Hastanede karşılaştığım terbiyesizlik !

Sağlık bakanlığını arayıp hemen şikayette bulunun

Bence sevgiliniz şikayet etmekte haklı, hiç bir bayan böyle art niyetli birine muayene olmak istemez .
Ayrıca işinden falan olmaz, uyarı alır sadece

Bence sevgilinize bile iletmeden direk kendiniz şikayet etseydiniz hastane yetkililerine ne terbiyesizlik Allahın seversen sağlığını emanet ettiğin insan da bunu yapmasın bir zahmet. siz ona sagliginiz icin mahreminizi açiyorsunuz kesinlikle kabul edilemez bence dengesiz adam

Eve sipariş getiren pizzacı sipariş talebinizden cep telefonu numaranızı bulup mesaj gönderse sizin için normal mi olurdu?

Veya eczacının kalfası reçeteden adınızı bulup Facebook'tan eklese?
Yani neden ısrarla sizin için taciz olan şeyin benim için olmasi gerektiğini dayatiyorsunuz ?
Başıma geldi her kadın gibi ve Hayır rahatsız olmadım .
Talebi reddettim oldu ve bitti .?

Ben size hak verdim zaten çok basit meseleler için giden var, meşgul eden var orayı.
Ben benim gibi çok ağır atlatan kişiler için konuştum 1 gün geç gittim diye daha kötü sonuç doğuruyor hafta sonuna yani pazar gününe denk geldiyse mecbur oralara gitmek zorunda kalıyorum yani bu işin sizcesi yok benim adıma.

arkadaş da belki bu durumdadır diye konuştum :)

evwt tuhaf sunu demek istedim suan konusulan hemsire yerine doktor olsaydı böyle rahatsız olmazdı cogu kişi .

kım olursa olsun gorevını kotuye kullanan bı kısıden bahsedılıyor...
doktorda olsa bashekımde saglık bakanıda
bu cumlenızın bı ucu cok acık ve ayıp bı yere kacıyor aslında
ne demek hemsır degılde doktor olsaydı rahatsız olmazdı
ne munasebet

Şikayet edin, böyleleri sonra yüz buluyorlar
Dahada ileri gidip insanları rahatsız edebiliyorlar.
kaidenizi görüp sizi eklemesi gerçekten rahatsızlık verici.
Yapılacak şey var yapılmıyacak şey var
Adamdaki rahatlığa bak ya

Ya benim basıma gelen!! vallahi unutmuştum.bu konuyu okuyunca hatırladım. 10 yıl kadar önce böyle bir sağlık memuru bana iğne yaptıktan bir kaç gün sonra karşıma çıkıp benimle ciddi görüşmek ve evlenmek istediğini söylemişti. Takip etmiş o gün çok korkmuştum
Hemen yüzüğümü gösterip nişanlıyım ben dedim. Özür dileyip gitti. Bir daha da hiç görmedim çok şükür..
Belki sizi beğenmiştir, görüşmek isteyecekti.. Ama tabi kötü niyetliyse haddini bildirmek gerekir.

He yok ben de genel bi hatirlatma yapmak istedim zaten. niye gittin hanım hanıımm demedim

Şikayet et! 6 yıl önce düzenli aşı vurduruyordum, o zamandan erkek hemşire fobim kaldı. Kocaman adam ben hastaneye geliyorum daha kapıdan beni gözlüyordu ya. Salak salak espriler, diyalog çabaları, işi uzatmalar. Çok utanıyordum ve iğreniyordum ondan, aileme de söyleyemedim nedense bilmiyorum, hastane değiştirmiştim. Şimdi tekrar çıksa karşıma da haddini bildirsem isterim. Geri durma.

Hastaneye başhekime şikayet et.Bimeri boşver.Yada boşver kendin söyle hemşireye.Yazık rezil olur hastanede herkes duyar böyle şeyleri.Belki beğendi ne bilim..
Ama erkek heeyerde eekek galiba ya.Biz bayanlar hiç yapmayız böyle şeyler.

Arsız ki ne arsız yarın sabah bidaha gitcem serum taktırcam çünkü hala çok hastayım bidaha o çocuğu görürsem diye korkuyorum valla
Git ve gittiğinde erkek hemşireyi görürsen yüzüne söyle.Şikayet edilebilirsin ne cüret de.Yada faceden yaz.

Ya garip olan kısmı ben kendimi kötü hissettim dedim ya belki normal bi muayene edip eklese siler geçerdim ama kalçamı görüp de eklediği düşüncesi sinirlerimi bozuyor.
Kalçayla alakalı mı ki?Hani çok da açılmaz kalça.Bilemedim. Rahatsız edici biraz doğru da. .Belki de genel beğendi.Kızarkadaş bulmaya çalışıyor .

Ben de acilde çalışıyorum.Erkek hemşireler de bayanlara iğne yapıyor.Çok ayırmıyorlar

Kalçanızı görüp eklediği için rahatsız olmuşsunuz siz, yani hoş olmayan bir amaçla eklediği düşüncesi geldi tabi ilk aklınıza..

Kabul rahatsız etici, hoş olmayan bir durum ama, çok absürd değil.. Yani belki gerçekten beğendi ve iletişime geçmek istedi, neticede kimden hangi durumda hoşlanacağımızı bilemeyiz, bi doktor hastasından hoşlanabilir, ya da bi öğretmen velisinden vs..

Siz eğer şikayet edince rahat edecekseniz edin tabiki, şahsen ben etmezdim. Eklemiş reddetmişsiniz, ısrarcı davransa ya da mesaj atsa evet olayı büyütürüm, ama reddettikten sonra tekrar onunla ilgili bi durum olmasa bende unutur geçerdim muhtemelen..

Dediğim gibi asıl sorun kalçanızı görmüş olmasa, öyle olmasa muhtemelen sizde böyle düşünürdünüz.

Bizim çok yakışıklı bir tıbbi sekreter var .Onu da sürekli bir halde hastalar hasta yakınları ekliyormuş.Kimlik kartında adı yazıyor.Başka bir yakışıklı bilgi işlemciyi de hasta olarak gelen bir kız kendi tavlamış.Bunlara nedemeli?

Bana ulaşan kimse yok kimlik kartı kullanmıyorum

Zaten serum da olsa iğne de olsa etkisi birkaç saatlik.Recete yazdır.Yada hergün acile gidip iğne ol.Mecbur sürecek birkaçgün.Bol sıvı al.Sıcak birki çayları.Ateş olursa ince giyinip soğuk uygulama ve bol dinlenme.

O zaman napiyoruz kimlik kartimizi yakamizdan dusurmuyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…