de üzülüyorum sizce doğru olan ne ?
Ben size hak verdim zaten çok basit meseleler için giden var, meşgul eden var orayı.
Ben benim gibi çok ağır atlatan kişiler için konuştum 1 gün geç gittim diye daha kötü sonuç doğuruyor hafta sonuna yani pazar gününe denk geldiyse mecbur oralara gitmek zorunda kalıyorum yani bu işin sizcesi yok benim adıma.
arkadaş da belki bu durumdadır diye konuştum :)
Hastaneye başhekime şikayet et.Bimeri boşver.Yada boşver kendin söyle hemşireye.Yazık rezil olur hastanede herkes duyar böyle şeyleri.Belki beğendi ne bilim..Valla her hastaya yapıyor mu bilemiyorum ama bana göre kalçama iğne vurup sonrada araştırıp eklemesi bende tam bir sapık modunda olduğunu uyandırdı. İşte sevgilime anlattım o sinirle hastaneyi aradı ismini öğrenmiş yarın da ulaşabilirse başhekime ve bimere şikayet edecek
Git ve gittiğinde erkek hemşireyi görürsen yüzüne söyle.Şikayet edilebilirsin ne cüret de.Yada faceden yaz.Arsız ki ne arsız yarın sabah bidaha gitcem serum taktırcam çünkü hala çok hastayım bidaha o çocuğu görürsem diye korkuyorum valla
Kalçayla alakalı mı ki?Hani çok da açılmaz kalça.Bilemedim. Rahatsız edici biraz doğru da. .Belki de genel beğendi.Kızarkadaş bulmaya çalışıyor .Ya garip olan kısmı ben kendimi kötü hissettim dedim ya belki normal bi muayene edip eklese siler geçerdim ama kalçamı görüp de eklediği düşüncesi sinirlerimi bozuyor.
Ben de acilde çalışıyorum.Erkek hemşireler de bayanlara iğne yapıyor.Çok ayırmıyorlarAdını sanını öğrenmesi için araştırma yapsına gerek yok.
Kimi yerde acilde girişte verilen kağıdın üstüne yazar dr hangi ilaçlarla serım yada iğne yapılacağını kimi yerde sisteme girer.
Ya kağıdı hemşireye verirsin ya hemşire sistemden bakar.
Hangi hastaya hangi şey olduğunu bilmedi içinde adınada bakması lazım.
Neden erkek hemşir gelmiş anlamadım .
Ben acil durumlarda herzaman numuneye giderim iğne yapılacağında kadın yoksa erkek hemşirler kadın hemşireye çağırıyo .
Erkek hasta içinde aynı durum geçerli.
İlk defa duyuyorum böyle bişey.
Sosyal medyadan eklemeside saçmalık bi poponun kenarını gördü diye arkadaş mı olmayı planlıyodu.
Erkek arkadaşına kalmadan sen şikayet et
Zaten serum da olsa iğne de olsa etkisi birkaç saatlik.Recete yazdır.Yada hergün acile gidip iğne ol.Mecbur sürecek birkaçgün.Bol sıvı al.Sıcak birki çayları.Ateş olursa ince giyinip soğuk uygulama ve bol dinlenme.İğneden korkuyorum kendimce en büyük sebep bu bide daha önce bademcik için doktora defalarca gittim hem serum taktılar bu sefer de o yüzden dedim doktora serum taksanız nasıl olur diye oda yok iğne daha etkili dedi ama öğleden sonra etkisi geçti yarın sabah o yüzden diyorum serum taktırmak istiyorum diye zaten dün sabah iğne oldum ama pek bir faydasını göremedim
O zaman napiyoruz kimlik kartimizi yakamizdan dusurmuyoruzBizim çok yakışıklı bir tıbbi sekreter var .Onu da sürekli bir halde hastalar hasta yakınları ekliyormuş.Kimlik kartında adı yazıyor.Başka bir yakışıklı bilgi işlemciyi de hasta olarak gelen bir kız kendi tavlamış.Bunlara nedemeli?
Bana ulaşan kimse yok kimlik kartı kullanmıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?